Jump to content

Puolalle ei tule virtaa


Guest osmundo

Recommended Posts

Akulta puolalle tuleva johto oli päässyt puolan liitoskohdasta rispaantumaan, joka loppujen lopuksi poltti sulakkeen kesken ajon. Lyhesin samaa johtoa ja vaihdoin uuden liittimen sekä uudet sulakkeet. Nyt kone pyörittää muttei starttaa..

 

Puolan pitäisi olla ehjä (vastusarvot muuta kuin 0). Puolalle tulevasta (+) johdosta kun mittaa jännitteen, niin että maadoittaa runkoon, näyttää nollaa.

 

Mistäköhän pitäisi seuraavaksi etsiä vikaa? Sulakerasiassakaan ei näyttänyt olevan mitään outoa...

Link to comment

Siis akulta tulevalla johdolla siis tarkoitit varmaankin akulta virtalukon kautta puolalle tulevaa johtoa. Sieltä on voinut esim sulaa johto paskaksi/irti jos on oikosulussa ollut. Ja vuosimallin kerominen helpottaisi vian etsintää.

Link to comment

Vm. tosiaan -73. Mitattu on niin, että johto kiinni puolassa ja irti puolasta. Nollaa näyttää, paitsi jos käden kautta maadoittaa, niin tulee 0,5V?

 

Silloin kun auto jätätti tielle, niin sulakerasian tienoolla savutti jonkin verran, että oikosulku sielä on luultavasti ollut.

Link to comment

Elikkäs sulakerasiasta puolalle tuleva johto oli tosiaan päässyt kärähtämään. Vaihdoin uuden tilalle, mutta ei vieläkään tule virtaa puolalle. Mistä pitäisi seuraavaksi etsiä vikaa? Voiko virtalukon pohja olla sökönä ja mitenköhän sen selvittää..?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...