Jump to content

Jarkko Antikainen

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Masku
 • Ajoneuvot
  1973 VW 1300

Recent Profile Visitors

313 profile views
 1. Kiitoksia hienosta tapahtumasta!
 2. Hienoja kuvia ja kovin samasävyistä persikkamaalia on muutamissa käytetty kuin omassa kuplassa
 3. Masku / Raisio tiimi saapuu paikalle perjantaina, oujee!
 4. Mukava tietää, paikalle siis saavumme mikäli aikataulu sen sallii.
 5. Onkos jo olemassa jotain tapahtuman ohjelmaa julkaistavaksi, kellonaikoja tms.. Entäpäs majoituspuoli,, mökkejä, telttaa? Kysytäänkö ne asiat suoraan Wake Walleystä?
 6. Löytyi kuplan katolle tuommoinen teline.
 7. Jos koelähestyminen onnistui noin hyvin niin josko sitä täältä Maskusta uskaltaisi paikalle yrittää kuplan ja teltan kanssa. Lähes ensikertalaiseksi itseni BIFfin suhteen laskisin, viimeksi ja ensimmäisen kerran olen ollut ko. tapahtumassa paikalla 2002 Pälkäneellä, sinisellä pallisbussilla.
 8. Onkos niitä vedenpoistoreikiä muuallakin auton alla kuin A- pilarin kohdalla? nimikerkillä täytynee kaiken varalta roplata ne kaikki auki. Nyt ei tuossa uudella hankinnassa ole vettä lattialla vaikka ikkunatiivisteet ovat vanhat mutta kaikenvaralta jos avaisi.
 9. Historiaa; tommoisella 9 hengen bussilla aiemmin ajeltiin.
 10. Nyt on sitten kupla! Olisikos jollakin muistikuvia siitä että kuka tämän on tällaiseksi rakentanut? Myyjä osti tämän vuonna 1992 itselleen tässä kunnossa Turusta ja myyjänä oli Autokorjaamo Kukkonen ilmeisesti, sitä firmaa ei enää ole.
 11. Lopulta kupla! 1979 VV 1300. Tekemistähän tossa on esim. Tiivisteissä ja kromeissa ja maavarassa ja maalissa mutta kone ja alusta vaikuttaa olevan kunnossa kyllä. Rakennettu tohon kuntoon ennen vuotta 1992 jolloin myyjä osti sen itselleen.
 12. Hei! Viestin lopussa olevan linkin takaa löytyy rakentamiani autojen pienoismalleja ( joista volkkarit jo esitelty muualla tällä foorumilla ) Mallit ovat nyt myynnissä rahoittaakseni oikeankokoisen harrastevolkkarin rakentelua. Mìkäli olette näistä kiinnostuneita niin parhaiten tavoittaa whatsupp n+358neljäneljä 3066427 tai messenger/whatsapp Työmäärä näissä on ollut suuri joten ihan ykkössatasilla nämä eivät lähde, hinnat vaihtelevat tapaiskohtaisesti joten kannattaa kysyä! - Jarkko https://www.facebook.com/Jarkko.Antikainen70/
×
×
 • Create New...