Jump to content

Pulverinmaalin päälle maalaus


Recommended Posts

Karhunkielen kaltaiset maalauspohjien hiontaan tarkoitetut lirpattimet ovat aivan jäätävän hyviä pintojen karhennukseen ennen maalausta. Itse sutaisisin pulverimaalin päälle kerroksen hyvää (eli ei motonetistä ostettua) pohjamaalia, hyviä valmistaa esim SEM (High build surface primer tjsp oli nimeltään).

 

2599%C maalausongelmista johtuu siitä, että maalin kiskaisee suoraan vanhan maalin päälle ilman täysinpeittävää pohjamaalia. Keittää varmasti kuin karavaanarin (ei kemin) Volvo. Pulverimaalin päälle periaatteessa, ehkä ja kenties voisi maalata ilman välikerrosta pohjamaalilla... Itse teen nykyään kaiken varmanpäälle, sen verran moneen kertaan hiottiin kiehuvia auton kylkiä ja rumia levikkeitä nuornapoikana.

Link to comment

Sain pulverimaalarilta aikoinaan spraypurkin jolla pystyi korjaamaan pulverimaalausta eli tietysti toimi ilman pohjamaalia. Ei se mitään kovin eksoottista varmaan ollut mutta kannattanee kysyä paikalliselta pulverimaalarilta tarkemmin (ei ole oma purkki enää tallessa ja maalamokin konkassa).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...