Jump to content

Hyvää joulua! Lahjaksi ilmainen WLAN-tukiasema!


GT78

Recommended Posts

Tässä meikän joululahja kaikille mainion volkkaripalsta.comin käyttäjille:

 

www.fon.com

 

Ko. osoitteesta saa ilmaisen Wlan-tukiaseman (arvo noin 80 euroo). Mikäänhän tässä maailmassa ei ole ilmaista mutta tämä on melkein. Kytky on siinä, että liittymällä Fonin yhteisöön sitoudut jakamaan nettiyhteyttäsi ilmaiseksi muille Fon -käyttäjille, ja maksua vastaan ulkopuolisille. Siinä se.

 

Vastapainoksi voit käyttää Fon-asemia missä tahansa maailmassa. Eli esim. lomareissuilla. Ja ainahan tuon tukiaseman voi ottaa pois päältä, jos ei jakaminen kiinnosta. Asema jakaa kahta verkkoa: toinen on suojattu yksityinen langaton verkko ja toinen suojaamaton, muiden Fon-käyttäjien (ei siis kenen tahansa) käytössä oleva verkko.

 

Kysymyksessä ei ole ihan harrastelijoiden puuhastelu, vaan melko laaja tukiverkko jo nyt, jopa Suomessa: http://maps.fon.com/

 

Toimi nopeasti, sillä promotarjous on voimassa määräajan!

 

Itselleni paketti tuli reilussa viikossa, eikä siitä aiheutunut mitään kuluja. Valitkaa verkkokaupassa toimitusmaaksi Suomi, niin hinnaksi tulee 0.00 euroa.

 

Suosittelen. Ja hyvää Joulua!

Link to comment

Öö, ymmärsit. Et voi käyttää naapurisi Fon-tukipistettä jos et ole rekisteröitynyt Fon-käyttäjä. Tai voit, mutta se maksaa sinulle 3 euroa / päivä, josta naapurisi saa 1,5 euroa. Eli ehdottamasi yhtälö ei toimi :)

 

Toki jos saat naapuriltasi hänen yksityisen langattoman verkkonsa tunnukset, voit käyttää hänen nettiään tukiaseman alueella. Veikkaan kyllä että naapuri sanoo tässä kohtaa "nou tack"...

Link to comment

No, poistin ko. lauseen koska en halua antaa vaikutelmaa siitä, että Fon-yhteisö maksaisi vielä nettilaskutkin ilmaisen Wlan-tukiaseman jälkeen. Ilmainen netti on esimerkiksi matkustettaessa ulkomaille, josta löytyy runsaasti ko. Fon-tukipisteitä. Tukipisteitä on runsaasti jo nyt Suomessakin, ja ne lisääntyvät kovaa vauhtia. Niitä saavat käyttää ilmaiseksi kaikki Fon-käyttäjät. Esimerkiksi hotelleissa wlan-verkon käyttö maksaa usein 2-3 euroa päivä/tunti/15 minuuttia tms.

 

Spammista tässä ei taida olla kyse, mutta jos tämä ylläpidolta saa ko. tuomion niin poistakaa vapaasti sivuiltanne. Tämä ei ole verkostomarkkinointia tai pyramidihuijausta tai nigerialaiskirjeitä. En hyödy tästä millään tavalla eikä minua kiinnosta otatko ilmaista tavaraa vastaan vai mitä teet. Hyvää joulua silti! :D

Link to comment

:) Ediä parhaimmillaan!!!!! Minä en siis kuulu noihin fonilaisiin valon nähneisiin, mutta kuulemma oikeasti toimii esim pääkaupunkiseudulla. Tosin tuo tietoturva niin monella wlanissa muutenkin retuperällä että melkein missä tahansa päässee surffailemaan muutenkin..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...