Jump to content

TYP 1 1964


pastem

Recommended Posts

Tälläista on tullut siirreltyä tallista toiseen muutaman vuoden ajan. Vihdoin sain oman tallin valmiiksi niin pääsee aloittelemaan tätäkin projektia.

Autohan on 64 tai 63 mallia. Väriltään Beryl Green. Mittarissa 79 tkm kuntoon nähden saattaisi jopa tuon verran ajettukin, mutta mistäpä näistä tietää.

 

Kuva001.jpg

Kuva003.jpg

Kuva012.jpg

Kuva010.jpg

Kuva004.jpg

 

Tämän talven projektina on/oli pakoputken vaihto, uudet renkaat, akun alusen paikkaus, jarrujen läpi käynti ja uudet iskarit, ym. pientä sipistelyä. Ja jos rahat riittää niin madallusta.

 

Tulevaisuudessa sitten joskus nostetaan kori pois pohjalevyn päältä ja käydään kokonaan läpi. Ekaksi pitää vaan taas päästä ainakin yksi kesä kruisaamaan kuplalla.

Link to comment

On ollut itellekin positiivinen yllätys tuon kunto, mitä tuota nyt on tuossa vähän kerennyt syynäämään. Ajamalla tuon pari kolme vuotta sitten Rantasalmelta tänne keski-suomeen hain. Mikä siinä ekaksi kiinnitti huomiota oli se, että ajaessa ei joka paikka nitise ja natise ja kolise, kuten aiemmissa loppuun ajetuissa ohut tolppa lookkeri räpellyksissä.

 

Luultavammin malliltaan 63. Katto on vinyyliä. Papereita ei tuohon ole,mutta jonkinlainen luovari tehtiin. -64 on otettu kuitenkin käyttöön, kun tallessa on vielä takuu paperit ja huoltokirja ym alkuperäiset dokumentit. Täytyy kattoa tuo runkonumero, kun tästä tuonne talliin suoriutuu.

Link to comment

Kävin vanhempien luona hakemassa auton paperi tavarat ja siellähän se aika selkeästi oli, että -63 ja käyttöön ottokin tuona vuonna. Tiiä mistä sitten olen saanut päähän sen -64 vuoden. No kumminkin hyvin täytettyä huoltokirjaa on mukava lukea iltaisin. heh eh

 

Kuva016.jpg

 

 

Kuva017.jpg

Link to comment
  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...