Jump to content

Huijaus uppaukset tms (poisto omalle ja vastaa)


Tuomo Lehmikangas

Recommended Posts

Onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota siihen että ihmiset uppaa omia ilmoituksiaa nykyään niin että poistavat oman viimeisen viestinsä ja sitten kirjoittavat taas uuden. Näin sitten ei kerry niitä omia uppauksia aikaleimoineen niin paljoa että kukaan viitsis alkaa asiasta varsinaisesti avautumaan. Etenkin kun siinä viestiketjussa ei enää ole todisteteita tästä hirmuteosta. Ilmoitus kuitenkin aina ponnahtaa pintaan.

Link to comment

No siten nykyään, että sitä nykyään tehdään. On voinut varmasti ennenkin näin tehdä, mutta ei sitä ainakaan vanhan foorumin aikana häiriöksi asti tehty. Ilmeisesti en kirjoittanut tarpeeksi selvästi jos tuohon noinkin iso tulkinnan vara jäi.

 

Ongelma ei varmaankaan ole se, että vain muutamat henkilöt asiasta tiesivät. Jos asiasta nyt sitten tietää kaikki tämän topicin perusteella, niin tuskin se siihen johtaa, että kaikki alkavat jatkuvasti näin omia ilmoituksiaan uppaamaan.

 

Lisäksi moni varmaankin ihmetellyt, että mikä vika foorumissa kun näyttää että topicciin on tullut uusi postaus, mutta eihän siellä mitään uutta ole kun topicin aukaisee.

 

Tämänkin tietenkin pystyisi foorumisoftalla estämään, mutta se tuskin tarpeen.

Link to comment

ei sekään mukavaa oo että rullailee ja klikkailee jo kakkos sivullekkin todetakseen että uusin viesti on vain "UP" jos imotustaan uppaa niin parashan ne vanhat uppaus viestit on poistaa... tosin näin toimittaessa palstapoliiseilta vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kirjanpitoa että pääsee liian tiehästä uppailusta avautumaan...

Link to comment

Olipas ihan uusi juttu minulle, ja minähän olen tunnetusti pahin myyntisäännöistä nillittäjä ;) Johtuu kyllä siitä että seuraan myyntipalstaa osittain RSS-feedin kautta eikä moiset vedätykset näy sitä kautta.

 

Sehän on selvä että uppaus on uppaus vaikka edellisen viestin menee poistamaan. vesav on kyllä siinä oikeassa että vanhat uppaukset on hyvä poistella luettavuuden kannalta, kunhan homma tapahtuu sääntöjen mukaan eli tätä kirjottaessa korkeintaan kerran viikossa. Toistuvilta huijareilta tunnarit mäkeen.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...