Jump to content

wp

Members
 • Posts

  743
 • Joined

Everything posted by wp

 1. https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/13019380 Jäi odottamaan seuraavaa suvea....
 2. Pyöräytin polykarbonaatista lätkän palotilan mittausta varten. 48.3cc palotila, männän laki +16cc ja dekki 1.4mm antoi 98x86 sylinterimitoilla puristussuhteeksi terveet 16.1. Mäntien venttiilikoloja joutuu kuitenkin vielä syventämään joten lopulliset numerot eivät jää noin korkeiksi. Pääasia on että kansia ei tarvinnut enää laskea, loppu on hienosäätöä.
 3. Voisiko olla männän kippausääni ylä- ja alakuolokohdassa kun noin nopeasti katoaa? Kuinka suuri männän välys putkeen nähden?
 4. Kolme lahjomatonta ribsin syöjää totesi maun olevan kohdallaan, ensi kerralla tällä lihalämpömittarilla nostetaan haudutuksen loppulämpötila 88C niin tulee kokin mieleistä
 5. Ei kun kitusia kohti...
 6. Paketista ulos ja glaseerausta
 7. Vielä saisi nousta jonkin verran, ehkä joku 80 C voisi olla hyvä lopetus lämpötila, silloin alkaa luu irrota...
 8. Pari tuntia savussa, sama aika paperiin käärittynä ja lopuksi glaseeraus. Näin kesäkelillä lämmön säätö helppoa, hiilen kulutus kohtuullista. Omenatäysmehulla kostutin ekat pari tuntia ettei kuivu.
 9. Lauteilla omenasavussa
 10. Metrin verran ribsejä odottaa pääsyä savustimeen. Mausteena suola, mustapippuri ja espanjalainen savustettu paprikajauhe. Omenaa savulastuina, viimeistely Poppamiehen Smoky apple- soosilla. Odotellessa vois tekaista burgeria hiukopalaksi, arvioitu aika lauteilla 4 tunnin pintaan riippuen lämpötilan säädöstä. Loppuhaudutus butcher's paperiin käärittynä ennen glaseerausta ja karamellointia grillissä suoralla lämmöllä.
 11. Olisin myös kiinnostunut erilaisista alumiinin jämäpaloista pyörö/levy etenkin jos materiaalitiedot löytyvät, saa laittaa vinkkejä
 12. Tämän voi tehdä myös jännitehäviömittauksena akun miinusnavan ja startin etukorvakon väliltä, startatessa jo 0.5V häviö merkitsee vikaa maadoituksissa.
 13. Meidän nykyinen on näköjään samalta toimittajalta, pohjoisen talviseen lumikuormaan sopisi tuollainen katedraali- malli paremmin. Katelevyjen uv- suoja ei ole ollut häävi, kaikki rapisee muutamassa vuodessa murusiksi. Vain toinen puoli levyistä oli meillä suojattu
 14. Meillä saattaa tulla eteen nykyisen kasvihuoneen uusinta, mistä tämä kaarimalli hankittu?
 15. Tänään lohimedaljongit ja lime-valkosipuli-chili marinoidut kampasimpukat sekä katkaravun pyrstöt parilan kautta, lämmin lisäke uuniperunat. Näin kesällä rouvan harrastus tuottaa salaatit ja kurkut jo nyt omasta kasvihuoneesta, tomaatteja saadaan sitten myöhemmin.
 16. Mökin askeesikeittiössä ja hiiligrillillä tuli pyöräytettyä välipalapurilaista, Poppamiehen uutuuden koukkasin paikallisen osuusliikkeen hyllystä. Aivan oivallista ja miedon tulista, tämä pitää testata myös seuraavissa ribseissä tai vähän paksummassa grillikyljessä.
 17. Kyllähän tontille mahtuu molemmat🍗🍖 Kamado vahvassa harkinnassa, talvigrillaus saisi uusia ulottuvuuksia. Joe's smoker on viileämmillä keleillä hitaassa savustuksessa kohtuullinen hiilinielu. Poltan pöntön aina ensin kunnolla kuumaksi pikkusäleillä ja klapeilla ennen hiilien lisäystä. 1-2 ison säkin välillä kuluu hiiliä riippuen mitä pöntössä kypsyy ja millaisia määriä. Lisäksi tuuli ja sade jäähdyttävät pönttöä melko tehokkaasti. Toivottavasti tänä kesänä ehtii edellistä paremmin touhuamaan smokerin kanssa, tarkoitus myös kokeilla grillausta suoralla lämmöllä.
 18. Viikon somebongaus, kierrätysgrilli olutkylmiöllä😁 Ribsejä pukkasi tällä kertaa, luut irtoavat ravistelemalla, reilu 4h esikypsennys uunissa ennen grilliä. Sweet Baby Ray's glaseeraus pikku puserruksella Heinz- ketsuppia taittamaan makeutta. Osui ja upposi.
 19. Nokassa oli sen verran nostoa ettei sopinut pyörimään ympäri ilman pesien tason koneistusta.
 20. Kampiakseli tuntui pyörivän kevyesti vielä runkolinjan pulttien kiristyksen jälkeen, tästä on hyvä jatkaa.
 21. Laakerien lukitustappien reiät puuttuivat, pienellä pähkäilyllä löysivät paikkansa.
 22. Jessus jos aamulla heräisi tuon kuuloisen emännän vierestä 😬
 23. Itsellä vähän erilainen ongelma, vanha luotettu paineensäädin lakkasi toimimasta, uudella säätimellä grilli muuttui sytkärin tehoiseksi. Ei paistu pihvi...
×
×
 • Create New...