Jump to content

Kuinka etsiä auton alkuperäinen omistaja?


Guest Kalsuto

Recommended Posts

Guest Kalsuto

Kadonneen jäljillä VW, Vaasa.

 

Olisin kiinnostunut löytämään autoni alkuperäisen omistajan tai mahdollisesti hänen perillisen. Trafilta minulla on omistajahistoria tiedossa, josta löytyy nimet ja osoitteet. Google mapsilla katselin Vaasaa ja luulen, ettei ko. osoitteessa ole enää sitä taloa kuin vuonna 1965. Viime syksynä etsin Vaasasta sähköpostiosoitteita, joissa oli sama sukunimi ja lähetin heille kyselyä. Muutamalta henkilöltä sain vastauksenkin, mutta harmikseni kukaan ei ollut auton uutena ostaneelle sukua.

 

Yhdellä, jonka kanssa vaimoni puhui puhelimessa (kun minun ruotsin kielen taito johti luurin korvaan löymiseen) on sama nimi ja oli ostanut kuplan samoihin aikoihin mutta hän oli varma, ettei hänen autonsa ollut Bahama Blue, eikä sitä myyty Ruotsiin hänen jälkeensä. Lisäksi hän oli varma, että hänen autonsa oli "sitä halvinta mallia". Tässä vaiheessa loppui tie pystyyn.

 

Olisi mukava esitellä entisöity auto ja mahdollisesti kuulla auton historiasta sekä nähdä vanhoja kuvia.

 

Mitenköhän kannattaisi edetä asiassa?

Link to comment

Vajaat 10 v. sitten pohdin samaa. Auton mukana tulleet paperit kertoivat tarkat tiedot, mutta omistaja oli jo kuollut aikaa sitten.

Paikkakunta oli pienehkö keskisuomalainen kunta. Laitoin sähköpostia kirjastoon ja kysyin sopivan paikallislehden osoitetta ilmoituksen laittoa varten. Toivoin löytäväni varhaisia valokuvia 1964-mallisesta autostani.

Vastausta ei kuulunut liki kuukauteen, joten ajattelin ettei kirjastoa kiinnostanut. Sitten puhelin soi ja vanhempi herrasmies soitteli. ensimmäisen omistajan leski oli hänen tuttunsa. Siitä sitten kirjeen kirjoittamiseen, mikä kannatti. Nyt auton paperien mukana on valokuvat autokaupan pihalta koekilvissä ja pari kymmentä ensimmäisen vuoden aikana otettuja kuvia.

Ilo taisi lisäksi olla molemminpuolinen.

Kannattaa harkita ihan vanhanaikaisiakin keinoja.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...