Jump to content

XTeme

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by XTeme

 1. On kyllä upean näköinen ja hienoa työnjälkeä! Kilpi liimalla? Esim xtremefix tai vastaava niin saa siimalla leikattua irti tarvittaessa.
 2. Juu ei ole ei. Mutta siihen takapenkin etureunarautaan kun laittaa kiinni niin että vipu alaspäin niin ei näy ja kuskin paikalta pystyy käyttämään.
 3. Pitääkö se sisällä tuoda? Ja muista laittaa pääsulake sille akulle myös.
 4. Mä ylitin kyllä suunnitellusti, mutta käänsin keulan etelään kun pääsin laivasta. FB kuvien perusteella ollut hieno tapahtuma ja huikeata kalustoakin.
 5. Näillä näkymin perjantaina Finnlinessilla yli ja kun Kapellskär jo puolimatkassa niin kai sitä voisi poiketa.
 6. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Olihan se ministeri huolissaan ennen lähtöä voiko vakio jarruilla edes lähteä Saksaan. Annoin vinkin, että on niillä siellä muutkin ajaneet. Hanaa vaan ja Eurooppaan.
 7. No niin onnittelut jollekin Raaheen. Eli haku jatkuu, saa tarjota.
 8. Uskomaton aikakapseli. VW voisi olla kiinnostunut saamaan jonnekin näytille! Älä todellakaan luovu siitä, muuten saattaa opettaja alkaa kummittelemaan 🙂
 9. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Tere, mulla taitaa kanssa jäädä tämä retki tekemättä. Aika ja kalusto hakkaa vastaan, kun uusi duuni kuten Tipillä. Syksymmällä Norjan keikkaa mietin, olitko Tuo... eiku Hetelmä sinne suuntaas?
 10. Ja laittakaa nyt vaan tarjouksia seuraavan viikon ajan. Sitten laitan rahat johonkin muuhun hauskaan...
 11. XTeme

  -57 Ovaali

  Kyllä kanssa tuota maadotusta tutkisin. Laita isohko konkka siihen laturin ulostulon jos sellainen käsillä, niin ei se virran vähyys vaivaa.
 12. Vieläkin olisi ostoslistalla. Ja kun ostohousut ollut jo kauan jalassa, olisi kiva ne päästä riisumaan ennen kuin kukat kukkii ulkona.
 13. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Tässä pitää siis tosissaan alkaa miettiä mikä kulkupeli olis kasassa… Pakko se Nascar speksillä rakennettu vekotin on nähdä 😂 Ja päätöksen lähdöstä varmaan teen taas edellisenä iltana 😆
 14. XTeme

  BC2019 & EBI8

  Kai tässä tarvis alkaa miettiä vedon lunastamista... Muuten se nuori kaveri kuittailee hautaan asti. Oliko tuo EBI kans jossain Belgiassa?
 15. XTeme

  The Hulk

  Laitat sen jäähyn "syyläriksi" niinkuin muovisukkuloissa.
 16. Haussa siis junis tai varhaispallis doppeli. Mielellään hyvä korinen, ei "liimaa tästä migillä mieleisesi". Moottori ei ole pakollinen. Laita viestiä.
 17. -tipi- Jep noin se menee. Ja esim Vitossa (tai V:ssä nykyään) mittakuvien nuo toteutuu. Trafin sivuilla on mitä on, mutta siellä laissakaan ei nostokattoa mitenkään eritellä.
 18. Joulun aikaan taas katselin neliveto pop-top Vitoja Saksasta. Lueskelin myös Trafin sivuilta ja Finlexistä nuo matkailuauto vaatimukset. Niistä en löytänyt yhtään kohtaa, mikä määrittäisi sen ettei nostokatolla saavutettua tilaa voisi käyttää M1-luokan vaatimusten täyttämisessä. Muuten noissa vitoissa ei ole ongelmaa, kun massaakin riittää. Mikä siis on tuo Trafin linjaus johon linkissäkin viitataan, kun laki sitä ei sano? Vai enkö vaan huomannut sitä kohtaa?
 19. Joku trokas noita Ruotsissa. Molempia BT & 3.5mm AuxIn versioita. Boxervillessä siis, aikaa siitä jo on...
 20. Kai säkin lopulta lähdet? Juu ollaan Norjan edustajan kanssa ollut yhteydessä. Pitääkin kysellä joko sen NASCAR speksejä painotettu mosa on nipussa 😎
 21. Ootsä vaihtanut nimeä? Vakaassa harkinnassa on. Jos ajais kaluston alkukesästä jo Hollantiin kaverin luo niin olis helppo operoida tännekin. Toki mun suunnitelmallisuudella kaikki on siis täysin auki 😂
 22. Aika huima kone tosiaan rakenteilla. Saattaa olla jopa tuo 120hv alakanttiin :D
×
×
 • Create New...