Jump to content

Porsche 356 speedster osia kuplasta?


Recommended Posts

Eikö eturipustuksessa ole paljonkin samoja osia, varmaan takajousituksessa myös, kampiakselin shimmilevyt käy ainakin 30hp:stä, olikohan takajarrusylinterit jossain Kuplan vuosimallissa käypäset, etuvalot, oven sisäkahvat?

 

Veikkauksia: valonvaihtokytkin, rattiakseli&suojaputki tai ainakin töötin hiilisysteemi ;oP

Edited by -tipi-
Link to comment

No sun pitäisi varmaan ensimmäisenä päättää mistä vuosimallista puhutaan tai mitä tavoittelet, ei ole yhtä speedsteriä vaan nyanssit ovat vm kohtaisia.

 

Muutamia vastauksia:

Rattiakseli on samanlainen, samaten se putki. Detskuissa voi olla pieniä eroja samoin kuin mitoissa. Töötin hiilisysteemin sama. Kojetaulun nupit eri, samoja kierteitä. Käytännössä ei juurikaan samoja katkaisijoita, mutta ne nyt ei näykään. Mittarit eri. Huomaa, että 356 käsijarru on kojelaudan alla ja pre a vs. myöhemmät melko erilaisia toteutukseltaan. 356 runkotunneli on muodoltaan täysin erilainen kuin fläkän. Se ja vilkaisu etuluukun alle ovat kyllä asioita joista replican tunnistaa poikkeuksetta. Speedsterissä ei ollut avattavia ikkunoita vaan sellaiset irralliset palat.

 

Etu- ja takajousituksessa samoja osia, eniten pre a aikaan ja vähenee uudempiin päin. Pre-a kaksipalainen lohko (1954 saakka) on vw lohko, samaten pre a 519 laatikko tehty vw halkaistaviin kuoriin mutta sisältö ja keulapala eri. Porschen kolmeosainen lohko ja uudemmat laatikot ovat täysin omiaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...