Jump to content

Tero87

Members
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orivesi
 • Ajoneuvot
  1600TL '66

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o563o89o

Recent Profile Visitors

1347 profile views
 1. Pelkkä takalasin tiiviste piti vaihtaa mutta projekti hiukan laajeni.
 2. Löytyy muutama valmiina. Minkä mittainen hakusessa? Ja pahoittelut Valtosen ilmoituksen sotkemisesta..
 3. Mulla saattaa olla joutilas pultti. Vilkaisen huomenna.
 4. https://www.maggiolino.it/spinterogeno-accensione-elettronica-alfa/
 5. Jos Italia taittuu niin siihen löytyy ihan asennus ja modifiointi ohjeet.
 6. 123 tune houkuttelee helppoudellaan. Tosin ei tuo ediksen asennuskaan mitenkään mahdoton homma ole.
 7. Jos 7000 asti vetäis niin olis hyvä
 8. Virranjakaja pohdintoja... tai toinen vaihtoehto oli hukkakipinä. Yhdet EDIS4 kamppeet löytyisi hyllyssä mutta sellainen juolahti mieleen että onko ediksessä sisäinen rajoitin?
 9. Pitää tarkistaa. Sarvella tarkoitat niitä pitkittäis varsia johon laatikko pultataan?
 10. Onko ajatusta mistä kannattaisi alkaa etsimään ratkaisua? Koe sovitin kolkin konehuoneeseen tuplia(drla) Imarit on lyhyet sekä putsarit myös sellaiset jotka pitäisi sopia. Vasemman puoleisen saa paikalleen jotenkuten mutta oikeaa ei saa. Kaasarin saa muljautettua konehuoneessa paikoilleen mutta putsaria ei siihen päälle enää saa. Tavaratilan pelti ei mielestäni ole painunut vaan vika tarvii tulla jostain muualta. Voiko laatikonkannakkeet asentaa väärin mikä kallistaisi ja nostaisi moottoria?
 11. Everlast 250EX ollut itsellä monta vuotta eikä ongelmia. Ihan hyvä peli harrastajalle. Yhdellä kaverilla tästä vanhempi malli eikä siinäkään vikoja ole ollut. Ei tosin voi verrata työmaan froniukseen mutta hintakin on ihan eri.
 12. Voisiko tässä käyttää esim pakokaasunlämpö mittauskalustoa?
 13. Osa löytyi helposti, osaa joutuu jo etsimään. Eikö muka tarvi? Yhdeltä vanhalta ukolta kysyin joka on laseja vaihtanut jo ennen liimalaseja ja hän kehotti laittamaan.
 14. Pitääpä vilkaista. Otin tänään takasivu ikkunan myös irti kun pop out mekanismi oli ruostunut irti pilarista.. Menee siis useampi tiiviste vaihtoon niin alkaa tuon molykoten hinta tuntumaan aika pieneltä osalta tätä projektia. No onneksi on talvi tulossa
 15. Kiitos vastauksista. Tuo molykote tuntui olevan kaikkia kanavia myöden melko kallista ihraa. Mistä muuten kannattaa kysyä laaduttaita tiivisteitä? Etuovien tiivisteet alkaa olemaan myös vaihtokunnossa ja näitä ei tuntunut löytyvän ihan helposti.
×
×
 • Create New...