Jump to content

kuplatin

Members
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  kanta-häme

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ihan vähään aikaan ei oo vituttanu näin paljoa kun hartaudella odotettu ja buukattu ensireissu Belgian Spa:han (Le Bug Show) peruuntui.. ei paljoa lämmitä ajatella että ”ensi vuonna sitten”, tässä tiedä missä soppajonoissa sitä ollaan kaikki vielä..
 2. Tässä oltiinkin jo paljon ennen minua asiasta hajulla. Nyt kannattaisi ihan ensin tehdä juuri näin, ennen kuin ostelee mitään.
 3. Tosiaan aivan täysi mysteeri miten tuo pallonivelkeula on edes saatu runkoon kiinni, koska alkuperäinen olkatappiakseli ja pallonivelakseli eivät ole millään tapaa keskenään yhteensopivia. Jos laitetaan sellaiset vierekkäin niin huomataan että putket ovat molemmissa akseleissa täysin eri korkeudella toisistaan eli kiinnityspisteet runkoonkin ovat eri korkeudella. Sun autossa on joko vaihdettu keulapala myöhäisempään jotta siihen on saatu tämä pallonivelkeula kiinni, tai sitten (kääk) pallonivelakselia on jotenkin leikelty ja liimailtu melkoisella kyläseppävelhojen "ammattitaidolla" että se on saatu istumaan paksutolpan runkotunneliin kiinni. Hyvällä tuurilla selviät siis pelkästään täydellisen etuakselikamojen ostolla (rummusta rumpuun). Muussa tapauksessa tiedossa voi olla keulapalan vaihto olkatappikeulaiselle akselille. Vanha sanonta "minkä mitta heittää, sen kitti peittää" ei tässä oikein päde kun tosiaan alkaa tapahtumaan ihmeellisiä geometrioiden kanssa.
 4. Jenkki puhuu leveästi, mutta lausuu siis "Anti-seize". Pikaisella googlaillulla näyttäis olevan enimmäkseen kuparitahnan tapaisia tuotteita, eli jos on Paavulilla toiminut niin toimii varmasti muillakin. Itse uusin talvella kaikki neljä takapuslaa ja laitoin kaikkiin kuparitahnaa paitsi yhteen sisempään en mitä ilmeisimmin kunnolla. Äänti ensimmäiset muutama sata km aivan jumalattomasti, hermot meni prkle. Uutta osaa laitat ja meteli on kaamea. No, sinnikkäästi kun ajoi niin nyt ei oikeastaan narise kuin ihan vähän ajon jälkeen kun tulee pihaan hitaammassa vauhdissa (jolloin äänen enää kuulee). Pusla nyt kulunut tai löytänyt "asentonsa" sisällä. Ajan käytännössä aina yksin autolla, joten nyt kun oli hiljattain neljä henkilöä kyydissä niin takajousitus vähän eri asennossa jolloin narina oli taas voimakasta. Kun taas ajoi yksin niin ääntähän ei enää kuulunut.
 5. Tämähän on ensi viikonloppuna [emoji1303] Kanta-Hämeen hurjista reissuun lähtee taas neljän auton Airheads porukka, eli Metake, Paadre, Paavuli ja Karan VW keitaan poppoo kokonaisuudessaan. Katotaan jos saadaan yhdelle vesilaitemiehelle vähän syötettyä kipinää ilmajäähyihin.. Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Judson ei ole ollut kuin ihailun kohteena ja kaukaisissa haaveissa, joten omakohtaista kokemusta ei ole. Mutta jos yhtään ymmärrän tätä ohjetta niin ei sen judsonin pitäisi mennä miksikään että koneen täräyttää käyntiin vaikka öljyä ei ihan joka hetki sille tulisikaan. Säätökin tehdään aika suurpiirteisesti -"noin kahdeksan tippaa minuutissa" 😄
 7. Oliko tämä siis se avo-autoille suunnattu kokoontuminen? Viestintä tapahtumasta sen verran epämääräistä, että epäselvää voiko paikalle tulla myös kovakattoisilla laitteilla?
 8. Laitetaan se sisäaukeaman kuvakin... ”Elisa Tiilikainen juuri hankkimansa hippipakun takapenkillä” 👍🏻
 9. Komppaan Mäkeä ja sit tebikalla on vielä tämä GT-S josta palstallakin juttua lisäaineistuksen osalta. Kaikista parasta tässä on erittäin huokea hinta. https://www.teboil.fi/yhtio/tiedotearkisto/2017/kuuma-uutuus-klassikoille--teboil-silver-classic-gt-s-20w-50/
 10. No mutta herttileijaa, kyllähän talleissa tapahtuu, varsinkin näin ajokauden alkaessa!
 11. splittien trokaus jatkukoon koska (muuttunut?) 75 vuoden sääntö: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20160933#Pidp446171088 ?
 12. Oisko kuitenkin ollut se rallimiehen entinen 911
 13. Suurin osa tämän threadin kuvalinkkien palveluntarjoajista ja sitä myöten kuvista kadonnut bittiavaruuteen, eipä löydy facebookistakaan kremiksen sivua enää.. mutta onneksi YouTube sentään vahvasti pystyssä. Mikäs tämän tapahtuman tulevaisuus on, ilmeisesti järjestäminen loppunut? Oli ainakin itselle kesän parhaimpia tapahtumia viimeisen kymmenen vuoden ajan..
×
×
 • Create New...