Jump to content

XTeme

Members
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Wanha pääkaupunki
 • Ajoneuvot
  -66 bussi ja räbä ovali

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pitääkö se sisällä tuoda? Ja muista laittaa pääsulake sille akulle myös.
 2. Mä ylitin kyllä suunnitellusti, mutta käänsin keulan etelään kun pääsin laivasta. FB kuvien perusteella ollut hieno tapahtuma ja huikeata kalustoakin.
 3. Näillä näkymin perjantaina Finnlinessilla yli ja kun Kapellskär jo puolimatkassa niin kai sitä voisi poiketa.
 4. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Olihan se ministeri huolissaan ennen lähtöä voiko vakio jarruilla edes lähteä Saksaan. Annoin vinkin, että on niillä siellä muutkin ajaneet. Hanaa vaan ja Eurooppaan.
 5. No niin onnittelut jollekin Raaheen. Eli haku jatkuu, saa tarjota.
 6. Uskomaton aikakapseli. VW voisi olla kiinnostunut saamaan jonnekin näytille! Älä todellakaan luovu siitä, muuten saattaa opettaja alkaa kummittelemaan 🙂
 7. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Tere, mulla taitaa kanssa jäädä tämä retki tekemättä. Aika ja kalusto hakkaa vastaan, kun uusi duuni kuten Tipillä. Syksymmällä Norjan keikkaa mietin, olitko Tuo... eiku Hetelmä sinne suuntaas?
 8. Ja laittakaa nyt vaan tarjouksia seuraavan viikon ajan. Sitten laitan rahat johonkin muuhun hauskaan...
 9. XTeme

  -57 Ovaali

  Kyllä kanssa tuota maadotusta tutkisin. Laita isohko konkka siihen laturin ulostulon jos sellainen käsillä, niin ei se virran vähyys vaivaa.
 10. Vieläkin olisi ostoslistalla. Ja kun ostohousut ollut jo kauan jalassa, olisi kiva ne päästä riisumaan ennen kuin kukat kukkii ulkona.
 11. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Tässä pitää siis tosissaan alkaa miettiä mikä kulkupeli olis kasassa… Pakko se Nascar speksillä rakennettu vekotin on nähdä 😂 Ja päätöksen lähdöstä varmaan teen taas edellisenä iltana 😆
 12. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Kai tässä tarvis alkaa miettiä vedon lunastamista... Muuten se nuori kaveri kuittailee hautaan asti. Oliko tuo EBI kans jossain Belgiassa?
×
×
 • Create New...