Jump to content

Ongelma


Guest tpv

Recommended Posts

Rupesin laittamaan weberin progressiivistä kaasaria paikoilleen ja sehän ei mene,koska ottaa laturiin kiinni.Kertokaa tyhmälle miten sen saa paikoilleen.Eli imusarja ei yllä pässinsarveen laturin puolelta.Auto on -74 1,6 1303.

Link to comment

Joo vaihtovirtalaturi on.Onkos niitä molemille latureille oma sarja?En ole tutustunu niin tarkkaan noihin juttuihin.On vaan pyöriny hyllyssä noi osat pitemmän aikaan ja rupesin joutessaan kokeilemaan miten toimis tuolla kaasarilla.Pitää varmaan jatkaa toisesta päästä imusarjaa ja tiisesta lyhentää vai muita ehdotuksia?

Link to comment
Joo vaihtovirtalaturi on.Onkos niitä molemille latureille oma sarja?

 

Ei oo omaa imusarjaa, vaan vv-laturin kanssa pitää olla korotuspala kaasarin ja imarin väliin. Eli kun otat kaasarin irti niin imarihan itse asiassa kyllä ylettyy paikoilleen, mutta kaasari ei siten enää sovi ilman sitä korotuspalaa, vaan ottaa laturin kylkeen kiinni. Jos sulla ei oo sitä palaa, niin tee sellainen tai esim. Keiteleestä ainakin saa ko. kaasarin korjaussarjaa, jossa on tuollainen palikka. Mittoja ei mulla palikkaan valitettavasti oo, joku varmaan osaa heittää et minkä korkuinen pitää olla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...