Jump to content

full flow letkut


Recommended Posts

Itellä on metallipunospäällysteistä teflonletkua prässätyillä liittimillä, lämmön- ja paineenkesto riittävä. Muistaakseni vajaa puol metriä / letku (2 letkua) on riittävä kuplaan jos on pelkkä ulkoinen suodatin ja full flow-liittimet normaalipaikoissa. Jos hyvän haluaa niin kannattaa mitata itse. Letkujen tai liittimien tietoja en edes tiedä kun menin vaan hydrauliikkapuljuun suodatinjalka ja pumpunkansi kädessä ja sanoin että tarvitsen näiden väliin hyvän letkun. Pääkaupunkiseudulla voin suositella Nestepaine Oy:tä.

Link to comment
Guest Toheltaja

ja sitte ku on letkut isompia, niitä on paljon, putkia, liittimiä helvetisti yms. niin saa kivasti menemään sumppujärjestelmään tommosen 500€ ihan hydrauliikkakaupassa.

 

 

nim. niinkin käynyt

 

 

ps. muuten: sumppupumppu, sekä kaikki letkut, 12litran tankki, mahd. jäähdytin yms kikkareet myytävänä. Ja nää ei o sitte mitään nanoletkua, vaan tarpeeks isoa kilpakäyttöönkin.

Link to comment
Guest Toheltaja

heitin vain esimerkin. Saa sitä tohonkin menemään rahaa jos isommalla letkulla laittaa. Ja esim AN liittimillä saat pienimmänkin kierron maksamaan satasia :)

Link to comment
Guest Toheltaja

joo ja jos sorvaa itte liittimet, käyttää puutarhaletkua, ja prässää ne viilapenkissä niin ei maksa mitään, jos saa mutsin leppymään kukkavesiletkupulan takia.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Eihän niitä liittimiä tarttee kato sorvata kun kiertää vaan putken tumppiin kierteet. Rautalangalla saa puristettua hyvin sit siihen putken päälle sen letkun.

Link to comment

Meille sanottiin, että nuo kumiletkut jotka ovat 130 jatkuvaa ja 180 astetta hetkellistä, haurastuvat muutamassa vuodessa noista lämpötiloista.

 

Sanoivat että jos vaan malttaa satsata, niin se teflonletku on ainoa oikea ja hifimmiten paras. Se on toki 3x kalliimpaa mutta kuitenkin nuo puristettavat holkit ym. joita kyllä suosittelen, maksaa töineen enemmän kun letkujen materiaalit.

 

Nuo banjot miun kuvissa on juurikin asennuksen helppouden ja vaivattomuuden takia. Menee nätimmin lokasuojaankin.

 

Samoiten noissa painelinjoissa olevat liittimet joissa semmoinen messinkirikka valetulla kumisisuksella, ovat erittäin käteviä koska lukittuvat asentoonsa vasta kiristyessään ja siihen asti niitä voi kätevästi pyöritellä.

 

Puavo @ dwl

Link to comment
Guest Mika Raussi

Niin se sano ralliautojen kanssa pelannu hyrrauliliikkeen tyyppi, että parissa vuodessa menee korpuks letkut, mutta kestää jos niitä ei mene taivuttelemaan.

Link to comment

hyvinhän nuo letkut paukahteli männä kesänä :D eka kokeilu oli tallinnurkasta löytynyttä halbaa öljyletkua,parit pilipaliliittimet ja klemmareita.Keski 2 minuuttia :D letku halkes ja liitokset ei pitäny.Sit ostin "muka" oikeeta letkua ja kunnon liittimet ja parempia klemmareita.Toi kesti jopa kaks viikkoa.Nyt o kunnon tehlonetkut prässätyillä liittimillä.Laita hyvät,vituttaa sit tienpäällä alkaa kikkailemaan halenneiden letkujen kans..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...