Jump to content

PZQ

Members
 • Posts

  1525
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  SF
 • Ajoneuvot
  211-64

Recent Profile Visitors

3480 profile views

PZQ's Achievements

 1. Omaan korvaan aivan selvästi #3 imu rokkerissa liikaa päittäistä ja se naputtaa, saattaa olla myös joku muu?
 2. Lelujen vaihto, 10 vrk myöhemmin vs 2023
 3. Teipatuista en tiedä nillittääkö ne, mutta väriltään keltaiset saa olla pre 95 ajoneuvoissa, Ranskan ebayssä on ollu myynnissä joskus aitoja Bosch kusilinssejä
 4. Mä tein itse ja jossain on/oli Hebsterin huippu ohjeet aiheeseen ja niitä noudattamalla saat kaikista turvallisimmat. Niissä ohjeissa on extra painelaakeri, ja se puuttuu lähes kaikista kaupallisista flippauksista. Kyseisillä ohjeilla tekee kerralla hyvät, mulla ollut 10v käytössä, ja pelkkä rasvaus on riittänyt. Maailmalta löytyy valmiita n.1000e pari, eli työpalkoille pääsee vaikka hommaa on..
 5. Samoin mulla on säätöpalat, mutta ne on ollut aina ylimmässä asennossa ( aivan turhat) ja tukivarret on renkaat maassa tuon kuvan mukaisessa asennossa. Olen ajanut lukemattomia kertoja lujaakin, ja aina menee suoraan kuin luoti.
 6. Uuttavuotta! Kuvasta näkee niin tukivarsien asento olisi flipatuilla olilla erittäin ok, mutta orkkiksilla ne tulee muuttumaan niin hulluun kulmaan että ajettavuus on takuu perseestä. Sulla on asialliset madallus jutut, mutta miksi olkia ei ole flipattu? Ellei tavoitteena ole sitten Gasser tyylisuunta...
 7. Poikkeuslupaan tarvitsee täyttää kyseinen lomake virkamiestä tyydyttävällä tavalla,, ei siihen muuta taikuutta tai sukkaa tarvitse tehdä.
 8. Lomakkeeseen täyttää kohdat ja rasti ruutuun Korinvaihto. https://asiointi.traficom.fi/omatrafi-formservlet-web/lomake/C422
 9. Se rungon reunassa oleva noin 10mm pellin lipare kannattaa sheivaa veks. Orkkis iskarin yläkiinnike pois. Siitä sarvien ali menevästä ratakiskosta en ole varma, itse otin pois ja tein oman. IRS tukivarsista pohjaanlyöntikumit kiinnikkeineen veks. Pohjaanlyönti kumit kannattaa etsiä sellaiset, mitkä on kiinni peltilevyssä ja hitsaa/kiinnittää runkoon ne oikeaan kohtaan kiinni. edits(Voi olla muistissa aukkosia, kun tein nämä vain kerran ja kohta 15v sitten:)
 10. Ei kannata ainakaan mainostaa, että on 944 tai kuplan varret. Akselipainot ei riitä niissä junikseen liitettäessä.
 11. Meillä päin nämä puretaan kaikki 😁 Eiku kaikki lähti siitä kun.....Ostin sopivan ison Holsetin ja se ei mahdu tonne rintapellin väliin, mutta samallahan sinne sujauttaa koneen vaikka "Volvosta"
 12. Tässä on ainakin se kuva #1 Tsemiä projektiin täältäkin !
×
×
 • Create New...