Jump to content

JoNi

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  Kirppu, 1303, 914

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0400-465559

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JoNi's Achievements

 1. Vaikutatko missä päin, multa löytyisi tuo talvipelti noudettuna. Eikä maksakkaan mitään
 2. Kuulostaa hall-anturi vialta niinkuin tutkija jo aiemmin mainitsi. kokeilit siis toisella jakajalla eikä auttanut. Kannattaa varmaan tutkia myös hall-anturille tuleva pistoke ja johdot josko sieltä löytyisi katkoksia.
 3. Ei siis nähdä jenkkiauto näyttelyssä stadissa! Harmin paikka :(
 4. Yleensä menee kyllä niin että itse vain huomaa ne 1% virheet, muut tuijottaa vain kokonaisuutta. Hieno peli tulee. Itse aloitin autoilun vastaavalla ja edelleen sydäntä lämmittää kun näkee kirvesmiehen possun!!
 5. Timolla vaan ilmeisesti oliis ne osat valmiina mistä nuo muotit olisi tarkoitus ottaa. Entäs tämmöinen vaihtoehto. Koska kilpurissa painon takia panelit pitää olla kevyitä, niin voisi laminoida osat suoraan valmiiden osien päälle (3mm? ) niin haittaisiko tuo osien koon kasvu? Ulkopinnan hiomisessa on toki kova homma mutta koneellisesti tehtynä ei sekään, riippuen paneleiden koosta ihan mahdoton homma ole. Mahdolliset vahvikkeet ja paksunnokset voisi laminoida sisäpuolelle jälkikäteen.
 6. Menee varmaan kokeiluksi. Toisaalta kilpurin osista olisi kyllä hyvä olla kunnon muotit jos vaikka tarvetta uusien osien tekoon tulevaisuudessakin :)
 7. Askartelu kipsi maksaa alle 10€ kilo. Miten ajattelit uretaanimuotin suojata koska mun muistaakseni 1k. uretaani reagoi hartsiin. Tein joskus puskurin feikkikumeja urtsista ja lasikuidusta ja muistaakseni piti urtsin päälle vielä vetää kerros muovikittiä koska hartsi sulatti juurikin 1k uretaanin. 2k uretaani olisi ehkä parempi muotti kama.
 8. Entäpä kipsi? Siihen voi valaa vahvikkeita ja kuivuukin suht nopeasti, toki pitää saada malli semmoisenen asentoon että valu onnistuu mutta periaatteessa pysyy aika hyvin kasassa kun tekee kerroksittain.
 9. Välttämättä eivä edes anna toteuttaa harrastusta eli jä lupa saamatta vaikka vastaavia lupia oli jo aiemmin annettu. Eli virkamies voi halutessaan käyttää omaa harkintaa vaikka ennakkotapauksia olisi. Eriarvoistaa kyllä minun mielestä kansalaisia. Perusteet vaihteli ex- kolleekan syyttämisestä virkavirheestä lupa papereiden (Tuv-hyväksyntä kyseiselle automerkille) vanhenemisesta. Tuv-hyväksyntään vedotessa suomalainen virkamies voi halutessan lytätä saksalainen autotehtaan tilaaman tutkimuksen vaikka muutoin tuv-hyväksyntää käytetäänkin luvan ehtona esim. alustan muutoskatsastuksissa. Noh, aika parantaa vitutuksenkin.
 10. JoNi

  The Hulk

  Hei. Onko noita määräyksiä taas tiukennettu moottoripyörän runkomuutosten osalta. Noin kolme vuotta sitten muutos katsastettiin tuplajousi takahaarukka monoperäksi ja takarunkokin tehtiin itse, niin ei tarvinnut olla kuin todistukset materiaaleista ja hitsauksessa käytettyistä aineista. Katsuri halusi vain nähdä hitsisaumat ennen pulverointia. Muutoskatsastus oli kakun pala. Tämä siis pääkaupunkiseudulla.
 11. JoNi

  The Hulk

  Pahus, odotin tämän näkeväni jo MP-messuilla livenä hesassa :(
×
×
 • Create New...