Jump to content

Recommended Posts

Onkohan tällaiseen ongelmaan jotakin ratkaisua. Omassa kuplassani bensamittari toimii ja näyttää hieman miten sattuu vaikka tuo jännitteen säädin vai mikä se nyt onkaan mittarin takana on vaihdettu uuteen. Tästä ominaisuudesta johtuen on pari kertaa bensa päässyt loppumaan tien päällä. Minulla on siksi mukana kanisterissa bensaa, mutta vaikka kaadan sen tankkiin, niin kone ei käynnisty. Tulkintani on, että bensapumppu ei saa pumpattua bensaa kaasariin jostakin syystä. Minulla on tuollainen kertakäyttösuodatin ennen bensapumppua (imupuolella) kuten monissa kirjoituksissa suositellaan. Kun kaadan bensaa suoraan kaasuttimen kurkusta alas, niin kone hörähtää hetkeksi. Tämän kun toistan muutamia kertoja, niin kone jää käyntiin. Onko tämä ominaisuus vai vika bensapumpussa vai heitänkö tuon suodattimen mäkeen?

Link to comment

Jos tankki pääsee tyhjäks jää letkuun helposti ilmalukko eikä pumppu sitä kovin nopsaan vedä läpi, helpottaa kun irroitat pumpulle tulevan letkun hetkeksi kun tankissa on taas bensaa, yleensä puskee letkun täyteen kun pumpun pää irti. Ei tartte sahata niin kauaa. Kannattaa kattoa sen mittarin anturin maadoitus kuntoon, melko usein syy on siinä. Eli se anturille menevä maadoitusjohto, joskus puuttuu koko johto...

 

Kohokammion saat myös isolla injektioruutalla täyteen asti, siitä viistoputkesta vaan lorotat joka löytyy kaasarin reiästä ku putsarin ottaa pois. Pörisee vähän pidempään sen voimin

  • Like 1
Link to comment

Juu on ihan ominaisuus, jos ei letkuja halua irroitella niin itse suosinut keulan tunkkaamista ylös niin pumppu saa painovoimasta apuja.

 

Nuo kertakäyttösuodattimet kannattaa pitää pois konetilasta tai vaihtaa metalliseeen versioon. tai jos haluaa muovisen asentaa niin mielummin vaikka vaihdelaatikon viereen nippusiteellä kiinni.

  • Like 2
Link to comment

Ei liity bensan saantiin, mutta muuten koneen toimintaan ehkä. Onko jotakin väliä, miten päin tuo puola on asennettu tuohon puhallinkoppaan kiinni? Yleensä se on johtoliittimet alaspäin ja välillä näkyy, että ylöspäin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...