Jump to content

VW West Fest #7 12.-14.8.2011


Guest Mikko Pihala

Recommended Posts

COWABUNGA !!!!

 

Porissa bongattu outo valoilmiö...Aurinko paistaa kivasti joten tiedossa on mukava ilmasto West Fest viikonloppua ajatellen. Nyt viimeistään pitää olla vahat maalipinnoissa ja venavälykset tsekattuna !

 

Tuu ny ihmees eres tua noi niinko päiväks käymää, ekstiä !!!

Link to comment

Nonni eka erikoinen havainto on että miksi porukka postaa patinoituneen kuplan ympärillä mikä käy no omistaja oli paukauttanut oven kiinni auto käynnissä ja ovi lukkoon. Mutta onneksi paiklta löytyi joku pätevä murtovaras joka sen sit aukaisi. En vastaa siittä että tarina olisi 100%totta

Link to comment
Guest timo jääskeläinen

Suur KIITOS meijänkin puolesta Porin jaokselle.Ilmat oli mahtavat ja kruisingissakin ennätys määrä autoja.Siinä oli kyläläisille ihmettelemistä!!!Mites Macken jalka mahtaa voida ?

Link to comment

Tämä ol kyl mielettömän hyvä West Fest, harmi että itseltä meni vähän 50% "teholla" kun tarvi pomppia välillä muualla. No siitä huolimatta hauskaa oli ja tuttuja tavattiin.

 

Sään puolestahan meillä ei olisi voinut paremmin käydä. Sitä tuli mitä tilattiin. Ja ilmastointikin säädettiin tänä vuonna pienemmälle, ei soinut korvat tänä aamusti kuten viime vuoden jälkeen.

 

Cruising järkättiin hiukan eri tyylillä kuin ennen ja uudessa paikassa. Oli hauska nähdä että volkkareita tultiin katsomaan ihan varta vasten (väkeä tuli autoilla ja kävellen) Satamapuistoon.

 

Tekniikkakisassa tuli yllätystä kun ykkös- ja kakkossijat menivätkin kauniimmalle sukupuolelle tässä lienee ukoilla peiliin katsomisen paikka :)

 

Vähän jäi sellainen maku suuhun että tämä oli yksi NIISTÄ West Festeistä jossa PITI olla mukana muutaman vähän vaisumman tai no yhden vaisumman jälkeen. Joten jos et ollut niin ripottele tuhkaa päällesi kesän paras juttu meni jo :D

 

Ens vuonna uudelleen!

Link to comment
Guest Mikko Pihala

Tässä tilastotietoa tapahtumasta:

Väen valinta:Vento "Oliivi"

Raadin valinnat:

T1 YD-148 Ovaali Judsonilla

T2 UN-148 Vaalea junis

muut boxerit: MAH-52 avo Ghia

h20: SGT-433 USA Golf

paras yritys: ARC-80 sininen junis

Pitkänmatkalaiset: Sirpa ja Mike Dejas, Saksa

Suomestakin oltiin tultu kaukaa mm. Kemi, Oulu, Kuopio ja Lappeenranta

 

Vieraskirjassa n. 100 autoa ja monta jäi varmasti kirjaamatta.

Cruisingissa n. 70 autoa ja väkeä ihmettelemässä satamäärin kadun varsilla ja parkissa cruisingin jälkeen.

Arpajaisissa taas kerran mahtavat palkinnot, vaikka kaikilla ei arpaonni käynytkään.

Kiitos kaikille tapahtumaan ja järjestelyihin osallistuneille sekä tukijoille, ensi vuonna taas nähdään !

Link to comment

SKÄDÄM !!!!

 

Nyt oli kyllä kaikki kohdillaan... Oli kelit, oli ihmiset ja upeita autoja koko Siikaranta täynnä. Se on hienoa huomata että edelleenkin on mahikset tutustua aivan mahtaviin ihmisiin & persooniin. Kiitokset siitä lähtee ihan ympäri Suomea, tiedätte kyllä ketä ootte. Tänään kun kotoa heräsin niin oli vähän kuin olisi "tyhjän päälle" astunut... Eiköhän ensi vuonna sitten kyhäilläkin jonnekin sellainen viikon kestävä VW-tapahtuma....? =)

Link to comment

Tapahtuma oli kyllä ihan törkeen hyvä, risuja ainoastaan omasta mokasta eli jäi se helekutin Oliivin etuluukku sinne josta koitui ilmeisesti isoja vaivoja, eli minulle voi siitä osottaa harmeista koituneet kulut ja kolotukset, sekä risut otan nöyränä vastaan. Mutta joo TODELLA ISOT KIITOKSET kaikille järjestäjille, niin pienille ku isoillekkin, ensi vuonna uudelleen vielä pidemmällä letkalla...

Link to comment

OT.....Ei pääse räpsöön aallonmurtajalle autolla, siin on lukittu puomi tiellä, mut kyl se parkkis siinä on ihan tarpeeks meren äärellä.

Mäntyluodon puolella kallos päässee aallonmurtajan kärkeen autolla. Mahtaako vaan luotsiaseman tutkat ym häiritä signaaleja?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...