Jump to content

Tero87

Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orivesi
 • Ajoneuvot
  1600TL '66

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o563o89o

Recent Profile Visitors

1090 profile views
 1. Tarvetta olisi sähköiselle pumpulle sekä paineensäätimelle. Kaasari malli siis haussa. Pumpussa saisi olla tuottoa ainakin 120litraa per tunti. Tarjota voi yvllä tai soittamalla Nollaviisnolla563089nolla/Tero
 2. Kannattaa soittaa Jussille
 3. Odotellaan vielä hetki ennen kun tilataan kaupasta uudet.
 4. Vieläkin peltiosia hakusessa. 2reikä kansille siis..
 5. Kolkin taustapeili mulle jos vielä tallessa.?Otan ohi ajaessani mukaan joku viikonloppu.
 6. Näin on tarkoitus, puristus tieto ei tosiaan ole periytynyt minulle asti. Sellainen käsitys on jäänyt että kympin paikkeilla olisi mutta en muista varmaksi. Aikaa kun on kulunut jo useampi vuosi kun kone minulle ajautui.
 7. Kyllä. Ja lisäksi kampikammio hieman tihkuu öljyä ja siittä haluaisin eroon.
 8. Välykset ajattelin tarkistaa, kone on tietääkseni kyllä uusista osista kasattu mutta ei varmuutta kuinka se on kasattu.
 9. Nokka on jo sisässä ja kone nipussa mutta tarkoitus olisi se kuitenkin vielä avata ja tarkistaa ennen asennusta. Kaasareiksi vaihtui drla 45set koska sain tänään sellaisista hyvän tarjouksen.
 10. Jäähypeltejä voipi vielä tarjota
 11. Nokka asiaa, katukoneeksi haaveilevani kone pitää tällä hetkellä tälläistä osaa sisällään. Koneena lyhyesti 82x94, venttiilit 42 ja 37, kaasarit tulee luultavammin 40mm tai ehkä 44mm. Nokkana Scat c55 ja keinut 1:4. Tällä koneella en siis ole ikinä ajanut ja kysymys kuuluukin onko tuo nokka lähtökohtaisesti liian kireä katu moottoriin? Itse ainakin kauhistelin korkeaa astemäärää mutta sanokaa te kokeneemmat. Olen ajatellut että esim englen fk42 voisi olla sopivampi nokka tähän pakettiin mutta meneekö ihan metsään?
 12. Edit. Kaasarit löytyi, tarve vielä imareille ja vivustolle. Huom, menossa kolkkiin eli vain matalat imarit käy. Kiinni saa joko yvllä tai soittamalla nollaviisnolla563089nolla/Tero Tarve Orivedellä mutta postilla varmaan kulkee...
 13. Tarvetta olisi kolkin huohottimen osille. Tarjota voi yvllä tai soittamalla nollaviisnolla563089nolla/Tero/Orivesi
×
×
 • Create New...