Jump to content

KaW

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  T1 -65

Recent Profile Visitors

457 profile views
 1. Kiitos kaikille henkisestä tuesta orastavan öljykriisin kanssa. 😄
 2. Tuliko laitettua liikaa öljyä? joskus muistan lukeneeni että bokserikoneet olisi herkempiä rikkoutumaan jos öljyä laittaa liikaa. Öljyä on tikun mukaan puolisen senttiä yli ylärajan. Uskaltaako ajella?
 3. Laitetaan vielä kannestakin kuva. Kivasti on vielä vihkossa läpinäkyvät kovamuovit edessä ja takana niin pysyy kannetkin paremmassa kunnossa kun pitelee hanskalokerossa (koko A5). (täytyy kuulema tilailla kaverillekkin)😊
 4. Tänään tipahti postiluukusta. kun ei mistään löytynyt huoltovihkoa johon saa kaikki auton tiedot, omistajat, huollot ja muistiinpanot vuosien varrelta talteen niin tein ite ja tilasin Ifolorilta😁. (taitaa olla turhan isoja kuvia kun ei anna uppia enempää)
 5. Tämä kiinnostaa itseänikin. Kiitos linkistä.
 6. Komia rojekti. Tätä on ollut ilo seurailla. Onko nuo etuvalojen grillit mistä löytynyt?
 7. Noniin, unohtuipa se olennainen, eli -65vm kupla kyseessä. liitteenä kuva vuotavasta akselin päästä.
 8. Oikealle kääntäessä ohjaus narisee ja on jäykkä. Vasemmalle kääntäessä ei mitään oireita. Mistä lähtisi vikaa etsimään? Etuakselin vasemman puolen rasvatiivisteet vuotaa. Onko nämä kotinikkarilta vaidettavissa vai tarviiko erityistyökaluja? Entä onko jotain muuta huomioitavaa vaihdon yhteydessä?
 9. Hieno löytö. Huoltokirjasta olisi kiva saada kuvia netin puolelle ihmeteltäväksi. Mitä kaikkea on 500 000 km ajetulle kuplan koneelle tehty, ja miten moneen kertaan?
 10. On ne mokomat vaan arvokkaita. Noita MORrin sivuja täytyykin tutkia vähän tarkemmin.
 11. Kertokaahan mistä löytyisi 135 tai 145 leveitä valkosivurenkaita kuplaan eteen? Lätäkön takaa noita löytyy, mutta entä Euroopasta tai ehkö jopa Suomesta? Takarenkaiksi sitten 185 leveetä, mutta niitä löytyykin sitten helpommin.
 12. Hakusessa siis otsikon mukaiseen autoon etupenkkien verhoilut, tai miksi ei vaikka koko penkit samalla. Vaatimuksena tietysti on, että verhoilut ovat ehjät (ainakin istuin osan osalta). Ohessa muutama kuva kankaan kuosista jota etsitään. Oma sijaintini on Lahti. Mikäli sillä on merkitystä. Tarjoa YV:llä tai o5nolla_5439_l98
 13. Onko paikalla pulverimaalien kanssa pelanneita? Voiko pulverimaalatun, ja tässä tapauksessa pulverilakatun pinnan päälle märkämaalata ilman ongelmia (pinta hiottuna ennen maalausta)? Olen kuullut, että joidenkin pulverimaalien päälle märkämaalaus onnistuu mutta ei kaikkien. Ja entäpä kitin pysyminen pulverimaalin päällä (pinta toki ensin hiottuna niin kuin päällemaalauksessakin)? Eli onko pulverimaalatun ja lakatun pinnan päällä toivoakaan saada pysymään märkämaalia ja kittiä? paljaaksi ei raaskisi puhaltaa.
×
×
 • Create New...