Jump to content

wp

Members
 • Posts

  771
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wp's Achievements

 1. Shimmit tulee vauhtipyörän kiinnityspinnan ja paineasetelman väliin joka ruuvin kohdalle. Niillä voidaan säätää millä vääntömomentilla kytkinlevy alkaa joko luistamaan (metallikytkin) tai haetaan sellaista asennuskorkeutta jolla levy (yleensä orgaaninen) pitää parhaiten. Jos vaihteistossa on sisäämenoakselin pyörintänopeustunnistus niin kiihdytysradalla voidaan säätää kytkimen luistokierroslukua radan pidon mukaan. Moottorin pyörintänopeuteen verraten saadaan luisto% ja tiedonkeruun pohjalta voidaan tehdä kisakytkimen perussäädöt kun dataa (lähtöjä) on riittävästi.
 2. Niinkuin Jani tuossa aiemmin viittasi logien merkkaukseen niin vänkäri kyytiin läppärin kanssa ja tapahtumat muistiin. Ennen sitä kuitenkin läppärungot jos useampi synkronointi ja TPS:n kalibrointi. Voi olla niinkin pienestä kiinni että polttoainekartalla viereinen säätöpiste laihalla ja laskennassa extrapoloi liian lyhyen suihkutusajan kyseiselle kuormituspisteelle. Nämä voi olla joskus kinkkisiä säädettäviä, 80% ajon aikaisista häiriöistä hienosäädetään muualla kuin dynossa. Lisäksi tuon MS- levyversion kanssa kiinnittäisin erityistä huomiota logeissa kierroslukutietoon ja anturiarvojen häiriöpiikkeihin.
 3. Tätä tautia on liikkeellä...
 4. Viimeiset 4 tuntia paperiin käärittynä, yhteensä 6h 140C tässä häkäpöntössä
 5. Karitsan viulu 2.5kg savustimeen
 6. Vakiovauhtipyöriäkin useammanlaisia, vwanhan liiton pyörät terästä ja kestävät sen mitä vakiokampiakselin kanssa kannattaa lähteä tavoittelemaan. Kampiakselin vastapainottomuutta pidän itse isompana ongelmana kestävyyden kannalta etenkin jos moottorin kierroslukua nostetaan. Kuten Mikko tuossa jo edellä totesikin niin valetut kiinanpyörät huonoin vaihtoehto.
 7. Huoltotyökalut KTM:n etuteleskoopeille. Vielä olisi 60mm pötkö köykämiiniä liukustefojen asennustyökalua varten.
 8. Olen törmännyt pariin kiinalaiseen uä-pesuriin joissa värähtelijä on irronnut kokonaan tai osittain tankista
 9. Tämä päivitys saavutti eilen väliaikapisteen, ensimmäinen käynti dynossa seoksen ja sytytysennakoiden tarkistuksessa antoi 247.9 hv teholapun sekä kehitysideoita.
 10. Pitääpä koukata seuraavan kerran Fixus- liikkeen ohi kurvatessa
 11. Pineline tehopesu, noin 3% liuos ja 50°C. Kaasuttimet olivat valultaan hieman tummat jo ennen pesua, väri ei kauheasti muuttunut. Jos olisi halunnut vaaleamman pinnan olisi voinut soodapuhaltaa ensin tai sitten tuo oksaalihappo.
×
×
 • Create New...