Jump to content

wp

Members
 • Content Count

  511
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näinköhän alkaa taas muut projektit tökkiä... Konepyöräosaston uusin hankinta, menihän siinä tasan kolme päivää kun piti jo purkaa ajokuntoinen ja huollettu pyörä sen verran että synkronoi kaasuttimet ja vaihtoi vaimentimien sisämateriaalin erilaiseen. Matalampaa "möyrintää" oltiin vailla ja yleinen äänitaso ehkä hiljeni mutta db- killerit ei muuta enää koskaan asumaan noihin vaimentimiin...kulku tökki ja pakokaasu haisi kuin bensiinikäyttöinen krematorio
 2. En ole aivan varma, olisko ollut 25 astetta. Minulla oli joskus 3 sarjaa aihioita/mutkia eri kulmilla ja nämä olivat jääneet viimeiseksi hyllyyn. Joka tapauksessa jyrkimmät kaikista kolmesta, olisko muut kaksi olleet 15 ja 20 asteiset.
 3. Nyt olisi sitten V-panta laippoineen valmis ja hitsailtuna paikoilleen. Materiaali laippaan olisi saanut olla leveämpää (80x6 latta) niin olisi jäänyt enemmän hitsausvaroja. Kaulus piti hitsata sisäpuolelta ja sisäreiästä joutui tinkimään 3mm halkaisijasta.
 4. Pakostakin oltava päivätyö, nyt on vain päässyt purkamaan leipätyöstä kertyneitä työajantasausvapaita. Talliin on vain viiden metrin siirtymä ulko-ovelta, auttaa asiaa huomattavasti kun voi tehdä lyhyessäkin ajassa näkyvää jälkeä. Olen huomannut että usein täysi vapaa tallipäivä ei ole lähellekkään niin "tuottoisa" kun suuri osa ajasta menee ihmetellessä että mitä tekisi... parin kolmen tunnin intensiiviset pätkät tuntuvat sopivan itselle paremmin.
 5. Hitsausharjoituksia, iltapäivän tuotos kollektori 2" pakosarjalle. V- pantaa varten pitää sorvata vielä laipat 70mm lähdölle.
 6. On siirretty ja vaihdettu erilaiseen. Hayabusan 10mm kierteellä oleva tulppa ja siirretty kohti pakoventtiiliä joitain millejä. Itse en ole ajatellut koko tulpan vaihtoa sen enempää, huoltoa varten koko moottorin saa irti muutamassa minuutissa. Alakuvan perusteella näyttäisi sopivan kohtuudella???
 7. Hihnapyörän käpistelyä, Scatin pyörä teuraaksi ja wasserin keskiön sovitus...
 8. Pinnapulttijaon muutos kansiin ja imusarjoihin, ei sovi mutteri eikä ruuvi alkuperäiselle paikalle
 9. Hienoa rekvisiittaa löytynyt somisteeksi smokeriin, rattaat ja vetopyörästö on 👍
 10. Kaupan rasiat on hieman pieniä, savu loppuu aika nopeasti jos on pidemmän kypsytysajan vaativaa evästä. Landmannin rasian kanssa omassa grillissä huomasin että sen joutui laittamaan lähes polttimen päälle jotta sai aikaan sopivan savun ja sitten loppuikin jo "haiku" rasiasta. Pitänee hankkia pari lisää ja kokeilla myös eri karkeuksia lastuissa
 11. Ei ole käytössä kuin kaasugrilli ja Landmannin savustusrasia, lämpö nousee tuossa kaasugrillissä turhan korkeaksi. Pitää testata josko lämmön saisi pysymään hallinnassa niin voisi koettaa savustaa kaasulla.
 12. Kun ulkogrillausta varten alkaa tulla säällisemmät kelit niin ajattelin testata saman setin lyhyemmällä ajalla uunissa jolloin liha on vähän kiinteämpää ja viimeistellä sen grillissä savustuslastujen ja moppauskastikkeen kera. Lihoista irtoaa uunissa runsaasti nestettä josta saa hyvän kastikepohjan.
 13. Porsaan kassleria tai niskaa, pinta ruskistettu paistokasarissa ja sen jälkeen rub ja mahdollinen lisäsuola pintaan. Uunissa 125C viisi tuntia, vuoka tiivistetty leivinpaperilla jottei höyry karkaa kannen välistä. Burgerin täytettä tai lohkoperunoiden kera, coleslaw yleensä kylkeen. Käy hyvin myös lämmittää uudelleen, uuniin/grilliin ja voimakasta cheddaria päälle sulamaan ja mieleinen barbecue- kastike päälle. Omat suosikit hickory smoke ja honey-chipotle, kruunaa tuon mätön.
 14. Rapiat kolme kiloo slow foodia matkalla uuniin lepäämään. Poppamiehen Burgers & Ribs vastaa makumaailmasta, tämän voi syödä pillillä kun on valmista.
 15. Ja parsatilaus potun kylkeen
×
×
 • Create New...