Jump to content

Hopeat maalatut pyyhkijän sulat ghiaan mistä saisi


Recommended Posts

Eli tälläiset pongasin runissa yhdessä ghiassa ja pakkohan sellaiset on omaankin saada nyt vain kysymys on että mistäs hitosta sellaiset löydän. Pikaisella googlauksella sain tietooni että jossain vanhoissa mersuissa (w116) kyseisiä käkättimiä on joskus ollut kiinni. Mutta tuskin näitäkään enää saa mistään mersu tiskiltä tilattua. Ja siltikin vielä pituus on ihan kysymysmerkki.

 

Edit mersun sulkan on liian pitkä.

 

ELi homma uusiksi haussa on vanhan mallin swf sulka joka on maalattu hopeaksi ei kromattu. Ja näitähän ei tietty saa mistään uutena.

Link to comment

Siis tarkennetaampa vähän en siis halua ostaa mitään bilteman kakslapasta kromista muovi sulkaa vain haussa esim alumiininen tai rosterinen sulka missä ei tarvitse olla kromia päällä. Ja viisastelijoille tietty siiinä olisi kiva olla vähän kumiakin.

 

Ja ghiassa on samanlainen sulan kiinnitys kuten uudemmissa kuplissa.

Link to comment
Siis tarkennetaampa vähän en siis halua ostaa mitään bilteman kakslapasta kromista muovi sulkaa

 

Kyllä ne bilteman venepuolen pyyhkijät ihan retroja/rosteria on.

 

Omaan junikseen sellaisia kattelin,, mutta jätin äärimmäisen rumat uudemman kaliiperin sulat vielä paikoilleen

kun toistaseks ajattelin pysyä ihan maakrapuna.

Link to comment

Niin siis saako sieltä myös ns. nykyauto kiinnityksellä olevia sulkia kun ainakaan nettisivuilla ei ole ja muistaakseni juniksessa ei ole kysestä kiinnitystä ollut lainkaan ainakaan alkuperäisenä. Ja tosiaan vanhan mallinen sulka ei tule kysymykseen lainkaan koska ghiassa on kaareva lasi ja ns junimallin pyyhkimet on suunniteltu suoralle lasille.

Link to comment

Nyt en pysy mukana - puhutaanko me nyt Juniksen vai KooGeen sulista? Juniksen jäykkää hopeanväristä sulkaa saa hyvälaatuisena ainakin Wolfsburg Westiltä, Kolmostyypin orkkissulkaa, 'jousitettua', koukkupäävarteen tarkoitettua (mikä on nykykiinnitys ...?), tehtaanmyymälästä.

Link to comment

Jep jep pikku asiaan paneutuminen tuotti tälläistä tulosta.

 

Eli ghiassa on alunperin ollut maalatut swf pyyhkijät joihin on ollut saatavilla vaihdettava kumiosa. Nämä on alunperin maalattu hopeaksi eli ei siis kromattu. Ja tälläisiä nyt siis haen en alumiinisia eikä rst eikä kromi tai tietty jos sopivia tulee eteen niin miks ei.

 

3841404.jpg

Link to comment

Lienee sama kuin sedan-Kolmosen sulka, pituus 36 cm, varsihan taisi ainakin olla sama?

 

'Tehtaanmyymälästä' http://vw-classicparts.de/ sulka 311 955 425 C eur 8,07 kipale, varsi 311 955 407 A eur 17,06 kappaleelta, plus yleensä kohtuulliset toimituskulut.

 

Itselleni saapuneet sulat on ilmeisesti sen verran kauan odottaneet varastossa, että kumi vetää sulan hieman 'pyöreäksi', ei painaudu ihan kunnolla lasiin koko pituudeltaan, uudellakaan varrella. Sadekisassa olenkin sitten käyttänyt tavallisia mustia Boscheja, poutasäällä 'näön vuoksi' näitä alkuperäismallisia.

post-1047-13888363455258_thumb.jpg

post-1047-13888363455548_thumb.jpg

post-1047-13888363455824_thumb.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...