Jump to content

Splittiin listat?


Recommended Posts

Vanhoja listoja voi myös korjata. Ovat sen verran paksua tavaraa, että pahastikin vääntyneen saa oikaistua aika hyväksi. Itsellä oli joskus yritetty irrottaa listoja, ja oli aloitettu kuskin oven takareunasta. Hauskasti oli lista vääntynyt Z-mallliin kun homma ei ollu onnistunu. Listat oli sitten vaan teipattu maalausta varten. Z-mutkat oikaistiin sitten vasta v. 2007. Kun oli ensi irrotettu kahdella lastalla kiinnikettä sivuilta painamalla.

 

Samoin jos on reikiä, niitä pystyy paikkaamaan, kokemusta on kun joku oli laikalla hipaissut erästä listaa. Alutite on kova sana siinä hommassa.

 

Takasivulistassa on vielä se ylläri eli 2 kiinnikettä parin sentin välein, vaikeahko paikka irrottaa. Mikähän tarkoitus tolla mahtaa olla, en ole keksinyt?

Link to comment

Reprolistat on sitten nimensä mukaisia. Rosterisia ja alumiinisia on saatavana, ensimmäiset on kuulemma aivan liian kiiltäviä. Riippuu tietysti mikä on tavoite jne. Itse laitan vaan orggiksia, niitä voi joutua etsiskelemään hetkisen.

Link to comment

Joo, reprojakin on ilmeisesti eri laatuisia ja hintaisia. Useimmiten ne on rosterisia mutta jossain olen nähny myytävänä myös alumiinisia. Olis vaan helpompi saada ne jostan Euroopasta kuin alkaa rahtaamaan pitkää mutta kevyttä pakettia jenkeistä asti..

Link to comment
Guest Toheltaja

ite ostin WW:n rosteriset. Olivat kyllä show kiiltävät, mutta mattaantuuhan se hapottamalla tai tahnalla. Muoto oli hyvinkin lähellä aitoa. Hintakaan ei mielestäni ollu hirveä ku otti kaikki kerralla.

 

Piti tehdä sikkirulla että ois rullannu noita, mutta tyydyin reproihin...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...