Jump to content

Jarkko Antikainen

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Masku
 • Ajoneuvot
  1973 VW 1300

Recent Profile Visitors

448 profile views
 1. Joo, lauantaina on saavumme paikalle 2 - 3, ehkä jopa 4 auton seurueella päiväkävijöiksi, koitamme tähdätä cruisingin alkuun että pääsisimme siihenkin mukaan.
 2. Toivomme pääsevämme muutamalla autolla lauantaiksi mukaan meininkiin...
 3. Kuplassa hitsaushommien jälkeen tuore leima, ajokelit varsin hyvät, tapahtumia vaan ei ole... Mutta ei ahista enää.
 4. Mahdollisesti juu! Ovat tosiaan kuopalla pahasti. Pitää tutkia taas niitä kun menen tallille, että onko niissä muuta vikaa vielä.
 5. Etsin meidän 1973 1300 kuplaan sopivia ryhdikkäitä etupenkkejä. Näissä nyt käytössä olevissa on istuinosat ihan kuopalla. 3 piste kiinnitys, takana 2 liukukiskoa lattialla ja edessä penkin rungossa keskellä 1 reikäkisko jossa samassa etäisyyden säädön lukitus, osuu lattiaan hitsatun korokkeen hahloon. Potilas lähellä Turkua joten jos tästä suht läheltä löytyisi niin olisi plussaa. Tavoittaa txt / Whatsupp Nolla44 kolme0664kaks7
 6. Kuplassa ei leimaa, ei leimakunnossa eikä mahdollisuuksia laittaa kuntoon leimaa varten. No eipä ole toisaalta tapahtumiakaan minne sillä ajaa. Joo.
 7. Kiitoksia hienosta tapahtumasta!
 8. Hienoja kuvia ja kovin samasävyistä persikkamaalia on muutamissa käytetty kuin omassa kuplassa
 9. Masku / Raisio tiimi saapuu paikalle perjantaina, oujee!
 10. Mukava tietää, paikalle siis saavumme mikäli aikataulu sen sallii.
 11. Onkos jo olemassa jotain tapahtuman ohjelmaa julkaistavaksi, kellonaikoja tms.. Entäpäs majoituspuoli,, mökkejä, telttaa? Kysytäänkö ne asiat suoraan Wake Walleystä?
 12. Löytyi kuplan katolle tuommoinen teline.
 13. Jos koelähestyminen onnistui noin hyvin niin josko sitä täältä Maskusta uskaltaisi paikalle yrittää kuplan ja teltan kanssa. Lähes ensikertalaiseksi itseni BIFfin suhteen laskisin, viimeksi ja ensimmäisen kerran olen ollut ko. tapahtumassa paikalla 2002 Pälkäneellä, sinisellä pallisbussilla.
 14. Onkos niitä vedenpoistoreikiä muuallakin auton alla kuin A- pilarin kohdalla? nimikerkillä täytynee kaiken varalta roplata ne kaikki auki. Nyt ei tuossa uudella hankinnassa ole vettä lattialla vaikka ikkunatiivisteet ovat vanhat mutta kaikenvaralta jos avaisi.
×
×
 • Create New...