Jump to content

jarza

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jarza

 1. Lähdössä ollaan,Waasalainin kyytiin ajetaan junis ja seilataan yli
 2. Patinoitunu yleismallin kattoteline,säädettävät jalat,yksi kiinitykseen tarvittava peltilirpake vastakappale kadoksissa. Kuljetus kesäkauden päätäjäisiin Emolahteen onnistuu. Nyt hukkununeen kiinitys palan tilalle löytyi korvaava osa. H.50e 0505279316
 3. Taitaapi olla mun jemmassa,myyjä oli Harri ja lähipiiristä löytynyt Heimoveli oli aloitellut peltitöitä,mutta luovutti.Penkit Hartsa oli kiikuttanut heimosisaren verhoomoon,jonne jäivätkin.Auto edelleen samassa jamassa,mukana tulleet korjauspellit käytin toiseen junikseen.
 4. Eli pop-outin orkkis karmi,yksi ruosteeton tai pari huonoa josta leikkaamalla/liimaamalla saa yhden ehjän. 0505279316
 5. Eli junista muuttamassa 12v sähköille ja valojen vaihtaja rele hakusessa, perus 5napainen rele toimis muuten mutta pitkät ei jää päälle kun viiksi on sellaista palautuvaa mallia. Mistä rele?
 6. etuovissa pintaruostetta ja vähä lommojakin,rottikseen täydelliset h.40e. yht. moottoriluukku melko hyvä.25e.
 7. Olisko 1.8 mootoriin sylintereitä? 66x93 koko satsi tai yksi ehjä.
 8. 1.8L mylly johon Syöpyneen sylinterin tilalle yksi ehjä,tai voi tarjota myös ehjää ylikoon pytty mäntä satsia.
 9. mulla on leveäluukkuinen ampulanssin raato jossa sellaiset lattarautapitimet ja siinä ainaski luukku roikkuu hivenen auki olessa,ilmeisesti kuuluu olla niin.
 10. typ 27 löyty pohojanmaalta. ollut savottamiesten tauko kämppänä reen päälle nostettuna, ei tietoa onko ikinä ollut siviili liikenteessä armeija uransa jälkeen. perus mätä ja tekniikkakin kadonnut,mutta tehtävissä,niin pitihän se kotio reheta.
 11. moi. onko toinen vauhtis vielä myymättä? tarvetta ois,on tarkoitus sovittaa 1.8 l. t-4 kone junis bussiin,kuplan laatikkoon ja vauhtipyörä puutuu. T Jari H.
 12. Eli ensimmäistä kyselyä,Trafikilta tuli ote rekisteritiedoista ja auto on poistettu rekisteristä -85,auton omistaja on kuollut. Pitäisi löytää joku läheinen/kuolinpesään kuuluva keneltä saisi nimen paperiin että sais siirrettyä omiin nimiin, onko jotakin mistä näitä saisi tietoon? Tee papru jossa myyjä ilmoittaa omistaneensa auton yli 10 vuotta ja ostajan/myyjän allekijoitukset ja parin todistajaa kans. sen paperin kanssa sitten katsastamaan aikanaan kun auto on sitä vaille.
 13. jarza

  valmis

  Komia on peli ja vantehekkin istuu ku nenä päähän.
 14. kaikin mokomin kattomaan,vaikka viälä ei mitään ookkaan tapahtunu tälle projektille. Pesuhuone remontti estää nämä harrastukset, ja se aikataulu ja putjetti on kerrottu jo ainkin viidellä...
 15. Noniin,se olis sitten Claymadin paikallistama bussi länsi rannikolta haettu omalle tontille ja ensin tietysti isot kiitokset vihjeestä Paimion suuntaan, jos vain ikinä ollaan samas juottolas niin juomat tarjoan. Ja bussihan on ihan kelvollinen aihio,pitkittäis runkokin ihan ehejä,keula kyllä rutattu aika ikäväksi että se menee ainakin vaihtoon.mutta muuten ruosteen määrä näyttäis olevan vakio näissä raadoissa. tontille jäi pari kuplaa jotka lupasin pistää myyntipalstalle johnain vaiheessa.
 16. Tätä on pelastuspartio pohjanmaalta lähdössä hakemaan parin viikon päästä.
 17. muutama otos markkina kokoontumisesta,kiitos osallistuneille.
 18. eioo stokerille sukua tämän motti,vakio sisäkalut ja 88x69 pytyt.yksreikä kannet viilailtuna knöölit / pahkat pois ja 32weeperit nurkis. pakari on tuollainen oma kehitelmä,molemmin puolin oma änäri,toteutettu ilman minkäänlaisia laskelmia.luotettavuus oli etu sijalla ja ihan riittävän ripeästi se kulkeekin.
 19. tätä enoo itte kokeillu,mutta kuulemma akun purkamisen vois testata niin että ottaa - akunkengän irti ja siihen väliin (akun ja maajohdon)perus sähkökynä,ja jos sähökynä palaa niin jossain on vikaa,ja vikaa vois paikantaa nykimällä sulakkeita yxi keralla irti ja sen propun kohdalla jossa lamppu sammuu sen takana vika.
 20. olihan siinä hommaa näinkin,että ei se pohjien teko ja uusien maalien päälle veto olisi ollu enään paha rasti,kun maalarikin löytyy hyvinki läheltä (veli) ,mutta pitihän tätäkin kokeilla. Hyvä kun nuo vanteet kiiltää,ainakin veilä...
 21. joo,öljy letkuja ne on, ujuttelin ne keski tunnelin läpi ja väkerrin lauhduttimen apukuskin lokarin alle,haukoo happea töötin ritilän kautta.
 22. Elikkäs,tämä löyty Keltaisen pörssin ostetaan ilmoituksella 2009.Tampereen seudulla asustellun herran käyttö autona palvellu -80 luvun alkuun asti.No äijästä aikajätti ja ovaali jäi maatumaan autioituneelle tilalle,kunnes ainut perillinen oli myynyt koko paikan kiinteistö firmalle.Tönö ja tontilla lojuvat romut ei firmaa napannu joten purku homman otti hoitaakseen paikallinen yleismies jantunen ,palkkana kaikki mitä tontilla on. Olihan siellä kuulemma ollu antiikki mööpeleitä ja muutakin rahanarvoista tavaraa.Ovaali oli nököttäny liiteris, no elämän työnsä volkkarin huoltomiehenä työskennelly yleismies jantunen oli onneksi nähny senkin pelastamisen avoiseksi ja rehannu kotionsa,tämä yleismies sen mulle sitte myi ja hinnaksi ilmoitti 150e,eihän siinä kauaa tarvinnu tuummalla kun oli kärry peräs ja nokka kohti Ylöjärvellä asustavaa myyjää kohti ja siitä tämä tarina alkoi. Paljon on tinattu ja paljon pilattu,viimein hitsipilli kylmeni. Myrkkyäkin koitin tarjota mutta ei tepsiny ja rottahan siitä tuli. http://kuvablogi.com/blog/38960/1/
×
×
 • Create New...