Jump to content

XTeme

Members
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by XTeme

 1. Ok, varmaan totta jos edetään 400m kerralla.
 2. Mikäs tuon sähköflektin pointti on? Liikennevaloissa tarpeen?
 3. Varmaan pääset muutamalla konkan vaihdolla. Vastaavan joskus korjailin eri vian takia kyllä, mutta hyvin paljon helpompi korjata kuin 50/60-luvun Frankfurtit.
 4. Erilainen rotta-lookki 😄
 5. Ja Liegen kohdalla lisää kaasua, sen verran kiva kaupunki. Travel - Chimay on päivän matka, jos 100kmh veturi jaksaa kärryä vetää. Laiva vaan joskus 23.00 Travessa, niin jos jaksaa saa aika rauhallisia teitä ajaa ja välttää Hampurin ruuhkat.
 6. Nyt vois alkaa valmistautua jo 2021 vuoteen. Muutama jäänyt väliin, mut polte olis suuri päästä taas.
 7. Viimeisen 4 vuoden aikana tullut ainakin yksi vuodessa Suomeen. Ja yhtä lukuunottamatta 60-luvun. Kai myyntiikiin joku joskus tulee.
 8. On kyllä upean näköinen ja hienoa työnjälkeä! Kilpi liimalla? Esim xtremefix tai vastaava niin saa siimalla leikattua irti tarvittaessa.
 9. Juu ei ole ei. Mutta siihen takapenkin etureunarautaan kun laittaa kiinni niin että vipu alaspäin niin ei näy ja kuskin paikalta pystyy käyttämään.
 10. Pitääkö se sisällä tuoda? Ja muista laittaa pääsulake sille akulle myös.
 11. Mä ylitin kyllä suunnitellusti, mutta käänsin keulan etelään kun pääsin laivasta. FB kuvien perusteella ollut hieno tapahtuma ja huikeata kalustoakin.
 12. Näillä näkymin perjantaina Finnlinessilla yli ja kun Kapellskär jo puolimatkassa niin kai sitä voisi poiketa.
 13. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Olihan se ministeri huolissaan ennen lähtöä voiko vakio jarruilla edes lähteä Saksaan. Annoin vinkin, että on niillä siellä muutkin ajaneet. Hanaa vaan ja Eurooppaan.
 14. No niin onnittelut jollekin Raaheen. Eli haku jatkuu, saa tarjota.
 15. Uskomaton aikakapseli. VW voisi olla kiinnostunut saamaan jonnekin näytille! Älä todellakaan luovu siitä, muuten saattaa opettaja alkaa kummittelemaan 🙂
 16. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Tere, mulla taitaa kanssa jäädä tämä retki tekemättä. Aika ja kalusto hakkaa vastaan, kun uusi duuni kuten Tipillä. Syksymmällä Norjan keikkaa mietin, olitko Tuo... eiku Hetelmä sinne suuntaas?
 17. Ja laittakaa nyt vaan tarjouksia seuraavan viikon ajan. Sitten laitan rahat johonkin muuhun hauskaan...
 18. XTeme

  -57 Ovaali

  Kyllä kanssa tuota maadotusta tutkisin. Laita isohko konkka siihen laturin ulostulon jos sellainen käsillä, niin ei se virran vähyys vaivaa.
 19. Vieläkin olisi ostoslistalla. Ja kun ostohousut ollut jo kauan jalassa, olisi kiva ne päästä riisumaan ennen kuin kukat kukkii ulkona.
 20. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Tässä pitää siis tosissaan alkaa miettiä mikä kulkupeli olis kasassa… Pakko se Nascar speksillä rakennettu vekotin on nähdä 😂 Ja päätöksen lähdöstä varmaan teen taas edellisenä iltana 😆
×
×
 • Create New...