Jump to content

Pakoputki kuplaan


Recommended Posts

Mulla on kuplassa 1.6 kone yksireikäkansilla, vakioventtiileillä ja muutenkin vakio - paitsi nokka on engle w110. Kaasarina on Solexin 31 pict 1 paperisuodattimella (jos sillä on mitään merkitystä). Pakoputki on vakio. Tämä kombo vääntää alhaalta yllättävän hyvin ja käy tyhjäkäyntiäkin tasaisesti (vakio vauhtis), kunhan säädöt ovat kohdallaan. Hevosia ei ole kun kiekat loppuu kesken, mutta todella mukava ajettava kruisailuun.

Alunperin piti saada auto katsastettua, joten niillä osilla mentiin jotka oli tallissa. Nyt sitten olen tykästynyt tähän niin etten haluaisi pilata (alavääntöä / tyhjäkäyntiä) väärällä pakoputkella.

Kaasarin säätöä helpottaisi merkittävästi jos saisi lambdan kiinni pakoputkeen ja nykyinen putki on vaihtokunnossa. Minkälainen pakoputki tähän kannattaa laittaa, että saa lambdan kiinni niin että se mittaa kaikista pytyistä eikä alavääntö kärsi?

Jotenkin nuo putken pituudet ja paksuudet vaikuttivat vääntöalueeseen, en vaan muista miten - tai sitten en ole koskaan tiennytkään. Kaikki neuvot ovat tervetulleita, en käy koneella joka päivä - toivottavasti tuossa oli riittävästi tietoja.

Link to comment

Käärmeenpesään helppo laittaa lambda ja sellanen sopii myös vakiomoottoriin eikä pilaa alavääntöjä. Todennäköisesti paranee. Toi sidewinder on kuitenkin liian iso. Mieluummin 35mm ja sellanen, että voi hyödyntää lämmönvaihtimet ja jossa on lähdöt imusarjan lämmitykselle.

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...