Jump to content

kuplan madaltaminen ja katsastussetä/täti


Guest maki

Recommended Posts

eli takapäästä jos sen "yhden pykälän" muuttaa jousitusta ni tippuuko minkäverran? jostain muistan lukeneeni et n.6cm? mites katsastussetä suhtautuu toho madallus rojektii? siis et voiko siit tulla jo liian matala? :o

 

ja sitten jos nuo madaltavat olka-akselit laittaa eteen ni tarviiko mitään muuta muuttaa sielt etupäästä, esim. palloniveliä yms..?

Link to comment
Guest Tuoppi

mul on perää laskettu n. 5cm ja ikinä ei oo kukaan katsari maininnut asiasta.

 

jos laitat dropit niin nivelkulmat pysyy samana koska akselin paikka on vaan ylempänä. eli ei pitäis vaikuttaa mihinkään muuhun kun tietty korkeuteen. moni on täälläkin pitänyt hyvänä ideana laittaa droppien kanssa säätöakseli jolloin hieno säädön voi tehdä sillä. itellä tommoinen yhdistelmä ja siinä vielä lisänä jouselliset sikarit ja pirun hyvä on ollu ajella.

 

-Tuomas-

Link to comment

Droppiolilla saa kyllä rälläköidä hinauslenkin etuakselista pois kokonaan. Hinauslenkki kulkisi jo sen verran matalalla, että se osuisi jo pieneenkin töyssyyn, vaikka katsastussetä/täti sen kelpuuttaisikin. Voin vain kuvitella millaista jälkeä syntyisi, jos täräyttäisi etuakselin (hinauslenkin) katukorokkeeseen.

Link to comment

Ja tuossa lisää hyödyllistä luettavaa: AKE:n ohje

 

 

Jos tarkkaan mennään sääntöjen mukaan, niin dropit ei kelpaa katsastuksessa ilman säätöpaloja (joilla voi hieman nostaa autoa), koska max madallus on 51 mm. En kyllä tiedä ketään jolta dropit olisi katsastuksessa hylätty?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...