Jump to content

Aku

Members
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Riihimäki
 • Ajoneuvot
  T1 -56, -63 , T2b -75

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.vwheritage.com/gearbox-codes
 2. Edens Picnic Aika: 29.6.2019 klo 10:00 - 16:00 Paikka: Kylpylähotelli Eden / Nokia Pirkanmaan Volkkariharrastajat järjestää Edens Picnicin Nokialla kylpylähotelli Edenin alueella 29.6.2019, klo 10-16.00. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti kaikille avovolkkareille, niin uusille kuin vanhoille, alkuperäisille kuin laikka-avoille ja kaikille mahdollisille avomallin volkkareille ja sen sukuisille autoille! Kaikki volkkarit malliin katsomatta (myös kovakattoiset) ovat tervetulleita!
 3. Öljyjäähyn jalasta (doghouse) katkesi se lyhin pinnapultti. Uusi jalka maksaa Paruzzilla alle kolme kymppiä, mutta kiinnostaisi tietää saako noita pultteja mistään?
 4. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/bugchassisdating.php
 5. Tämä onkin sitten hieman pohjoisemmassa ... https://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/2390803 Ja tämä siitä väliltä: https://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/2686542
 6. Kysypä onko Artolla vielä tuota kuskinovea: https://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/2679243
 7. Aku

  Bug in Finn 2019

  Täältäkin ääni Ruovedelle. Noita ääniä ilmeisesti on enemmänkin, koska kaikki mökit myytiin loppuun ennätysvauhdilla heti ilmoituksen jälkeen. Minuun voi olla yhteydessä, jos joku mökin varannut ei pääsekään tulemaan ... :)
 8. Minulle takalokari- ja luukku. Laitoin yv:n.
 9. Tällainen? https://www.vwheritage.com/113853237-dashboard-chrome-trim-clip-seal-vw-spare
 10. Tältä harrastajalta on mopo karannut käsistä ... http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201711282200563283_tw.shtml
 11. Ylimääräinen maadoitus hauenleuoilla ei ratkaissut ongelmaa. Regulaattori taas on niin halpa varaosa, että laitoin uuden tilaukseen. Uusi mielenkiintoinen havainto on se, että kun valot ovat päällä ja painaa jarrua, bensamittarin viisari laskee alaspäin. Virta ei riitä ...
 12. Asensin uuden anturin ja laitoin palliksen käyntiin. Mittari näytti ensin neljännestankkia, mutta nousi vähän ajan kuluttua puoleenväliin. Jee, toimii. Ennen ei ollut mitään eloa. Seuraavana päivänä lähdin tankkaamaan. Kahdella kympillä 13 litraa ysikasia tankkiin ja kotimatkalle. Bensamittari näytti nyt neljännestankkia, josta nopeasti laski punaiselle. Eli kun tankkaat lisää bensaa, mittari näyttää bensan vähenevän tankissa. Loogista ... Missään ei haise tai valu mitään (öljyä ei lasketa :) . Onko nämä anturit tosiaan noin huonoja, vai olisiko vika mittarin päässä? Ruosteisen auton maadoituksetkin on aika ajoin hyvä käydä läpi.
×
×
 • Create New...