Jump to content

Lattian äänieristeet kuplaan


Recommended Posts

Orkkiskoko huono, päästää reunoista pokkausten alle likaa ja kosteutta ja siinä syy miksi monen kuplan lattia muhinut puhki etuajassa. Pikkasen kun orkkiksen mitoista venyttää ja tulee hyvä tai sitten laittaa niin ohkasta että varmasti kaikkialta reunoista seuraa pokkausten muotoja

Link to comment

Orkkikset riittäis leikkausmalleiksi, mutta kun pitäis huomenna leikata eikä ole orkkiksia tähän hätään käsillä. Nuo Ketsan kuvan eristeet ei kyllä näytä orkkiksilta sillä juuri revin 100% varmasti alkuperäiset eristeet pois ja olivat takapenkin alle tulevalta osuudelta paljon leveämmät kuin nuo. Tosin vuosimalli on -63 joten onhan nuokin voineet muuttua ajan saatossa.. Ja levittää ei ainakaan -63:n orkkiksia voi tai sitten ne tulee jo auton ulkopuolelle.

 

Kunnon maali lattiaan niin ei tarvitse harrastekäytössä murehtia jos hieman kosteutta pääseekin väliin, vai suo-ojassako niitä autoja säilytetään?

Link to comment

Nuo Ketsan kuvan eristeet ei kyllä näytä orkkiksilta sillä juuri revin 100% varmasti alkuperäiset eristeet pois ja olivat takapenkin alle tulevalta osuudelta paljon leveämmät kuin nuo. Tosin vuosimalli on -63 joten onhan nuokin voineet muuttua ajan saatossa.. Ja levittää ei ainakaan -63:n orkkiksia voi tai sitten ne tulee jo auton ulkopuolelle.

 

 

Makaavalamppuisesta akvaariosta nuo on otettu talteen. Tiedä sitten onko tehdasasenteiset vai jälkiasenteiset, mutta kaikki viittasi purkuautossa siihen, että ainakin lähes uudesta on pitänyt paikoillaan olla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...