Jump to content

Todistus seisonta-ajasta


Guest Jarkko

Recommended Posts

Guest Jarkko

Nyt ahistaa niin ettei ahistusketju riitä.

 

Soittelin vakuutusyhtiön typsylle, ajatuksena oli ottaa pallo pois seisonnasta ja ajoon. Autossa on näppärästi seiskaan päättyvä rekisterinumero, eli katsastus suoritetaan vain joka toinen ajokausi, ja talvet auto lepää hyvin vartioidussa varastossa. Mutta vakuutusyhtiön neiti tiesikin kertoa, että auto on ollut vakuutuksessa siitä-ja-siitä lähtien, koska vakuutusyhtiön kivikaudenaikaiset ATK-systeemit eivät ymmärrä käsitettä 'toistaiseksi', vaan tuohon oli seisontaan laitettaessa keksitty joku random päivämäärä.

Tana. Olishan toi pitänyt muistaa.

 

Nyt pitäisi toimittaa vakuutusyhtiöön todistus korjaamolta/varastolta, jossa pallo on seissyt, jotta saan perittyä turhaan maksetut vakuutusmaksut takautuvasti.

Ttu että mä rakastan byrokratiaa.

 

Firma oli If. Yhtiön vaihtoprosessi on jo käynnissä.

Link to comment

Turvassa ainakin kysyvät että mikä päivämäärä laitetaan. Sillä päivämääräällähän ei ole merkitystä vaikka laittaisi vuoteen 2010. Sen kuiteski aina saa otettua ajoon ku vaan haluaa.

 

Aika ihme josseivat ole kysyneet arvioitua päivämäärää millon otetaan takas liikenteeeseen.

Link to comment

Just kävi itelle samalla lailla, kesäkuun alusta oli hurahtanut vakuutuksiin ja 11.6. soittelin yhtiöön, että näin on päässyt käymään. Kerroin että auto on purettuna eikä ole muistanut jatkaa seisontaa. Typsy sanoi että voi harmi, sellaista sattuu, hänpä laittaa sen seisontaan 1.6. alkaen ja homma selvä. Tänään pengoin postit ja siellä oli ilmoitus seisonta-ajasta 1.6. lähtien.

Link to comment
Guest VWanker

Kävin pari kuukautta sitten siirtämässä auton seisontaan ja ilmoittivat että nykyään seisonta-aika on voimassa toistaiseksi ellei muuta sovita. Veloittavat kymmenisen euroa joka kerta kun ottaa ajoon tai laittaa seisontaan.

 

If:ssä vakuutukset. Sanoivat jopa ettei seisontavakuutus maksa mitään...se kuulostaa oudolta. Mielestäni olen aina ennen maksanut seisontavakuutusta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...