Jump to content

PZQ

Members
 • Content Count

  1356
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  SF
 • Ajoneuvot
  211-64

Recent Profile Visitors

1703 profile views
 1. Itse myös pahoin pelkään "fvwa asiantuntijalausuntoa", minkä pelkään painottuvan enemmän pussuhousujen vyötärö kumilangan kireyteen.. Itse toivoin ennemmin tehorajojen poistoa myös myöhemmin rakennetuista ja väitän että normi liikenteessä 340hv kupla on turvallisempi kuin 34hv
 2. Onko tästä mitään apua? Siis jos löydät missä asennossa kiila on (klo9) niin siitä vertaa olemassa olevaa lovea..
 3. Kysy CSP heillä oli ainakin läjäpäin WBX öxytys motteja koneistettavana, saattavat tiedon jopa antaa ? https://www.csp-shop.com/shop/system/en/?func=htmlserv&tmpl=shop_text_win.html&in=formmailer/mailer_form&wkid=28923340484778
 4. Tässä hyvä video miten korjauspeltiä sovitetaan junikseen Saksalaisittain
 5. Lisään soppaan näkökulman Arizonan auringon alta: Bulk oil temperature is the best indication of how hard the fluid is having to work. Temperature measurements elsewhere can be prone to upheat issues eg engine block) or cooling eg the oil filter adaptor is hanging in the engine room airflow and may underread. Sump is always the best answer and is what we always use on engine dyno testing for the best indication of stress on the oil.
 6. Erityiskilven hinta nykyään "vain" 750€ , joten jos lähtisi jurnuttamaan esim. Hki-Kenpele-Hki niin säästö saattaisi olla aika marginaalinen ?
 7. 7mm letkua löytyy prätkä tarvike puolelta Storm, Motonet etc
 8. Höpö höpö niin kuin itsekkin tiedät että ilmajäähy hevosvoima maksaa väh 100€ / hv, niin toi on jopa edullinen :)
 9. Voima juna https://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?id=2271461
 10. Täällä maalaatte uhkakuvia tienvarsi katsastuksiin, niin muistakaa että voitte edelleen ilmoittaa kanssa harrastajan rekisterinumeron trafiin, jos epäilyttää että ko ajoneuvo ei ole muutoskatsastuksen edellyttämässä kunnossa.. Nimim. tälläisen perseilyn uhriksi joutunut :)
 11. Jos meinaa madaltaa niin lattoja ei kannata lyhennellä vaan vaihtaa säätölatat. Madalletussa ja kiinteillä latoilla vanteen kiinnitys aika haaste..
 12. Saattaa se silmä karsastaa kun motti tulee taakse päin niin paljon, ettei takahelma sovi paikoilleen.. Typ3 variant laillinen, 944 aivan sama ja kuplan tukivarsi lähes sama, oikeestaan kaikki muut vaihtoehdot menee ns pulaamiseksi.
 13. Joko systeemissä on oikeasti jotain häikkää, tai sitten autoharrastajilla paljon projekteja.. "vuoden 2008 lopussa Suomessa oli hieman yli 281 000 liikennekäytöstä poistettua autoa, viime vuoden lopussa määrä oli jo yli 927 000"
×
×
 • Create New...