Jump to content

Kastenwagen bensamittari ei toimi???


Recommended Posts

Elikkäs ei toimi olleenkaan,aluksi toimi ajoitellen. Kokeiltu aivan uudella anturilla,käytetyllä ehjällä,omalla ja toisella varaosaauton mittaristolla ei eloa. uudella anturilla näytti välillä silloin kun bensaa oli vain puoli tankkia,kun laski tämän alle ei toimi. Enää ei toimi ollenkaan. Virtaa tulee mittarin taakse ja Kokeiltu vetää hyppyjohdot suoraan anturin päältä mittarin taakse ja vielä maadoittaa anturi toisella johdolla -> ei vaikutusta.

 

Tuntee ittensä tyhmäksi mikä mättää???

 

Edit: turhat kuvat poistettu.

Link to comment

Jep no niin löytyihän se vika... Aikana kokeilin ja lopuksi koitin mittaria maihin ei tapahtunu mitään. Sitten kokeilin auton piuhoilla irtonaista kuplan mittaria ja sehän toimii. Sitten ?????? ja vahingossa raapaisin liittimellä noita pensamittarin "pinnapultin" päitä ja viisari liikahti kun koski siihen,vaan eipä vaan toiminut liittimellä joka on pinnapultis kiinni. Osissa oli jotain ihme syöpymää joka esti sähkönkulkua eikä tosiaankaan voinut sanoa että niissä on jotain vikaa kun katteli. Puhdistus hiekkapaperilla ja toimii kun unelma nyt saa varakannun heittää pois :)

 

Eniten vain vituttaa se että uusi kesällä ostamani anturi ei toimi ollenkaan vaan toiselta harrastajalta ostettu käytetty kyllä hoitaa tehtäväänsä!!!

Kokeilin lopuksi molemmilla antureilla ja tuo uusi ei toimi! prkle.

Link to comment

Tunsinkin itseni eilen tosimieheksi kun joutui varakannusta ottamaan motarin rampilla...

 

Olo on myös tosimiesmäinen, kun työntää yksin ruoholahden 4:n ruuhkassa kleinbussia keskellä risteystä. Tuli siihen lopulta joku, jolla oli sen verran älliä tulla auttamaan. Tööttäämällä ja pällistelemällä tuskin suoritusta nopeutettiin :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...