Jump to content

Tero87

Members
  • Posts

    256
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tero87

  1. Itse sovitin nyt tässä talvella 996 korisen possun penkit paikalleen. Autona tosin kolkki. Sivuttais tukea voisi olla enemmän mutta onhan nuo ihan eri planeetalta kun orginaalit. Hyvin mahtui ainakin kolkkiin, ja on kippaavat niin takapenkille pääsee helposti.

  2. 16 hours ago, SamiO said:

    Paljoko ne jää vajaaksi?
    Ei ne ihan tasalle tule jäiskö jotain millejä sisämmäksi. Tässä taitaa olla vaihtelua miten ne sinne asettuu, mutta en ois pikku vajauksesta huolissani jos paketti kasautuu ok.

    Toiselle puolelle jäi 12mm ja toiselle 13mm vajautta. Uskoisin että pysyy nipussa koska toimi ennenkin. Meneehän boorit aika "syvälle" eikä jousessa ole pitkää booritusta. On vaan ruman näköinen. Kävin tänään asetteleen osat uudestaan ja meni ehkä hieman paremmin kasaan kun ekalla kertaa. Vaatii siis toistoa 😀 

    • Like 2
  3. Että on hönö olo.

    Missä vika kun takapään jouset jää "vajaaksi" eli ei tule boorituksen loppuun asti? Auto swing peräinen kolkki. Olivat ennestään jo hieman sisällä molemmilta puolin. Nyt vaihdoin kumit alkuperäisten tilalle ja homma vaan paheni. Autossa säätölatat. Jouset 627mm pitkät. Pultit menee kyllä pohjaan asti mutta silti jää useamman sentin vajaaksi.

     

    Vai pitääkö edes tulla perille saakka eli hämääkö avonainen pääty?

  4. 1 hour ago, metake said:

    123 tune on hyvä, siihen saa rajoittimen haluamaansa kohtaan, ja napilla saa vaihdettua toiseen käyrään jossa voi olla rajoitin eri kohdassa.

    Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
     

    123 tune houkuttelee helppoudellaan. Tosin ei tuo ediksen asennuskaan mitenkään mahdoton homma ole. 

  5. Onko ajatusta mistä kannattaisi alkaa etsimään ratkaisua?

    Koe sovitin kolkin konehuoneeseen tuplia(drla)

    Imarit on lyhyet sekä putsarit myös sellaiset jotka pitäisi sopia.

    Vasemman puoleisen saa paikalleen jotenkuten mutta oikeaa ei saa. Kaasarin saa muljautettua konehuoneessa paikoilleen mutta putsaria ei siihen päälle enää saa.

    Tavaratilan pelti ei mielestäni ole painunut vaan vika tarvii tulla jostain muualta. Voiko laatikonkannakkeet asentaa väärin mikä kallistaisi ja nostaisi moottoria?

×
×
  • Create New...