Jump to content

Tero87

Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orivesi
 • Ajoneuvot
  1600TL '66

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o563o89o

Recent Profile Visitors

1202 profile views
 1. Everlast 250EX ollut itsellä monta vuotta eikä ongelmia. Ihan hyvä peli harrastajalle. Yhdellä kaverilla tästä vanhempi malli eikä siinäkään vikoja ole ollut. Ei tosin voi verrata työmaan froniukseen mutta hintakin on ihan eri.
 2. Voisiko tässä käyttää esim pakokaasunlämpö mittauskalustoa?
 3. Osa löytyi helposti, osaa joutuu jo etsimään. Eikö muka tarvi? Yhdeltä vanhalta ukolta kysyin joka on laseja vaihtanut jo ennen liimalaseja ja hän kehotti laittamaan.
 4. Pitääpä vilkaista. Otin tänään takasivu ikkunan myös irti kun pop out mekanismi oli ruostunut irti pilarista.. Menee siis useampi tiiviste vaihtoon niin alkaa tuon molykoten hinta tuntumaan aika pieneltä osalta tätä projektia. No onneksi on talvi tulossa
 5. Kiitos vastauksista. Tuo molykote tuntui olevan kaikkia kanavia myöden melko kallista ihraa. Mistä muuten kannattaa kysyä laaduttaita tiivisteitä? Etuovien tiivisteet alkaa olemaan myös vaihtokunnossa ja näitä ei tuntunut löytyvän ihan helposti.
 6. Nappasin takalasin irti kun vanha tiiviste vuosi on aika reippaasti. Videoita olen katsonut kuinka se asennus pitäisi tehdä mutta en ole löytänyt tietoa mitä se musta paska on mitä sinne tiivisteen ja korin väliin laitetaan. Ilmeisesti jonkinlaista korroosion esto mälliä sen olla pitää.
 7. Itsellä ollut reilun vuoden päivät vastaava kiinan eberi vanhassa tallissa. Pattereilla peruslämpö ja tämä siinä rinnalla auttamassa kun lämpöä pitää saada nopeammin lisää. Ei moitittavaa paitsi äänekäs PApumppu mikä ei tallissa ole ongelma.
 8. Jos vielä on niin mulle tuo K&N huohotinsysteemi sekä csp öp kansi paineventtiilillä ja lisäksi tuo mocalin suodattimen jalka.
 9. Tarvetta olisi sähköiselle pumpulle sekä paineensäätimelle. Kaasari malli siis haussa. Pumpussa saisi olla tuottoa ainakin 120litraa per tunti. Tarjota voi yvllä tai soittamalla Nollaviisnolla563089nolla/Tero
 10. Kannattaa soittaa Jussille
 11. Odotellaan vielä hetki ennen kun tilataan kaupasta uudet.
 12. Vieläkin peltiosia hakusessa. 2reikä kansille siis..
 13. Kolkin taustapeili mulle jos vielä tallessa.?Otan ohi ajaessani mukaan joku viikonloppu.
 14. Näin on tarkoitus, puristus tieto ei tosiaan ole periytynyt minulle asti. Sellainen käsitys on jäänyt että kympin paikkeilla olisi mutta en muista varmaksi. Aikaa kun on kulunut jo useampi vuosi kun kone minulle ajautui.
×
×
 • Create New...