Jump to content

Kaasuttimen korkannut kiinnityspultti


Recommended Posts

30pict-1 kaasuttimesta on hävinnyt kiinnityspultin kierteet rungosta. Joskus laitoin kemiallisen metallin kanssa paikalleen, niin pysyi jonkin aikaa kun varovasti kiristi. Nyt on taas irti eli pitäis keksiä jokin parempi ratkaisu. Onko olemassa mitään liimaa millä pysyisi, vai pitääkö vaan hommata jokin isompi kierreholkki sisään? Helicoil-sarjaakaan ei viitsisi yhden kierteen takia ostaa.

Link to comment

Technoweld tai vastaava pitäisi toimia mutta pitiköhän olla rosteripultti että ei tartu kierteisiin kiinni, en enää muista. Jos siis meinaa tehdä pelkät kierteet eikä pysyvämpää pinnapultti-tyyppistä sovellusta. Birminghamin klassikkomessuilla helppoheikki kyllä ihan uskottavasti esitteli vastaavaa tuotetta jota se meillekin pätkän sai myytyä, nimenomaan lohkojen ja kaasareiden korjaukseen).

Link to comment

En muista kuinkapaljon siinä oli tilaa mutta eikös tuplakoko pinnapultilla tuon ongelman saisi ratkaistua ilman patentteja. Ja eiköhän se siellä pysyisi sähköjohdon kuparilla ja tinallakin jos patentteja halajaa tehdä. Ja yleisestiottaen jos kaasaria rupeaa lämmittämään niin se pitäisi olla aika atomeina.

Link to comment

Ei haitaa vaikka saisi ihan pysyvästi kiinni, kun on tosiaan pinnapultti. Voisihan se olla että tuo ylikokopinnapulttikin kestäisi, jos on vaan tarpeeksi varoja isompaan reikään. Aika pehmeäähän tuo rungon materiaali on, mutta tutkitaan.

 

Missä tarkemmin vasarakadulla tuo helicoil-sarja? EDIT. Jep, nyt löyty

Edited by APO
Link to comment

Helicoililla tuli korjattua, ja hyvä tuli. Olipa muuten pikkasen kätevä tapa korjata kierteet! Kiitti hpa:lle vinkistä tuonne puljuun, kohtuuhintainen setti ja ihan pätevä.

20180612_194118.jpg

Edited by APO
  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...