Jump to content

Kirkkautta pystylamppu kupliin


Recommended Posts

Noin tollasien valojen maahantuojan asemasta kerrottuna: Muutamia eri merkkisiä paketteja itse testanneena ja kuultuna asiakkailta, kyllä noissa on oikeasti todella paljon eroa laadussa eri pakettien välillä: liittimissä, polttimoissa, ballasteissa, kiinnitystarvikkeissa.. siis kaikessa. Lisäks tuossa miton pasteemassa sarjassahan ei ole kuin pelkät lyhkäset vaan, joka sikäli olis ilma-VW:een ihan ok vaihtoehto jos tuntuu että pitkiä ei tarvitse koska tuolla lyhkäsellä varmasti näkee jo paremmin kuin kuplan omilla saunalyhty-"pitkillä".

 

Ainut vaihtoehto jolla saa oikeasti toimivat h4:t pitkille ja lyhyille on seuraavanlainen poltin jossa on normaalin H4:n tapaan kaksi "kaasusäiliötä", eli pitkille ja lyhyille on oma poltto-osansa.

 

amp_h4bixenon_poltin.jpg

 

Tän sarjan mukana tosin tulee rojua niin paljon että hinta pompsahtaa hieman päälle 300e:n, mut on kyllä sit kans hyvä. Koska kummassakin polttimossa on kaksi säiliötä, mukana tulee siis 4 ballastia, erikoisjohtosarja RELETYKSINEEN ja tollaset spesiaalipolttimot.

 

Tuollanen halvempi H4 sarja liikkuvalla polttimolla (pitkät ja lyhyet) otetaan testiin heti vuodenvaihteen jälkeen jonka jälkeen raportoidaan toiminta, tällekin jää vw-alennuksineen alle 200euroa hintaa.

 

Ja jos yleensäkään ottaen oikeesti hyvän paketin haluat ja että takuutkin toimii niin.. kysäseppä minulta. Lisää valoja täällä:

 

http://www.katuauto.fi/index.php?cPath=33_53

 

edit: Lisäyksenä edelliseen, tuollaisia miton esittämiä sarjoja löytyy myös AMP:n valmisteena joten jos halukkaita tuommoisille sarjoille on niin paketit saadaan toimitettavaksi heti ensivuoden alkuun tai vaikka BIF:iin. Jos valosarjoille on muutama halukas niin hintakin saadaan varmaan pysymään jopa 140 euron nurkilla joihin tuo "SOHOO" sarja ebaystakin irtoaa toimituskuluineen(144eur) !

 

amp_h4_single.jpg

AMP-sarjan singlepoltin on about tollanen

 

Lisäks tietty värilämpötilavaihtoehtoja löytyy 3000K:sta aina 12000K asti valinnan mukaan, ja tietysti voi ottaa paketin kaveriks vaikka kahdet "eriväriset" polttimot joita vaihtaa fiiliksen mukaan ( ~30e/tsibale ).

 

Kiinnostuneet voisi ottaa yhteyttä privalla, tai vaikka vastailla tänne niin hoidan oikeasti hyvät sarjat turvallisesti kotiin asti.

 

 

Puavo voiskin varmaan lisätä nää tuohon ensivuoden listaan:

http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/3750-mitä-ensi-vuonna/

 

Link to comment

Jos on heijastinpinnat umpiossa tuhnut, niin ihan sama minka tuikun sinne lykkaa. MItes pahasti heijastinpinnat ottaa siipeensa tollasista valoista?

Tavanomaisilla H4 100 wattisilla kiehahtaa ainakin vanhat kaytetyt pinnat pilalle aika pian, lampoa tulee niin paljon.

 

Jan

Link to comment

Kaasupurkauspolttimon teho on 35W ja hyötysuhde paljon parempi normaaliin halogen-polttimoon verrattuna. Xenon-polttimo siis tuottaa lämpöäkin paljon vähemmän kuin normaali H4-tuikku, eli tuommosesta sulamisesta/kiehumisesta ei ainakaan ole pelkoa kuitenkin kaasupurkauspolttimon tuottaessa yli 200W halogen-polttimon edestä "oikeanväristä" valoa.

Link to comment

Jossain näin sellaisen lampun, jossa optiikkaa muutettiin pitkien ja lyhkästen valojen räpyttelyn tahtiin. Vain yksi kaasusäiliö polttimossa. Jotenkin hoidettu siis peilillä ja sitä kääntämällä pitkät tai lyhkäset. Onkohan Suomessa lailliset, tai käytössä jo jossain?

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...