Jump to content

wp

Members
 • Content Count

  650
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pitkästä aikaa tallissa jotain VW- puuhaa, vaijerivivuston viimeistelyä. Hitsailin palikkaan kiinnityskorvat sekä vaijerinippeleiden kierrepalat. Lopuksi silkinhimmeää kilikalia pintaan.
 2. Myydään palstalaisten muissa projekteissakin esillä ollut Honda VTR 1000 F. Erittäin siisti pyörä päälle päin, kestää tarkastelun lähempääkin. Nettimoto ID 2695205, https://www.nettimoto.com/honda/vtr/2695205 Hintapyyntö 3500 eur, elokuun aikana saattaa kulkeutua muuallekin kotimaassa omasta matkustelusta riippuen.
 3. No, onneksi parempi puolisko suorastaan yllytti hakemaan tuon pois kuleksimasta. Tiesi että olisi mennyt harmitteluksi jos ei olisi niin tehnyt.
 4. Karkaa lapsesta, jo kolmas hevonen pilttuussa...
 5. Tuleehan näitä.....kerran olisivat halunneet uusia pölkkyjen nokassa seisovaan 323 Mazdaan virtalukon pohjan. Mutta jos meinaat vielä katsastaa niin käytä korjauksella, muutoin saattaa tulla hylky leimalla suorittamattoman turvallisuutta koskevan takaisinkutsun takia.
 6. Metrin verran spare ribsejä savuun...tammipalikoita hiilloksen sekaan
 7. Viiden tunnin jälkeen uunista ja sitten 2h lisää grillin ylälauteilla, pintaa mopattiin paistoliemen ja grillauskastikkeen seoksella.
 8. Paksumpaa sikaa marinoitumaan, 1.8kg grillikylki Smoky Sriracha- hunnulla ja Poppamiehen 1 for all- kuivarubilla livahti jääkaappiin vuorokaudeksi. Jälkikasvu toivoi enemmän hiittiä maustamiseen, katsotaan mitä tuosta tulee.
 9. Ei pysty...liian hapokasta. Putoaa pohja mahalaukusta ja sisältö jatkaa matkaa lattian valun läpi....
 10. Raparipa- piirakka on kyllä äärimmäisen hyvää jäätelöllä tai vanilijakastikkeella. On kuitenkin sen verran satoisa kasvi että aika paljon jää kesässä käyttämättä. Parempi puolisko mehustaa ja pakastaa suurimman osan viidakosta joka tontin takanurkkaan puskee
 11. Kaikki on hyvää pekonin kanssa....jopa kaurapuuro
 12. Beer can chicken tänään vuorossa. Tavallisesta poiketen ei tällä kertaa Guinnes- voi- valkosipuli moppauksella vaan useamman chilikastikkeen, voin ja sitruunan yhdistelmällä.
 13. Sunnuntain puhteeksi putken pesien suurennus ja tiivistepintojen oikaisu
 14. Taas olisi tulta pesässä. Nopea savu ja grillipintaa pariin kylkipalaan, tänään ei ehdi hifistellä pitkän kaavan mukaan.
×
×
 • Create New...