Jump to content

XTeme

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Wanha pääkaupunki
 • Ajoneuvot
  -66 bussi ja räbä ovali

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oli se info löytänyt tännekin. En ollut pariin päivään käynyt. Ymmärrän siirrot kyllä hyvin, vaikkakin ensi kesä voi ollakin jo sellainen että voi aika vapaasti mennä. Mutta megatapahtumaa pikku kylän keskustaan tuskin halutaan.
 2. Facessa olevan tekstin mukaan HO - postponed. Nettisivuilla ei updatea.
 3. Mulla pitäis tuollainen olla tyhjän panttina hallilla. Tarkastan huomenna.
 4. Miks laivalippuja nyt tarvii varata? Varaa vaikka 1-2kk ennen reissua. Itse yleensä vasta 1-2vko ennen. Hintaeroa ei paljoa ole jos nyt varaa vs huhtikuu.
 5. Sähköprojektia tässä odotellutkin. Oma vielä excelissä.
 6. Mulla ollut Eribassa pari vuotta Tuontitukun Savoa eli kiinalainen kompressorikaappi pari vuotta. Menee 90Ah akulla sen pari vuorokautta. Tavarat on oikeasti kylmiä kuumassakin kelissä ja pakastelokerokin toimii. Paljoa muuta kulutusta ei akulla ole kun pienessä kopissa pärjää muutaman watin ledinauhalla hyvin, toki vesihanakin jotain vie.
 7. Ok, varmaan totta jos edetään 400m kerralla.
 8. Mikäs tuon sähköflektin pointti on? Liikennevaloissa tarpeen?
 9. Varmaan pääset muutamalla konkan vaihdolla. Vastaavan joskus korjailin eri vian takia kyllä, mutta hyvin paljon helpompi korjata kuin 50/60-luvun Frankfurtit.
 10. Ja Liegen kohdalla lisää kaasua, sen verran kiva kaupunki. Travel - Chimay on päivän matka, jos 100kmh veturi jaksaa kärryä vetää. Laiva vaan joskus 23.00 Travessa, niin jos jaksaa saa aika rauhallisia teitä ajaa ja välttää Hampurin ruuhkat.
 11. Nyt vois alkaa valmistautua jo 2021 vuoteen. Muutama jäänyt väliin, mut polte olis suuri päästä taas.
 12. Viimeisen 4 vuoden aikana tullut ainakin yksi vuodessa Suomeen. Ja yhtä lukuunottamatta 60-luvun. Kai myyntiikiin joku joskus tulee.
 13. On kyllä upean näköinen ja hienoa työnjälkeä! Kilpi liimalla? Esim xtremefix tai vastaava niin saa siimalla leikattua irti tarvittaessa.
×
×
 • Create New...