Jump to content

Pallis jätti tien päälle, mikä avuksi?


Recommended Posts

Tänään kotiin ajellessani pallokeulani alkoi hyytymään pikatiellä ja kun pumppasin kaasupoljinta jonkin verran niin auto lähti taas toimimaan ja pääsin muutaman kymmenen metriä eteenpäin kunnes se päätti pysähtyä siihen sillan päälle. Apuja sain onneksi nopeasti ja hinattiin auto kotiin. No auto starttaa ihan hyvin, bensa letkun irroitin kaasarista ja tsekkasin että bensaa tulee kun starttailee, myöskin kaasariin asti tulee bensa kun katsoin peilin avulla kaasarin kurkusta niin siitä messinki putkesta tulee myöskin bensaa kun kaasua painaa. Myös virranjakajan kansi ja pyörijä on puhdistettu. Pientä hapettumaa siinä kannessa kyllä oli mutta nyt puhdistettu. Lainasin myös työnalla olevasta kuplastani puolan pakuun mutta ei tuntunut sekään auttavan. Myös kärjet tsekattu ja näytti olevan ihan ok kunnossa. Sulakkeet on myös tarkistettu.

Asensin autoon kyllä uuden pakoputken perjantaina kun vanha oli mennyt rikki mutta en kyllä luule että vika olis siinä tai tullut sen jälkeen mutta eihän sitä koskaan tiedä?

 

Mistäs vois lähtee etsimään vikaa, onko jollain ollut vastaavanlaista vikaa omassa autossa?

Auto olis saatava korjattua ennen west fest tapahtumaa joten pienetkin avut ovat tarpeen. =)

Oliskos jokin sähkövika mahdollinen?

Hyviä vinkkejä kaivataan. 

Kiitos. =)

Link to comment

Tuleeko kipinä? Ja jos tulee niin onko riittävä? Luulis ees hörähtävän jos kerta kiihdytyspumppu ruuttaa ainetta. Eli lähtisin

kipinää tarkistamaan seuraavaksi.

 

Toki, voihan kaasarille bensaa tulla mutta ei riittävästi jos vaikka suodatin lähes tukossa.

Link to comment

Pallis toimii taas. Etsin vikaa tosi kauan mutta joku entinen omistaja oli laittanut autooni sellaisen lisä puolan tai vastaavan ja luultavasti se oli rikki kun otin johdot pois siitä niin johan rupes taas käymään. Pitää se konkka vaihtaa myöhemmin mut jos se westien ajan edes toimisi ni olis hyvä juttu. Samaten pitää ottaa hiukan varaosia mukaan jos käy näin toistamiseen. Kiitos avuista. Palaan asiaan jos tarvetta! =)

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...