Jump to content

Jani

Members
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jani

 1. Ostetaan makaavalamppuisen kuplan etulokasuojat. Hyvät tai kunnostuskelpoiset, myös tarvikelokasuojat kelpaa hyvin. Tarjoa jos löytyy: o5o 5859369
 2. Takahelma oli täytetty pakkelilla, ehkä vain noin pari senttiä. Tiivistelistan alta toki löytyy myös aina ruostetta. Sisävahvike purettu pois että voidaan paremmin hiekkapuhaltaa ja oikaista.
 3. Takasisälokasuojan kiinnikepaikka on näissä lähes aina ruosteessa, tuplapellit kun on ruostunut välistä. Nyt on askarrettu uusi korjauspala. Tarkoitus olisi saada kori ryhdikästi pysymään mitoissaan kun pistää ison rälläkän huutaamaan. Vedin jo etusisälokasuojat osittain pois ettei niitä kauheita ruostekorjauksia tarvinnut katsella.
 4. Tällainen rakennussarja tuli sitten kotiutettua seuraavaksi projektiksi kun Speedsteri valmistui. Tätä on joku alkanut tekemään jo kymmeniä vuosia sitten ja jäänyt kesken. Kaikki ruostekorjaukset joutuu tekemään uusiksi, on kyllä sen verran hurjan näköistä jälkeä. Alkuperäistä tästä ei kannata tehdä, sen verran on osista puutteita, taitaa tulla lievä madallettu kustom. Mahdollisesti upottaa kattoon haitarikatto, mutta ensin koko alakierros uutta peltiä.
 5. Onko takaikkuna pelkkä lasi vai irti rälläköity peltikehys? Jos on enemmän kuin vain lasi niin ostan.
 6. Läges aina minulla on tullut ruuvi mukana auki kun olen vääntänyt mutterista, ei kyllä pitäisi olla ongelma saada auki.
 7. Kaupat sovittu. Turusta löytyi mielenkiintoinen projekti. Ilmoituksen saa poistaa.
 8. Edellinen auto valmistui, nyt ostetaan paksutolppa kupla projekti. 1950-64. Hinta voisi olla 500-2000€ Saa olla puutteellinen ja ruosteinen. Tarjoa jos jotain löytyy. O5o 5859369
 9. Kiitoksia tästä. Onhan tässä tunteja ja rahaa palanut tolkuttomasti. Tarkoitus oli tehdä mahdollisimman alkuperäisen tyylinen säästämättä.
 10. Hienot päivät ajella. Ei paljoo säätämistä ole tarvinnut tehdä valmistumisen jälkeen.
 11. Tämä on mielenkiintoinen projekti. Postaile vain lisää kuvia kun projekti etenee. Olen hyvin vastaavaa kuplan sähköistystä miettinyt itsekin. En vain tiedä onko minussa tarpeeksi " sähkömiestä" siihen ryhtyä. Valmiita sähköistys paketteja toki löytyy mutta hinnat aika pilvissä.
 12. Tershine Magnify Coating on se mitä käytettiin.
 13. Tänään tuli laitettua pintaan Tershine Keraaminen pinnoite. On nämä nykypäivän pinnoitteet vain hyviä, helpompi pitää auto puhtaana jatkossa.
 14. Mahtava kelit ajella! Jos hommaisi talvirenkaat niin poliisisetä myös tykkäisi.
 15. Seuraavaksi sivuikkunoiden tekoon. Ikkunat tehdään karkaistusta pleksistä.
 16. Talvi tuli ja pientä säätöä löytyy aina. Tein taakse roiskesuojat ja asensin rättikaton paikoilleen.
 17. Onko kellään kokemuksia alla olevasta Britax haitarikatosta? Näyttää ainakin videoiden ja kuvien perusteella hyvältä. Kromattu avauskahva sopii tyyliin hyvin, kun monella muulla tarvikevalmistajalla on musta muovinen kahva. https://www.facebook.com/britaxtetosolar/
 18. Pitkien talli-iltojen ja työpäivien vastapainoksi on nyt aivan huippu kesä ajella " uudella" autolla!
 19. Nyt on hyvä tahti päällä, sisuta valmistuu varmaan viikon sisällä.
 20. Täällä sisustan kimpussa, oviverhoilu tehty ja asennettu. Tarkoitus olisi päästä Heinäkuussa liikenteeseen.
 21. Tässä useampi ilta ollaan kyseistä alumiini listaa taivutettu ja soviteltu. Lopputulos oikein hyvä. Sain nyt peränpään valmiiksi.
 22. Kivasti pimeinä iltoina kirkkaan värinen auto kasaantuu.
×
×
 • Create New...