Jump to content

remykv

Members
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  VIHANTI

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0440414856

Recent Profile Visitors

1164 profile views

remykv's Achievements

 1. Tämän kanssa tein päätöksen että annan olla kasassa, ajan vielä ensi kesän ja testailen, vaihdelaatikon kestäminen askarruttaa🙄
 2. Tuleeko akut, jäähdytin yms.miten kiinni ja onko niille jo paikat valmiina?
 3. Niinhän tuo näyttää, palstalaisten muissa projekteissakin livahtanut muutama nestepeli. Eioo vielä oikein päässyt sääntöihin perille mutta jospa se tästä.
 4. Vapaata keskustelua Keskustelua aiheista, jotka eivät sovi muihin ryhmiin. Oletin että tällaisen otsikon alle voisi kuulua.....voiko ylläpito poistaa, itse en onnistu
 5. Sattuuko kellään olemaan tietoa t4 pickupin pitkittäis runkopalkkien välin mittaa, eli paljonko on lavan alla palkkien väli?
 6. En voi kuin suositella tätä resolve-ev ohjainta, ohjeita noudattamalla kaikki toimii kuin ajatus. Tinaushommia tuossa oli aivan kiitettävästi koska en halunnut tehdä abikoilla kuin aivan pakolliset väliaikaiset liitokset, nämäkin korvataan myöhemmässä vaiheessa oikeilla suojatuilla liittimillä. Johtoa meni muutama sata metriä, harmittaa kun tästä työvaiheesta ei tullut otettua kuvia.
 7. Oma laatikko on mutta ilman kytkintä, eli ei pysty liikkeessä vaihtamaan eikä ole tarpeen... Vääntöä on paikaltaankin lähtemiseen 4 vaihteella jos tekee pitempiä siirtymiä, mutta 3 on hyvä kompromissi joka hommaan. Range on jotain 100-150km ajotyylistä riippuen ja koviten rangea rokottaa nopeus, taajama-ajolla uskon että 200km ei ole mahdottomuus. paras alue on 80-140kmh 4vaihteella, meno on kevyen tuntoista.
 8. Nyt alkaa olemaan kausi taputeltu ja kilometrejä kertyi loppukesästä n.3000km. Pitäisi saada itseä niskasta kiinni, purkaa kori pohjan päältä ja alkaa hissuuhommiin, töiden puolesta vapaata on kyllä harrastuksiin mutta harmittaa lyödä muttereiksi kun toimikin niin hyvin. (Oletus oli että painitaan jos minkä näköisten ongelmien parissa) Talvella pitäisi saada koppa hitsattua, jarrut paremmaksi, ohjauksen kolinat kuriin, tekniikan sähköt saada piiloon, jäähdytys paremmaksi (rajoittaa latausta, ajossa toimii hyvin). Kuplan omat sähköt toimii nyt täydellisesti ja se oli iso + Eikä haittaa vaikka menisi vielä seuraavakin talvi tuuskatessa, aika näyttää.... Siinä pari pätkää
 9. Tämä on vanhempi vm-73
 10. mitkä on mahdollisuudet jos haluaa laittaa isompaa vannetta 1303 kuplaan, aika pienellä muutoksella tulee jo etupään tolppa haitolle?
 11. Mulla tässä ensi kosketusta tuolle kapistukselle ja nimenomaa yllättää teho mitä tuosta purkista saa irti, nyt kokeiltu KEF Q300 kotikauttimilla. Autoon tuota ei ole vielä kokeiltu
 12. Projektikuntoinen/hintainen, myös ilman moottoria. yhteydenotto yv.
 13. Ainahan harrastus on tietynlainen kuluerä, mutta kyllähän ajanviete menee etusijalle. Jotkut ilmeisesti laittaneet hammastankojakin?
×
×
 • Create New...