Jump to content

varhaispallon laatikon kiinnitys/kiinnikkeet


Guest markovw74

Recommended Posts

Guest markovw74

Eli omistan -67 vuosimallia olevan pallokeula kastenwagenin josta puuttuu moottori. Aloin tarkastelemaan laatikon kuntoa ja huomasin sen roikkuvan pelkkien vetareiden varassa. Elikkäs mikähän tukiapurautajutska multa mahdollisesti puuttuu, kun ei tämä raukkaparka tiedä. Kiitos.

Link to comment
Guest markovw74

No nythän tää meni mielenkiintoiseksi. Vaihdelaatikon päältä löyty heittimen valossa 2 jonkinsortin kannakereikää(moottorin ja laatikon saumakohdassa). Onkohan tähän joku ystävä mennyt vaihtamaan laatikon vai puuttuuko siitä kokonaan joku helvatan pulikka. Ps kiitos mielenkiinnosta. Taidan potea autismia, kun menee koko homma sormia naputellen... ;)

Link to comment

Ei siellä laatikon takapäässä ole edelleenkään mitään muuta kiinnitystä kuin 2kpl pultteja yläreunassa ja 2kpl pinnoja (koneessa) alareunassa joilla laatikko kiinnittyy koneeseen. Laatikko/kone paketti roikkuu siellä konehuoneessa laatikon etukannakkeen ja koneen takaosaan pultattavan poikkiraudan varassa.

 

Tässä näkyy vanhemman T2a mallin tukirauta äänenvaimentimen vieressä joka varmaan selvittää jotain. Uudempi rauta on hieman erimallinen mutta toimintaperiaate on sama.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...