Jump to content

VW-West Fest 11-13.8 2006 Reposaari, Pori


Guest Japi

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Njoo klikkasin linkkii :D

 

MAJOITUSVAIHTOEHTO HINTA

VAUNUPAIKKA sähköliittymällä 10 € /vrk sähkö 3.5 € tai 2 € + 20 snt/KWh

LEIRINTÄMAKSU (perhekoht.) 10 €

MÖKKI 4 HLÖ 35 - 40 €

SIIKATORPPA 6 HLÖ ( 2h +k +wc) 80 €

Link to comment

VW-porukalle pitäisi olla sopivat hinnat, oli ainakin viime vuonna. Siikatorppa on ainakin jo vuokrattu. En uskalla sanoa mitään, niin en sano mitään vääriä hintoja. Kaiken paras kun jokainen halukas soittaa pitäjille itse ja kertoo olevan VW-porukkaa niin löytyy varmaan sopiva vuokrahinta?

Link to comment
  • 1 month later...
Guest Japi

Tapahtuman yhteydessä mahdollisuus järjestää rompetori, jos vain kiinnostusta riittää. Paikka tai oikeastaan kaksikin vaihtoehtoa, olisi paikanpitäjän kanssa jo katottuna valmiiksi alueelta.

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

VW West Festissä on nyt mahdollista tutustua myös purjehduksen kiehtovaan maailmaan!

 

Tarjoamme halukkaille noin tunnin mittaista purjehdusta Porin edustan merialueella, kipparina BSF Porin satamakapteeni, Atlantin ylittäjä Heikki Wikstén. Purjehdus tapahtuu lauantaina päivällä.

 

Veneeseen mahtuu kerralla noin kuusi purjehtijaa. Lystin hinta on 10 euroa per henkilö! Lähtöpaikka kävelymatkan päässä Siikarannasta. Paikkoja on rajoitetusti eli toimi nopeasti ja varaa itsellesi paikka jo ennakkoon.

 

Ilmoittaudu osoitteeseen viitanen@hotmail.com. Lisätietoja GSM 040-5736 658

Link to comment
  • 2 weeks later...

http://www.vantaanenergia.fi/hyotytuulikamera.htm ja näkyä merta vasemmalla puolella. Silloin on oikea tie. Tuosta tuulipuistosta jatkat(te) suoraan 7-8 kilsaa pitäisi tien oikealla puolella näkyä Siikarannan Leirintä.

 

Alla on karttaopas jota plussaamalla tai miinustamalla antaa oivan ohjeen perille pitkältä tulijoillekin. Pahasti eksymään ei oikeastaan pääse, sillä VT2 päättyy mereen 2 kilsaa tuon ylikulkusillan (kuivansillan) jälkeen. Kuten tie nr.269 päättyy mereen myös. Eli Reposaari on n.2 km pitkä ja tuosta Siikarannan kohdalta 450 metriä leveä saari. Siikarannan leirintäalue sijaitsee meren rannalla ja toiselle puolelle lahtea on Ruotsi, jonne on matkaa n. 200km. Tiedoksi jos joku haluaa uida sinne? :D

 

Kartta saattaa tempuilla välillä, riippuen käyttäjien määrästä? Mutta toivottavasti jokainen halukas löytää perille ja kysyvä ei eksy! :wink:

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kart ... 1f&lang=FI

 

 

Huom: Mökit olleet varatut jo pitemmän aikaa. Joten runsasta osanottoa on luvassa. Peruutus mökkejä voi kysellä. Mutta kentällä on tilaa yöpyä autoissa tai teltoissa.

Link to comment

Myös perjantain (Elonkorjuu) esiintyjään tulee muutos. Ennalta arvaamattomien muiden kiireiden vuoksi. Tulevasta esiintyjästä ilmoitan lisää kun varmistuu. Joka on 50% varmuudella jo varmistunut...

Link to comment
Guest Mikko Pihala

VW WEST FEST # 2 11-13.8.2006

Siikaranta Camping, Pori

 

Ohjelma

 

Perjantai 11.8

 

Sauna

20.00-21.30 Naiset

21.30-23.00 Miehet

22.00 alkaen Ravintola Semmilässä soittaa Syrenius Band

 

Lauantai 12.8

 

10.00-17.00 Rompetori Siikatorpan ja saunan ympäristössä, paikkamaksu 5 €

10.00-18.00 Värikoodikisa infopisteessä

14.00-16.00 Lapsille piirustusta ja kilpailuja

16.00-18.00 Heittolajit

18.00 Kilinäkisa

19.00 Arpajaiset

 

Sauna

20.00-21.30 Miehet

21.30-23.00 Naiset

22.30-n.00.30 Mind Error ja Waikiki Kuks-bändit esiintyvät

 

Sunnuntai 13.8

 

11.00 Palkintojen jako

 

Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen !

Link to comment

No nysse sitten alko ja Satakunnanan Kansakin uutisoi jo tapahtumasta.

 

Kuplavolkkareita Siikarannassa

 

Jos olet vanhojen Volkswagen-autojen ystävä, niin viikonloppuna kannattaa käydä Reposaaren Siikarannan leirintä-alueella katsomassa alan harrastajien kokoontumisajoa. VW West Festiin Poriin odotetaan viime kesän tapaan viitisenkymmentä kuplavolkkaria. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja erityisesti lauantaina alueella on vipinää.

Viimeinen legendaarinen kupla valmistui vuonna 2003 Pueblan tehtaan tuotantolinjalta Meksikosta. Suomeen kuplien tuonti loppui jo vuonna 1975, joten maamme kuplakansan keski-ikä on noin 40 vuotta.

Suomen Volkkariyhdistys ry on perustettu vuonna 1982. Suomen suurimpaan automerkkikerhoon kuuluu yli 2000 jäsentä.

