Jump to content

Peisi

Members
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kajaani
 • Ajoneuvot
  T1 -56, KG -68

Recent Profile Visitors

1179 profile views

Peisi's Achievements

 1. Tässä hieman lisäinfoa tapahtumasta. Tapahtumapaikka on tarkemmin Vuokatinhovin loma-asuntoalue Break Sokos Hotel Vuokatin läheisyydessä. Matkaa hotellille tapahtuma-alueelta on n. 400 metriä. VARAUKSET Vuokatinhovilla on loma-asuntoja yhteensä 36 kpl, 18 kpl yhden makuuhuoneen ja 18 kpl kahden makuuhuoneen loma-asuntoja. Varausohjeet on yllä olevassa ennakkoinfossa. Majoituksen hinta on 118 € / vrk / yhden makuuhuoneen loma-asunto ja 158 € / vrk / kahden makuuhuoneen loma-asunto. Majoitushinta sisältää liinavaatteet, pyyheliinat sekä loppusiivouksen. Kaikissa loma-asunnoissa on tupakeittiö ja sauna. Autopaikat sähköllä varaukset tehdään samasta osoitteesta kuin majoitusvaraukset. Alueella on rajallinen määrä sähköpaikkoja. AAMIAINEN HOTELLIRAKENNUKSESSA Aamiainen on Aamiaishuone Hellassa s-etukortilla hintaan 15 € / hlö.
 2. Moro! Tuommoset hyväkuntoiset ois mulla jouten. 20€ + kulut. t.Pasi
 3. Laturi mulle kuten puhelimessa sovittiin.
 4. Toki vois muokata jos ois muuten samanlainen mutta ainakin lampun yläpuolella oleva pahka lähtee eri tavalla ja astilaudan päädyn kohta on erilainen.. itellä ne on nyt eri paria ja ero on aika selkeä..
 5. No ei perhana näytä oikein olevan.. pari lokaria on ollut tarjolla, mutta ovat olleet vääränlaisia..
 6. Joko sitä kohta päästään mökkejä varailemaan 😉
 7. Eiköhän sitä perjantai aamulla olla jossain vaiheessa Kaalepin kanssa ainakin lähössä. Vois tehä tärät Kärsämäelle ja siitä lasketella porukalla?
 8. Ostetaan oikea etulokari -59 kuplaan.
 9. Minä olen Turussa 17.7 ja 18.7... sieltä se silloin tulis vähän lähemmäs, mutta ei kyllä ihan Oulun kautta viittis Kajaaniin kurvata😀 Eli kärsämäelle onnistuu tai jos Kajaanista saa sen jotenkin Ouluun 🤔
×
×
 • Create New...