Jump to content

wp

Members
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wp

  Talleissa tapahtuu?

  Työkalu männän koloamiseen, terä pitää vielä hioa. Aihio koboltti- pistehitsausterä
 2. wp

  Talleissa tapahtuu?

  Tulee patti, koko ei vielä selvillä. Extraa on 10 mm laessa. Puristussuhde noin 14:1 jos mahdollista saada aikaiseksi. Vapari E85 tai kisabensalla, aluksi kuitenkin tuolla jälkimmäisellä kunnes saan läppärungot ja moottorinohjauksen hankittua.
 3. wp

  Talleissa tapahtuu?

  Wisecoille olisi pesät hoonausta ja dekkikorkeuden koneistusta vaille valmiit. Ulkopinnan voisi puhaltaa lasimurskalla ja ohut harso mustaa kilikalia pintaan.
 4. wp

  Talleissa tapahtuu?

  Pari kuvaa miten raakaputki kiinnitetään sorviin porausta varten. D=95,00 lähtiessä, poraus D=97,85-97,90 hoonausvaralla. Ylempi laippa sorvataan vielä pienemmäksi ja kiinnityksen pinnapultit vaihtuvat lyhimpään mahdolliseen. Alempi laippa kellotetaan aksiaalisuunnassa nollaan, putken alempi tehdaskoneisteinen olake toimii ns. nollakohtana. Putken keskitys sisäreiästä vipumittakellolla ja lastuamaan.... Sorvi tulee toki olemaan suurempi kuin tuo oma pöytämalli
 5. wp

  Talleissa tapahtuu?

  Sylinteriaihiot alkavat sopia pikku hiljaa pinnapulttien väliin
 6. wp

  1641cc moottorin palikoista

  Scat + muut laadukkaat rosterit on kyllä riittävän kovia, seetien leveydellä enemmän merkitystä ns. siviiliajossa. Jousipainetta sopivasti, jos olet JPM:ltä tilaamassa nokkaa niin ota jouset samassa paketissa niin lopputulos on mitä pitääkin. Enemmän ongelmia liian pehmeiden kuin jäykkien jousien kanssa, löysillä rikkoutuu sekä nostajat että seetit.
 7. wp

  Ovipahvien materiaali

  Rautakaupoista tuo ohuempi kovalevy on ollut hankala saada mutta ainakin paikalliseen huonekaluliikkeeseen tulee kalusteita ko. levyllä suojattuna. Olen saanut hakea ilmaisia levyjä ja kauppias on ollut tyytyväinen kun päässyt eroon pakkausmateriaalista.
 8. Pitäisi vaan olla kyseiselle kampiakseli-vauhtipyörä- paketille suunniteltu tai lopputulos on hullumpi kuin kevyellä hihnapyörällä. Pahimmillaan voi aiheuttaa kampiakselin murtumisen jos epäsopivan värinänvaimentimen toimintataajuus osuu alueelle joka korostaa akselille ominaisia vääntövärähtelyitä. Samasta syystä en myöskään menisi poistamaan tai vaihtamaan sellaista moottorista jossa se alkuperäisvalmistajan toimesta on ollut asennettuna.
 9. wp

  Talleissa tapahtuu?

  Kurkut valmiit, eloksointia kaipaisivat mutta varmistetaan ensin toiminta....
 10. wp

  Talleissa tapahtuu?

  Miten toteutus, äkkiä katsoen ei huomaa? Edit: näkyihän se tuolla pari sivua taaksepäin
×