Jump to content

Puhallinkoppa strokerille?


Recommended Posts

Tässä nyt sittein oikein havaintokuva sorsien poistoaukoista

 

No niinpä tietysti. Nyt kun oli kuva havainnollistamassa niin muistui mieleen että onhan niissä tosiaan tuollaiset aukot. Kuten joku aiemmin epäili, niin onkohan nuo sitä varten että sorsat sais aina jäähdytystä etteivät sula? Hassulta tuntuu ajatus, että jos kopasta lähdöt tulppaa ja käyttää senkin ilman jäähdytykseen niin lämmöt nousis, mutta voihan se niinkin olla..

Link to comment
Täähän menee mielenkiintoiseksi... Palstalaiset odottelee kuumeisesti miten käy Alexin kuplan lämpöjen kalajoen torin renkaanpolttajaisissa:)

 

Ei jaksa enään näin vanhana nolata itteään torilla tekemässä donitseja, tuli 10v sitten tehtyä pariinkin otteeseen :D Kerran tehtiin donitseja tarvikemotin omistajan kanssa, oli kakkosvaihe silmässä ja kyllä takarattaat savus, tai ainakin toinen...matka päättyi siihen että yksi tönäri hyppäs pois paikoiltaan :D

Link to comment

Sorsat ei ihan parista ylikuumenemisesta sula, mutta kayvat pirun kuumana ilmavirran puuttuessa ja kuumuus sateilee kanteen asti. Kai siina joku tulipalovaarakin voi olla. Siksi siella pitaisi aina olla pieni lapivirtaus. Voit laittaa haitariputkiin supistuksen, joku 10-15mm reika mista ilmaa paasee rajoitetummin sorsille.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...