Jump to content

Tero87

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tero87

 1. Virranjakaja pohdintoja... tai toinen vaihtoehto oli hukkakipinä. Yhdet EDIS4 kamppeet löytyisi hyllyssä mutta sellainen juolahti mieleen että onko ediksessä sisäinen rajoitin?
 2. Pitää tarkistaa. Sarvella tarkoitat niitä pitkittäis varsia johon laatikko pultataan?
 3. Onko ajatusta mistä kannattaisi alkaa etsimään ratkaisua? Koe sovitin kolkin konehuoneeseen tuplia(drla) Imarit on lyhyet sekä putsarit myös sellaiset jotka pitäisi sopia. Vasemman puoleisen saa paikalleen jotenkuten mutta oikeaa ei saa. Kaasarin saa muljautettua konehuoneessa paikoilleen mutta putsaria ei siihen päälle enää saa. Tavaratilan pelti ei mielestäni ole painunut vaan vika tarvii tulla jostain muualta. Voiko laatikonkannakkeet asentaa väärin mikä kallistaisi ja nostaisi moottoria?
 4. Everlast 250EX ollut itsellä monta vuotta eikä ongelmia. Ihan hyvä peli harrastajalle. Yhdellä kaverilla tästä vanhempi malli eikä siinäkään vikoja ole ollut. Ei tosin voi verrata työmaan froniukseen mutta hintakin on ihan eri.
 5. Voisiko tässä käyttää esim pakokaasunlämpö mittauskalustoa?
 6. Osa löytyi helposti, osaa joutuu jo etsimään. Eikö muka tarvi? Yhdeltä vanhalta ukolta kysyin joka on laseja vaihtanut jo ennen liimalaseja ja hän kehotti laittamaan.
 7. Pitääpä vilkaista. Otin tänään takasivu ikkunan myös irti kun pop out mekanismi oli ruostunut irti pilarista.. Menee siis useampi tiiviste vaihtoon niin alkaa tuon molykoten hinta tuntumaan aika pieneltä osalta tätä projektia. No onneksi on talvi tulossa
 8. Kiitos vastauksista. Tuo molykote tuntui olevan kaikkia kanavia myöden melko kallista ihraa. Mistä muuten kannattaa kysyä laaduttaita tiivisteitä? Etuovien tiivisteet alkaa olemaan myös vaihtokunnossa ja näitä ei tuntunut löytyvän ihan helposti.
 9. Nappasin takalasin irti kun vanha tiiviste vuosi on aika reippaasti. Videoita olen katsonut kuinka se asennus pitäisi tehdä mutta en ole löytänyt tietoa mitä se musta paska on mitä sinne tiivisteen ja korin väliin laitetaan. Ilmeisesti jonkinlaista korroosion esto mälliä sen olla pitää.
 10. Itsellä ollut reilun vuoden päivät vastaava kiinan eberi vanhassa tallissa. Pattereilla peruslämpö ja tämä siinä rinnalla auttamassa kun lämpöä pitää saada nopeammin lisää. Ei moitittavaa paitsi äänekäs PApumppu mikä ei tallissa ole ongelma.
 11. Jos vielä on niin mulle tuo K&N huohotinsysteemi sekä csp öp kansi paineventtiilillä ja lisäksi tuo mocalin suodattimen jalka.
 12. Tarvetta olisi sähköiselle pumpulle sekä paineensäätimelle. Kaasari malli siis haussa. Pumpussa saisi olla tuottoa ainakin 120litraa per tunti. Tarjota voi yvllä tai soittamalla Nollaviisnolla563089nolla/Tero
 13. Odotellaan vielä hetki ennen kun tilataan kaupasta uudet.
 14. Vieläkin peltiosia hakusessa. 2reikä kansille siis..
 15. Kolkin taustapeili mulle jos vielä tallessa.?Otan ohi ajaessani mukaan joku viikonloppu.
 16. Näin on tarkoitus, puristus tieto ei tosiaan ole periytynyt minulle asti. Sellainen käsitys on jäänyt että kympin paikkeilla olisi mutta en muista varmaksi. Aikaa kun on kulunut jo useampi vuosi kun kone minulle ajautui.
 17. Kyllä. Ja lisäksi kampikammio hieman tihkuu öljyä ja siittä haluaisin eroon.
 18. Välykset ajattelin tarkistaa, kone on tietääkseni kyllä uusista osista kasattu mutta ei varmuutta kuinka se on kasattu.
 19. Nokka on jo sisässä ja kone nipussa mutta tarkoitus olisi se kuitenkin vielä avata ja tarkistaa ennen asennusta. Kaasareiksi vaihtui drla 45set koska sain tänään sellaisista hyvän tarjouksen.
 20. Nokka asiaa, katukoneeksi haaveilevani kone pitää tällä hetkellä tälläistä osaa sisällään. Koneena lyhyesti 82x94, venttiilit 42 ja 37, kaasarit tulee luultavammin 40mm tai ehkä 44mm. Nokkana Scat c55 ja keinut 1:4. Tällä koneella en siis ole ikinä ajanut ja kysymys kuuluukin onko tuo nokka lähtökohtaisesti liian kireä katu moottoriin? Itse ainakin kauhistelin korkeaa astemäärää mutta sanokaa te kokeneemmat. Olen ajatellut että esim englen fk42 voisi olla sopivampi nokka tähän pakettiin mutta meneekö ihan metsään?
 21. Edit. Kaasarit löytyi, tarve vielä imareille ja vivustolle. Huom, menossa kolkkiin eli vain matalat imarit käy. Kiinni saa joko yvllä tai soittamalla nollaviisnolla563089nolla/Tero Tarve Orivedellä mutta postilla varmaan kulkee...
 22. Tarvetta olisi kolkin huohottimen osille. Tarjota voi yvllä tai soittamalla nollaviisnolla563089nolla/Tero/Orivesi
×
×
 • Create New...