Jump to content

wp

Members
 • Posts

  748
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wp's Achievements

 1. Näistä jotain kun ehtii, tilaajan toiveita kartoitettu.
 2. Kansien porttaukseen tehty, pystyy säätämään kallistusta tarpeen mukaan. Mitoitettu siten että 2 volkkarin kantta sopii rinnakkain telineeseen. Pöydän syvennys toimii lastukaukalona, aiemmin pohjassa oli liitäntä myös pölynpoistoimurille. Se jäi kuitenkin pois, en juurikaan käytä enää hiomatuotteita kansien viimeistelyyn. Imurista huolimatta pölyongelma oli todellinen riesa.
 3. Työpisteen järjestelyä, alkoi kyllästyttää kun ei työkaluilla ollut pysyviä paikkoja.
 4. Viha-rakkaussuhde Volvon punakylkisiin... Kansihuolto ja päivitys, uusi nokka-akseli ja paininkupit sovitettavana. Tähän tuli mittaan koneistettavat lash capit jotka öljykarkaisin välysten säädön jälkeen. Imukanava päivittyi samalla hieman isommaksi.
 5. Moottoripyöräkausi omalta osalta ohi, iskunvaimennin irroteltu huoltoa varten. Mietin ensin vaihtoehtoa että olisin tehnyt työkalut purkua varten ja huoltanut itse, tulin kuitenkin kysyneeksi huoltotyön hintaa ja totesin ettei kannata nähdä vaivaa.
 6. https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/13019380 Jäi odottamaan seuraavaa suvea....
 7. Pyöräytin polykarbonaatista lätkän palotilan mittausta varten. 48.3cc palotila, männän laki +16cc ja dekki 1.4mm antoi 98x86 sylinterimitoilla puristussuhteeksi terveet 16.1. Mäntien venttiilikoloja joutuu kuitenkin vielä syventämään joten lopulliset numerot eivät jää noin korkeiksi. Pääasia on että kansia ei tarvinnut enää laskea, loppu on hienosäätöä.
 8. Voisiko olla männän kippausääni ylä- ja alakuolokohdassa kun noin nopeasti katoaa? Kuinka suuri männän välys putkeen nähden?
 9. Kolme lahjomatonta ribsin syöjää totesi maun olevan kohdallaan, ensi kerralla tällä lihalämpömittarilla nostetaan haudutuksen loppulämpötila 88C niin tulee kokin mieleistä
 10. Ei kun kitusia kohti...
 11. Paketista ulos ja glaseerausta
 12. Vielä saisi nousta jonkin verran, ehkä joku 80 C voisi olla hyvä lopetus lämpötila, silloin alkaa luu irrota...
 13. Pari tuntia savussa, sama aika paperiin käärittynä ja lopuksi glaseeraus. Näin kesäkelillä lämmön säätö helppoa, hiilen kulutus kohtuullista. Omenatäysmehulla kostutin ekat pari tuntia ettei kuivu.
 14. Metrin verran ribsejä odottaa pääsyä savustimeen. Mausteena suola, mustapippuri ja espanjalainen savustettu paprikajauhe. Omenaa savulastuina, viimeistely Poppamiehen Smoky apple- soosilla. Odotellessa vois tekaista burgeria hiukopalaksi, arvioitu aika lauteilla 4 tunnin pintaan riippuen lämpötilan säädöstä. Loppuhaudutus butcher's paperiin käärittynä ennen glaseerausta ja karamellointia grillissä suoralla lämmöllä.
×
×
 • Create New...