Jump to content

Nettiauto


Recommended Posts

Guest Mika Raussi

Luulis että aikoinen ihminen osais käsitellä noi kommentit jollain muulla tavalla kun väkivallalla uhkeillen niinkun mikäkin teini tsäteissä.

Link to comment

Pitää paikkansa.Hyvä jottei oo mikään herkkänahkainen kaunosielu.Toisaalta, onko tuo ihmisten osoitteiden, koko nimien ja puhelinnumeroiden tuominen julki oikein?

Link to comment

Nii joo, kyllähän nettiautoon kirjautuneiden nimet ja numerot näkyy kaikille myynti-ilmojen yhteydessä.Tietojen oikellisuuden puolesta en menis vannoutumaan.020202 on myös hyvä apu.

Link to comment

Samoin täälä.Lähinnä "harmittomista" nettiavautumisista tehtyjä rikosilmoituksia ja käräjille menoa.Suomen laki on näiltäkin osin aika reikäinen ja tulkinnanvarainen.Esim. yksi puolituttu sai kenkää työpaikastaan vittuiltuaan työaikana aikansa kuluksi tämänkaltaisella foorumilla.Kunnianloukkaaus- ja herjaussyyte napsahti.Tuli maksamisia, potkut töistä ja joutu kirjottaan liudan virallisia anteeksipyyntöjä. Kannattaa pariin kertaa miettiä mitä näppikseltään suoltaa.

Link to comment

Musta on ihan oikein julkistaa tommosten paskan jauhajien nimi ja osoite tiedot. Näyttää vaikuttavan ainakin joittenkin kohdalla... lakkaa tollanen lapsellinen pelleily yleisellä myynti palstalla.

Link to comment
Pelottelulta vai uhkailulta?

 

Typerältä pelottelulta vai laittomalta uhkailulta? :D

 

Hauskin kommentti oli kuitenkin se jossa myyjä vastasi julkaisevansa (ja vittuilevansa) takaisin näille idiooteille siksi, että "näkis muutkin kuinka hauskaa hommaa tää automyynti on". Suosittelisin alanvaihtoa.

Link to comment
Guest Sami W

Typerää käytöstä puolin ja toisin. Turha mennä laukomaan mitään kommentteja hinnasta tai muusta. Ja noiden yhteystietojen julkaiseminen on jopa typerämpää.

Link to comment
  • 4 weeks later...
Vain täysi idiootti julkaisee toisen henkilön koko nimen ja osoitetiedot julkisella foorumilla tms... Helposti on pississä pianaikaa vielä tuollaisesta...

 

Miksi olisi pississä? Puhelin tiedot ei ainakaan ole mitenkään salaisia? Osoitetiedotkin saa kaikenmaailman findereilla... Vai tarkotitko että joku menee oikeesti nakuttaan turpaan sitä myyjää koska se on julkistanut puhelinnumeron netis... =) jeeeep. Onhan se tietty melko arveluttavaa toimintaa mutta yhtä typerää on tollanen paskan jauhanta... =)

 

-MP-

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...