Jump to content

XTeme

Members
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Wanha pääkaupunki
 • Ajoneuvot
  -66 bussi ja räbä ovali

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varmaan pääset muutamalla konkan vaihdolla. Vastaavan joskus korjailin eri vian takia kyllä, mutta hyvin paljon helpompi korjata kuin 50/60-luvun Frankfurtit.
 2. Erilainen rotta-lookki 😄
 3. Ja Liegen kohdalla lisää kaasua, sen verran kiva kaupunki. Travel - Chimay on päivän matka, jos 100kmh veturi jaksaa kärryä vetää. Laiva vaan joskus 23.00 Travessa, niin jos jaksaa saa aika rauhallisia teitä ajaa ja välttää Hampurin ruuhkat.
 4. Nyt vois alkaa valmistautua jo 2021 vuoteen. Muutama jäänyt väliin, mut polte olis suuri päästä taas.
 5. Viimeisen 4 vuoden aikana tullut ainakin yksi vuodessa Suomeen. Ja yhtä lukuunottamatta 60-luvun. Kai myyntiikiin joku joskus tulee.
 6. On kyllä upean näköinen ja hienoa työnjälkeä! Kilpi liimalla? Esim xtremefix tai vastaava niin saa siimalla leikattua irti tarvittaessa.
 7. Juu ei ole ei. Mutta siihen takapenkin etureunarautaan kun laittaa kiinni niin että vipu alaspäin niin ei näy ja kuskin paikalta pystyy käyttämään.
 8. Pitääkö se sisällä tuoda? Ja muista laittaa pääsulake sille akulle myös.
 9. Mä ylitin kyllä suunnitellusti, mutta käänsin keulan etelään kun pääsin laivasta. FB kuvien perusteella ollut hieno tapahtuma ja huikeata kalustoakin.
 10. Näillä näkymin perjantaina Finnlinessilla yli ja kun Kapellskär jo puolimatkassa niin kai sitä voisi poiketa.
 11. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Olihan se ministeri huolissaan ennen lähtöä voiko vakio jarruilla edes lähteä Saksaan. Annoin vinkin, että on niillä siellä muutkin ajaneet. Hanaa vaan ja Eurooppaan.
 12. No niin onnittelut jollekin Raaheen. Eli haku jatkuu, saa tarjota.
 13. Uskomaton aikakapseli. VW voisi olla kiinnostunut saamaan jonnekin näytille! Älä todellakaan luovu siitä, muuten saattaa opettaja alkaa kummittelemaan 🙂
×
×
 • Create New...