Jump to content

wp

Members
 • Content Count

  627
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Apocalyptica suora livestream...
 2. Mopon osissa väri pinnassa, pääsee kasailemaan kunhan saan haalattua pyörän talvisäilöstä omaan talliin.
 3. Ei ole ohjeita mistä jakaa. Suoramyyntitiloihin olen hankintani suunnanut, pari paikkaa olen bongannut mistä kyseistä herkkua sesongin mukaan tarjolla. Jos tuollainen tönkki tulee hankittua niin menee luultavimmin ekaksi folioon ja vasta sen jälkeen riisutaan savuun ja peitän paksuimmalla vanhan liiton palvikyljellä jossa lihaa kolmannes ja loput savuläskiä itseään. Lihalämpömittarin tökkäisin kiinni ja tarkistaisin kuukkelin ohjeet.
 4. Purilaisvälipala naudan brisketin googlailun välissä...
 5. Madalluksen lopputuloksena jalat yltävät maahaan ja päästään baanalle...
 6. 20mm madallus Kawaan, sorvasin uuden jousen istukan. Paremman puoliskon pyörä, vain varpaan kärjet ylsivät maahan saakka...
 7. Illan metallikäsityöt, väkivaltatyökalu Kawan takajousen ja iskunvaimentimen erottamiseen.
 8. Hondan alakate valmisteltu maalaria varten ja Kawan iskunvaimennin irroteltu madallussarjan asennusta varten.
 9. Yritän mennä aina lihalämpömittarin mukaan, pöntön oma mittari seilannut 110-150C väliä omasta viitseliäisyydestä riippuen. Kalkkunarulla reilu 2kg, nyt reilun neljän tunnin jälkeen noin 70C. Molemmat saavat sumupullosta niskaansa hedelmätäysmehua, tulee glasee samalla kertaa mehun sokereista.
 10. Kaakatti ja kotletti sulassa sovussa lauteilla
 11. Kuivamarinointi ja valmistelut smokeria varten. Tammisen porsaan suolalapa, Sweet Baby Rays soosia pieni sipaisu pintaan liimaksi ja kevyesti Burgers & Ribsiä terästettynä mesquite- mausteseoksella. Tämän kaveriksi lauteille tulee juhlakinkun sijasta vahingossa ostettu kalkkunapaisti, pitää sillekin keksiä jotain ripoteltavaa pintaan.
 12. Tuossa olisi dynopapereiden pohjalta optimoitu pakosarja 2332cc, 13:1 puristussuhteiseen moottoriin optimoitu sarja. 3 stepillä tehty, putkikoot valittiin sen mukaan mitä löytyi järkevästi eli 44.5, 48.0 ja 50.8. Uusi dynotus kertoi että keskiteho koko käytettävällä kierroslukualueella nousi, moottoriteho kantoi 500rpm pidemmälle ohi tehohuipun. Moottoriin tehtiin samalla optimoinnit kokonaisuutena eli imusarjapituudet ja keskihalkaisijat säädettiin Pipemaxin antamien arvojen mukaiseksi. Huipputeho ei noussut mitenkään merkittävästi mutta keskimäärin (area under curve) kylläkin. Alkuperäinen pakosarja oli 44.5mm merged + stinger
 13. Vielä yksi kaksipyöräinen lisää että on tarpeeksi projekteja, tämä ei tosin paljoa vailla ennen pyöräkelejä...
 14. Paljonko neliöitä ? Ulkokäyttöön sopivaa kuivapuristettua/sintrattua isoa laattaa saa toisinaan hyvinkin edullisesti tarjouksesta Kestää kulutusta ja hitsausroiskeita, helppo pitää puhtaana eikä ole liukas edes märkänä. Miinuksena on että vaatii erittäin hyvät pohjat.
×
×
 • Create New...