Jump to content

Aku

Members
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Riihimäki
 • Ajoneuvot
  T1 -56, T14 -65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aku's Achievements

 1. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/chassisdating.php Olisiko 1962?
 2. Pahus, Kahan paikallisen jälleenmyyntiliikkeen mukaan "tuote on poistunut valikoimasta".
 3. Kiitos tiedosta! Saab 99/900 näyttää käyttävän tuota relettä.
 4. Olen asentamassa kuplaan sähköistä bensapumppua ja hain netistä siihen liittyvää materiaalia. Fiksua olisi varmaan laittaa väliin puolaan kytkettävä rele. Asennusohjeita rapakon takaa kyllä löytyy, mutta niissä viitataan relemalleihin, joita on hieman hankala löytää. https://www.ratwell.com/mirror/www.dolphinsci.com/relay.html Täällä varmaan löytyy sähkömiehiä, jotka ovat tämän jo tehneet ja osaavat neuvoa millainen - paikallisista liikkeistä saatavilla oleva - rele minun kannattaisi tuohon laittaa.
 5. Tässä ohje ryypyn säätämiseen:
 6. Vanhan mallisessa menee siis näin:
 7. Nämä oli tarkoitus laittaa ovaaliin, mutta suunnitelmien muuttuessa laitetaan myyntiin. Ovipahvit ovat vuosien saatossa hieman kulahtaneet (kuten vanhassa pitää ollakin), mutta itse pahvit, listat, listojen kiinnikkeet, kahva ja tuhkakuppi ovat kunnossa. Etupahvit sinertävät ja takapahvit tumman vihreät. Hinta 120€ yv. tai puhelin nolla-viis-nolla 386 6490 t. Timo
 8. Tällaiset tilasin ovaaliin.
 9. Operaatio "Ghia vedenpitäväksi" edistyy. Tänään saatiin tiiviste tuulilasin ympärille, seuraavaksi vuorossa C-listan viritys. Oletteko asentaneet listan tiivisteeseen tässä vaiheessa vai tuulilasi autossa kiinni?
 10. Jos kyseessä on vakiokone ja autolla ajetaan vain kesäisin, puhallinkopan venturirenkaan voi varmaan poistaa kokonaan? Huomasin nimittäin, että 1200:ssa termari aukaisee kuumalla kelillä venturia liikaa ja se ottaa kiinni siipipyörään.
 11. Mikä on hattuhyllyn ritiä? En oikein saa tuosta kiinni, kun vertaan omaan kotterooni.
 12. Tuulilasi kiinnostaisi, jos sen saisi hieman lähemmäksi Riihimäkeä.
 13. Sorry sekaantuminen KG-keskusteluun, mutta minulla olisi edessä ovaalin rekisteröinti ja kiinnostaisi tietää minkä kokoisen koneen siihen saa rekisteröidä. Tuon edellä mainitun mukaan ei 1600:sta, jos ei ole ohjausvaimenninta? Jarrupuoli on kyllä kunnossa.
 14. Olen päivittämässä 1965 Ghiaa 12-volttiseksi ja jäin miettimään uuden valoreleen kytkemistä. 6V-valoreleessä on 3 napaa, ja 12V-valoreleessä on 5 napaa. Miten olette tuon 5-napaisen kytkeneet konversion yhteydessä? Samalla tavoin kuin uudemmissa malleissa (1966->), joissa kytkentäkaavio on hieman erilainen? -Timo
×
×
 • Create New...