Jump to content

vikakoodilukijaa..


Recommended Posts

terve

Ei nyt yhtään liity onneksi näihin  wanhempiin vw laitteisiin, mutta rouvalla on tuollainen vw polo 2002 jossa abs jarrujen kanssa on painittu ihan jo kylliksi..ja kysyisin oliskohan täällä kanta-hämeessä (hämeenlinna/turenki/riihimäki akselilla) jollain lajitoverilla tuollaista vikakoodilukijaa/nollaajaa tuollaiseen vw vempulaan...

Link to comment

Oletko ffp foorumilta lueskellut absivioista? 1997-200? Ainakin passateissa käytetyt absiboksit on lähes järestään jo korjattu kun niissä on sisällä joku kylmäjuotos joka ajastaan rapisee irti. Marmoritiskiltä remontti +1500€... Tai sit boksista aivot irti ja postissa fiksarille ja viikossa saa takasin korjatun murikan alta satkulla. Tyyppivika.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Terve

nyt on taas päästy polon kiukuttelevien abs jarrujen kimppuun..pitäis nyt löytää ehjä abs yksikkö jonka voisi kytkeä kiinni jotta näkis onko kumminkin vika yksikössä.. tässä on Ate:n pumppu/ecu ohessa numerot:  9N 6Q0 614117 H ja 6Q0 907 379 L  , jos joltain löytyisi ylisiltä ehjä ko. abs unit niin olisin kiinnostunut tekee siitä kaupat.

matti

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...