Jump to content
Matti-Pekka

Jakajan alipainekellojen mallit...

Recommended Posts

Terve

Mulla mopossa tuo Volvon Su kaasari repii hieman liian innokkaasti alipaine ennakkoja tuolla tavan 034 jakajalla, ja joskus löysin listan jossa oli eri alipainekellojen speksit . Voisin kokeilla vaihtaa vähempisäätöisen kellon ,tai sitten pitää vaan mekaanisesti rajoittaa tuota alkuperäistä..eli jos joku muistaa missä se vacuumi kellojen luettelo löytyy..

 

Share this post


Link to post

Hei. Tuossa ainakin osa keskustelun sivulla 2. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=307450&postdays=0&postorder=asc&start=20

 

Old volks homesta löytyy lisätietoa kaikista jakajista http://www.type2.com/~keen/ignition.html ja Thsambasta kaikki asiat, sinne vaan eksyy ja aamu tulee.

 

Etsi kokeeksi jokin vanha volkkarin alipainetoimisen jakajan alipainekello tai oikein sellainen säädettävä jostain vanhan volkkarin jakaljasta tai skodasta. Tuota isoa kelloa voi sitten kiristää vasaralla hakkaamalla jos ei ennakko nouse. Volvofoorumilla nuohoomalla voi löytyä myös tietoja säädettävästä ja muistakin alipainekelloista sekä tuosta ennakko-ongelmasta. Boschi heitäkin vainoaa.

Share this post


Link to post

Mulla olis muutama joutilas jakaja mistä vois löytyä erilaisia alipainekelloja, ja alipainekellojakin on irrallaan.

 

 

IMG_2796.thumb.JPG.06d92f0fe8131bfd236f3b3e45f102c7.JPG

Share this post


Link to post

Täytyy tulla käymään tanttalan ranchilla ..kaavailin laittaa alipaine mittarin vaunussa matkustavan kätöseen ja jakaja alipaine putkeen, niin näkee laskeeko se alipaineen taso milläkin nopeudella/vetokuormalla..jotenkin jännittää että meneekö kokonais ennakot nyt liian koviksi..kulkee kyllä pirun hyvin nyt..eli jos hyvin pelaa niin pitää hämmentää pakkaa että saa ongelmia aikaiseksi...

Share this post


Link to post

Bosch tune up parts chart the samba on se taikasana lopusta löytyy kanisteritkin ennakoineen.Numero on säätöakselin varressa.Automaattien alipainekellot näyttivät pienimpiä lukemia mutta se taas johtuu kaksitoimijakajasta jossa myös keskipakosäätö.Itse perehdyin liikaakin asiaan kun kehittelin omaan tappajajakajaan 40 astetta ennakkoa, oli väärät osat yhdessä.

Edited by hpa

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...