 

ps. veikkaan tuon 50 volkkarin enkan menevän rikki? Kun eilen oli jo muutama harrastaja paikalla. Niin ilmatkin suosii taas...niin ja näkyi paikalla olevan Saksan kilvissä ollut bussi? :shock:

Link to comment
Guest Infiniz

Hienoja autoja, kuten tapahtumissa aina, mutta...

 

Järjestäjille: Pieni cruising olisi ollut ihan paikallaan, Reposaaressa näytti hienoa maisemaa kyllä riittävän kun Raumalauma teki kys. paikkaan väkivallattoman tiedusteluoperaation aamuhämärissä ja myöhemmin letkana.

 

Ja se ikävin....

 

Paikallinen nuoriso ja eräs alustaneonimersukaksikko havaitsi juuri meidän telttaringin oivaksi paikaksi känniördäämiselle ja päräytti paikalle...kutsumatta. Siinähän sitten remuttiin ja syötiin köyhän volkkariharrastajan retkievästä surutta lupaa kysymättä. Enkä myöskään voi antaa anteeksi jankutusta siitä että oem 1300 on vain kohtalainen auto.

 

Ja eräs valopää keksi tulla n. klo 3 yöllä räyhäämään että olemme varastaneet hänen lompakkonsa kun hän oli meidän tontilla örveltämässä. Ja jos ei lompakko heti löydy on kuulemma meidän leirissä sellainen hulina... Kun ei lompakko ole koskaan tippunut kävellessä taskusta, sen on toki täytynyt pudota meidän leiriin, olemmehan me persaukisia raumalaisia ja häneltä ei ikinä ole tippunut lompakko minnekään. (Löytyi muuten aivan muualta kuin meidän leiristä. Anteeksipyyntöä odotellessa...)

 

Ensimmäinen volkkaritapahtuma jossa ei uskaltanut jättää ovia yöksi lukitsematta. Taidanpa seuraavan West Festin ajaksi ottaa ilkivaltavakuutuksen.

 

Eikä ollut mieltä ylentävää kuulla kanssaharrastajien paheksuntaa kännissä örveltämisestä... kun otetaan huomioon että raumalauman harrastelijoista yhtä lukuunottamatta kaikki olivat jättäneet sihi-juomat kotiin tai kaupan hyllylle.

 

Tapahtuman järjestäjiä ei voi moittia millään tavalla, mutta ulkopuolisten riehuminen jätti todella pahan maun koko tapahtumasta... Jos ensi vuonna reposaaren tulevaisuuden toivot saadaan pidettyä esim. 50 metriä kauempana tapahtuma-alueelta, olisi West Fest nimensä mukainen, festivaali.

Link to comment

Joo, no pienistä vastoinkäymisistä huolimatta hyvä keikka. Kiitos järjestäjille, kanssavolkkaristeille ja eritoten grillien lainaajille.

 

g5 taisi löytää alueelta jok´ikisen volkkaria muistuttavan kumipyörän linssinsä eteen =) Kiitos siittä kans, ok räpsyjä. Vaikkakaan virginin persettä ei olisikaan tarvinnut kuvata =)

 

Ens vuonna kait sitten uusiks... Arpoja en kyllä osta enää, mitään en helkkari voittanu, vaikka hullunkiilto silmissä lappujani tuijotin, yks ja sama gubbe näytti putsaavan pöytää aika totaalisesti, onnea hänelle =)

Link to comment

Ikävä juttu toi roomalaisten leiriä kohdannut idioottimaisuus. Tunnistan kyllä kuvailemanne porukat ja tarvii sanoa että itte en kehtaisi näyttää naamaani enää tollasen jälkeen. Ne teinipojat nyt vielä joten kuten ymmärtää mutta se aikusempi kaksikko (nimiä mainitsematta) voi kattoa peiliin ja harkita tuleeko ensi vuonna käymään ollenkaan, tai jättää sitä viinaa vähän pienemmälle.

 

Ihmettelinkin päivällä että mihin lähditte, en ihmettele enää. Mutta muuten tapahtuma onnistu hienosti, kiitos siitä myös teille.

 

Gruisinki on hyvä idea, jäi tänä vuonna pois mutta voishan sitä ens vuonna laittaa sellasenkin? Yks jannuhan siinä riittää jonoa muodostamaan ja Räpsöö on gyl paikka jota kelpaa kattella jos ei ole ennen nähnyt. Se taitaa meille järjestäjille olla vaan liian tuttu ettei tajuttu tätä.

 

Ja olkaa hyvät grillin lainasta, tarviihan sitä naapuria auttaa.

 

P.S. Kuvia tuloo pian täältä kanssa.

Link to comment
Guest Infiniz

http://personal.inet.fi/koti/leksa/wf - tuolta näytti esim. reposaaressa ulkopuolisen silmin. Oiva kruisailumaasto ja siihen "sarvipään" viereiselle tontille saisi komean rivin volkkareita varmasti rakennettua. Krillikin aivan vieressä, ja sapuska varsin tukuisaa ja maittavaa.

 

Eipä kyllä järjestelyissä itsessään edelleenkään mitään vikaa mutta reposaarelaisten käytös...*herist sorm* Toivottavasti ensi vuonna vastaavaa ei joudu kokemaan.(minkäs teet kun roomalaisviha ilmeisen kätevästi siirtyy äidinmaidossa sukupolvelta seuraavalle) Sehän on toki selvää että tänne tullaan, arpajaisrevanssi odottaa. =)

 

Ja kiitokset tosiaan krillin lainasta, ehtihän sitä muutaman rasvakaapelin huitaista omaankin suuhun ennenkuin ilmeisen nälkäinen nuoriso saapui paikalle...

 

 

 

 

 

 

 

[/url]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...