Jump to content

Timo Suosalmi

Members
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Merikarvia
  • Ajoneuvot
    100A 77, Kupla 66

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0445511787

Recent Profile Visitors

2023 profile views

Timo Suosalmi's Achievements

  1. Minulla 6V elektroninen rele ratkaisi ongelman...
  2. Kyllä toi Power-startti kannattaa aina asentaa 6V systeemiin. Mulla ainakin pelas tosi hyvin.
  3. Eipä ollut vaikea, kiitos!
  4. Siis et millai saa ilmoituksesta kuvan pois? Ei ainakaan heti löytynny.
  5. Tälläiset lisävarusteena olevat kapeat puskurinraudat vetosilmukalla vw no.111707323 Hinta 40€/kpl Ei taida monessakaan Kuplassa olla. Tällainen löytyi verkosta
  6. Kolisi vaihteisto, vaihdoin myös täyssynt. GL-4 öljyn. Tai en vielä vaihtanut, antaa tippua tyhjäks ja uudet öljyt huomenna. Katsastettu 2.7. eli viikko sitten. 6 v aikana kertyneitä osia nyt myynnissä ja itse autokin - viikon tai pari näytteillä kylillä!
  7. Suomentelen tätä ja vien korjausmiehelle huomenna. Kiitos Åkelle taas kerran!
  8. Kyllä se oli sitten bensalinjan vuoto mun autossa. Oli tänään asentajan viemänä katsastuksessa ja kun eilen oli pantu tankki, niin nyt jo vuotaa ja haisee. Korjausmies lupas vetää bensalinjan pohjaa pitkin, tunnelia ei varmaan voikaan avata, jos siellä bensaa, ainakaan rälläkällä! On ollut epäonnen auto, ensimmäinen ja viimeinen mun ilmajäähy varmaan, 6v tulee syksyllä korjauksen alkamisesta.
  9. Hyvä kun selvis. Mullakin on nyt kunnos, sano asentaja, oli väärin kytketty, sano. Eli jäi multa selvittämättä, mutta toimii. Meillä siis kuitenkin eri viat.
  10. Meneekin monimutkaiseksi. Minulla on 2-nopeuksinen kytkin, koska siinä kahdesta eri kohdasta (väännän ensin vasempaan ja uudestaan vasempaan) pyyhkijät toimivat, mutta samalla nopeudella. Eli moottori on kytkentäkaavion mukainen, mutta kytkin ei. Taidan laittaa ostoilmoituksen 1 nopeuden kykimestä...Täytyy viä kattoo, jos ymmärtäis Sambaa.
  11. Täytyy munki kattoo, kun tulee katsastuksest. Otan kans oikein irti ja kokeilen. Asentajan mielest ei katsastukses tarvii palautuksen toimia, kunhan pyyhkijät toimii. Kaavio on ainakin selkeä:
  12. Olen mäkin hyvä neuvoja, itsellä ei myöskään palautus toimi! Huomenna menossa katsastukseen korjaamon toimesta eli vielä katsotaan ainakin jarrut, valot, auraus. Mulla ongelma näyttää olevan se, että katkaisin 2-nopeuksinen, vaikka itsellä vain 1 nopeus. Olen laittanut katkaisimen ylös, pesimen moottorin taakse, ei näe merkintöjä, mutta tyhjiä kytkentänastoja näyttää olevan...Täytyis ottaa irti ja kokeilla, mut ei taida ehtiä, kun auto haetaan 1½h kuluttua.
  13. Pyyhkimet palautuu alkuasentoonsa, kun 54d on kytketty.
  14. En tiedä onko mulla alkuperäinen, mutta 1-nopeuksinen ja 66-malli. 54 on pyyhkimen virransyöttö, 54d pitäis sit olla pyyhkimien palautusjohto, mun mielestä.
  15. Laitoin keulan mäkeen ja tongin vähän töhnää pois tunnelista. Bensaa ei mitenkään lainehtinut alaspäin. Eikö se tunneli ole ihan suora pohjaltaan, että bensa pääsis valumaan alaspäin? Mahdotonta sanoa mitä on, vanha bensaa, kotelosuojaa ym., haju ainakin paha, niin kuin vanhaa bensaa. Bensaa tulee nyt irtotankista konehuoneen puolella. Miten bensalinjan pitävyyden vois todeta? Tulppasin pään ja kokeilin pitoa puhaltamalla ja imemällä, mutta eihän se mitään todista, vaikka tuntui pitävän. Tosin bensalinjan puhkeaminenkin tuntuu epätodennäköiseltä, eihän sinne tunneliin mikään pääse sitä rikkomaan...
×
×
  • Create New...