Jump to content

Aku

Members
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aku

 1. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/chassisdating.php Olisiko 1962?
 2. Pahus, Kahan paikallisen jälleenmyyntiliikkeen mukaan "tuote on poistunut valikoimasta".
 3. Kiitos tiedosta! Saab 99/900 näyttää käyttävän tuota relettä.
 4. Olen asentamassa kuplaan sähköistä bensapumppua ja hain netistä siihen liittyvää materiaalia. Fiksua olisi varmaan laittaa väliin puolaan kytkettävä rele. Asennusohjeita rapakon takaa kyllä löytyy, mutta niissä viitataan relemalleihin, joita on hieman hankala löytää. https://www.ratwell.com/mirror/www.dolphinsci.com/relay.html Täällä varmaan löytyy sähkömiehiä, jotka ovat tämän jo tehneet ja osaavat neuvoa millainen - paikallisista liikkeistä saatavilla oleva - rele minun kannattaisi tuohon laittaa.
 5. Tässä ohje ryypyn säätämiseen:
 6. Vanhan mallisessa menee siis näin:
 7. Nämä oli tarkoitus laittaa ovaaliin, mutta suunnitelmien muuttuessa laitetaan myyntiin. Ovipahvit ovat vuosien saatossa hieman kulahtaneet (kuten vanhassa pitää ollakin), mutta itse pahvit, listat, listojen kiinnikkeet, kahva ja tuhkakuppi ovat kunnossa. Etupahvit sinertävät ja takapahvit tumman vihreät. Hinta 120€ yv. tai puhelin nolla-viis-nolla 386 6490 t. Timo
 8. Tällaiset tilasin ovaaliin.
 9. Operaatio "Ghia vedenpitäväksi" edistyy. Tänään saatiin tiiviste tuulilasin ympärille, seuraavaksi vuorossa C-listan viritys. Oletteko asentaneet listan tiivisteeseen tässä vaiheessa vai tuulilasi autossa kiinni?
 10. Jos kyseessä on vakiokone ja autolla ajetaan vain kesäisin, puhallinkopan venturirenkaan voi varmaan poistaa kokonaan? Huomasin nimittäin, että 1200:ssa termari aukaisee kuumalla kelillä venturia liikaa ja se ottaa kiinni siipipyörään.
 11. Mikä on hattuhyllyn ritiä? En oikein saa tuosta kiinni, kun vertaan omaan kotterooni.
 12. Tuulilasi kiinnostaisi, jos sen saisi hieman lähemmäksi Riihimäkeä.
 13. Sorry sekaantuminen KG-keskusteluun, mutta minulla olisi edessä ovaalin rekisteröinti ja kiinnostaisi tietää minkä kokoisen koneen siihen saa rekisteröidä. Tuon edellä mainitun mukaan ei 1600:sta, jos ei ole ohjausvaimenninta? Jarrupuoli on kyllä kunnossa.
 14. Olen päivittämässä 1965 Ghiaa 12-volttiseksi ja jäin miettimään uuden valoreleen kytkemistä. 6V-valoreleessä on 3 napaa, ja 12V-valoreleessä on 5 napaa. Miten olette tuon 5-napaisen kytkeneet konversion yhteydessä? Samalla tavoin kuin uudemmissa malleissa (1966->), joissa kytkentäkaavio on hieman erilainen? -Timo
 15. Myynnissä myöhäispalliksen tankki. Hinta 60€. Sijainti Riihimäki. t. Timo, yv. tai nolla-viis-nolla 3866490
 16. Seuraavaksi pitäisi selvittää miksi pakosarja (ja takahelma/puskuri) kuumenevat niin paljon. Perustiedot: - 1200 vakiokone, 6V sähköt - Kaasari juuri huollettu 28 Pict-2 - 123-alipainejakaja 0-käyrällä - Uudet sytytysjohtimet (Beru) ja tulpat - Tehokas Brasilian Bosch-puola, kokeiltu myös toisella samanlaisella - Venttiilit ja sytytys on säädetty (ennakko 7,5) - Huilut vaihdettu isompiin ja avarampiin. Kone käy kohtalaisen hyvin, eikä öljytikun "saunamittarin" (Save My Bug) mukaan kuumene liikaa. Sen sijaan pakosarjan yläpuolinen takahelma ja puskuri kuumevat niin, ettei kärsi kättä pitää. Jos sytkä on pielessä, eikö koneenkin pitäisi lämmetä vastaavasti? Vaatiiko tehokkaampi sytytys aikaisemman sytytyshetken? Vai käykö tuo nyt liian rikkaalla?
 17. Kiitos! Joko ne puuttuvat tai sitten ne on väännetty liian "ulos". Minulla on noita pari kappaletta hyllyssä, mutta pitääpä tilata lisää. Kumitutteja myydään yleensä kahdeksan seteissä, mutta JustKampersin sivulla lukee näin: "On cars 56-70, 7 plugs per door are required. On cars 70-74, 2 plugs per door are required". Sivuhuomautuksena sanottakoon, että halvimmillaankin 3,40€ pienestä kumitutista on aika paljon, mutta itsepähän valitsin tämän harrastuksen 🙂
 18. Kohtalaisen tuoreena KG-omistajana mieleen putkahtelee vähän väliä kaikenlaisia kysymyksiä. Varmaan muillakin, joten perustetaan niille oma thread. 1. kysymys: KG:ni ikkunat heilahtelevat sivusuunnassa melkoisesti, eikä asetu hyvin tiivistettä vasten. Johtuuko se vain sisä- ja ulkotiivisteiden väljyydestä (johon auttaa uudet tiivisteet), vai voiko sitä muuten säätää? Ymmärtääkseni ylös-alas ja eteen-taakse -asemointi on säädettävissä, mutta tämä sisään-ulos on hieman epäselvää.
 19. Tämänkin otsikossa on ollut varattu-teksti jo 2 kuukautta. Lienee myyty?
 20. Kaivoin varastosta palliksen mukana tulleita pölykapseleita ja huomasin, että niitä on kolmenlaisia. Ymmärtääkseni tuo vasemman puolinen matala on 1971-72 mallista ja keskimmäinen korkeampi 1973-79 mallista (molempia voi käyttää 1971-79 T2-malleissa). Mutta mistä tuo oikeanpuoleinen pölykapseli on? Se on muuten yhtä matala kuin 1971-72 malli, mutta siinä on korkeampi keskiosa.
 21. Jep, tuo CSP:n setti ei käy sellaisenaan -65 Ghiaani. 2x Molding Door upper 930mm: pituudeltaan sopiva, mutta pitäisi olla kapeampi kuin muut. 2x Molding Door lower 920mm: noin 90mm liian pitkä ja näitä tarvitaan 2 kpl per ovi 2x Molding rear upper 510mm (Sedan only): tätä voisi ehkä käyttää 2x Molding rear lower 410mm (Sedan only): minulla ei ole takana paneelissa kuin yksi lista . Alla netistä pöllitty kuva.
×
×
 • Create New...