Jump to content

Aku

Members
 • Posts

  246
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Riihimäki
 • Ajoneuvot
  T1 -56, T14 -65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aku's Achievements

 1. Tällaiset tilasin ovaaliin.
 2. Operaatio "Ghia vedenpitäväksi" edistyy. Tänään saatiin tiiviste tuulilasin ympärille, seuraavaksi vuorossa C-listan viritys. Oletteko asentaneet listan tiivisteeseen tässä vaiheessa vai tuulilasi autossa kiinni?
 3. Jos kyseessä on vakiokone ja autolla ajetaan vain kesäisin, puhallinkopan venturirenkaan voi varmaan poistaa kokonaan? Huomasin nimittäin, että 1200:ssa termari aukaisee kuumalla kelillä venturia liikaa ja se ottaa kiinni siipipyörään.
 4. Mikä on hattuhyllyn ritiä? En oikein saa tuosta kiinni, kun vertaan omaan kotterooni.
 5. Tuulilasi kiinnostaisi, jos sen saisi hieman lähemmäksi Riihimäkeä.
 6. Sorry sekaantuminen KG-keskusteluun, mutta minulla olisi edessä ovaalin rekisteröinti ja kiinnostaisi tietää minkä kokoisen koneen siihen saa rekisteröidä. Tuon edellä mainitun mukaan ei 1600:sta, jos ei ole ohjausvaimenninta? Jarrupuoli on kyllä kunnossa.
 7. Olen päivittämässä 1965 Ghiaa 12-volttiseksi ja jäin miettimään uuden valoreleen kytkemistä. 6V-valoreleessä on 3 napaa, ja 12V-valoreleessä on 5 napaa. Miten olette tuon 5-napaisen kytkeneet konversion yhteydessä? Samalla tavoin kuin uudemmissa malleissa (1966->), joissa kytkentäkaavio on hieman erilainen? -Timo
 8. Myynnissä metallinruskea moottoriluukku paksutolppaan. Luukkuun on siististi tehty ritilät ilmanoton parantamiseksi (vaihtoehto luukun aukipitämiselle). 60€ Vihreässä on ruostetta alareunassa, 25€ Luukku Riihimäellä. t. Timo, yv. tai nolla-viis-nolla 3866490
 9. Myynnissä myöhäispalliksen tankki. Hinta 60€. Sijainti Riihimäki. t. Timo, yv. tai nolla-viis-nolla 3866490
 10. Seuraavaksi pitäisi selvittää miksi pakosarja (ja takahelma/puskuri) kuumenevat niin paljon. Perustiedot: - 1200 vakiokone, 6V sähköt - Kaasari juuri huollettu 28 Pict-2 - 123-alipainejakaja 0-käyrällä - Uudet sytytysjohtimet (Beru) ja tulpat - Tehokas Brasilian Bosch-puola, kokeiltu myös toisella samanlaisella - Venttiilit ja sytytys on säädetty (ennakko 7,5) - Huilut vaihdettu isompiin ja avarampiin. Kone käy kohtalaisen hyvin, eikä öljytikun "saunamittarin" (Save My Bug) mukaan kuumene liikaa. Sen sijaan pakosarjan yläpuolinen takahelma ja puskuri kuumevat niin, ettei kärsi kättä pitää. Jos sytkä on pielessä, eikö koneenkin pitäisi lämmetä vastaavasti? Vaatiiko tehokkaampi sytytys aikaisemman sytytyshetken? Vai käykö tuo nyt liian rikkaalla?
 11. Kiitos! Joko ne puuttuvat tai sitten ne on väännetty liian "ulos". Minulla on noita pari kappaletta hyllyssä, mutta pitääpä tilata lisää. Kumitutteja myydään yleensä kahdeksan seteissä, mutta JustKampersin sivulla lukee näin: "On cars 56-70, 7 plugs per door are required. On cars 70-74, 2 plugs per door are required". Sivuhuomautuksena sanottakoon, että halvimmillaankin 3,40€ pienestä kumitutista on aika paljon, mutta itsepähän valitsin tämän harrastuksen 🙂
 12. Kohtalaisen tuoreena KG-omistajana mieleen putkahtelee vähän väliä kaikenlaisia kysymyksiä. Varmaan muillakin, joten perustetaan niille oma thread. 1. kysymys: KG:ni ikkunat heilahtelevat sivusuunnassa melkoisesti, eikä asetu hyvin tiivistettä vasten. Johtuuko se vain sisä- ja ulkotiivisteiden väljyydestä (johon auttaa uudet tiivisteet), vai voiko sitä muuten säätää? Ymmärtääkseni ylös-alas ja eteen-taakse -asemointi on säädettävissä, mutta tämä sisään-ulos on hieman epäselvää.
 13. Tämänkin otsikossa on ollut varattu-teksti jo 2 kuukautta. Lienee myyty?
×
×
 • Create New...