Jump to content

Myydään ärhäkkä tila-auto


Recommended Posts

Terve

Pojalla on tuollainen nätti Nissan Elgrand 8 hengen tila.auto,muunneltavilla istuimilla. Vetokoukku ja kaikenmaailman herkut. Ajettu vain 96 tkm ja moottori on vähintääkin sopivan pirteä 3.5 l V6 bensa 260 hv automaatilla.  Vuosimalli 2004  käyttömaksu on pieni, on Japanin tuonti auto . Jonkun mielestä haittana on oik. puolen ohjaus, mutta itse en sitä ole haitaksi huomannut.  Tilaa on varmaankin riittävästi ja istuimet on hyvin sirrettävissä ja irrotettavissa. Siisti kun sika pienenä ja ei ole ajettu talvisin (kuivassa varastossa on säilötty) . vedettiin matkailuvaunua viime kesällä ,ja nätisti hoituu sekin. Jos kiinnostaa niin laitellaan kuvia. Myös vaihto johonkin kivaan on mahdollista. Hinta pyyntö siellä 12000 eur korvilla, järkeviä ja järjettömiä tarjouksia saa heittää.  Yhteydenotot yv..mun puh 0405510321  tai maili  matti.paavela@pp2.inet.fi

Link to comment

Eikö 2004 mene ajoneuvovero jo CO2-mukaan (Henkilöauto, jonka kokonaismassa on yli 2 500 kilogrammaa ja joka on otettu ensimmäistä kertaa käyttöön 1.1.2002 tai sen jälkeen, käytetään veroperusteena ajoneuvon CO2-päästötietoa.), joka näissä on jotain 240-270, eli vero on 450-470€/vuosi, millä mittarilla tuo on pieni? Verrattuna voimalinjaanko? Jos menis kokonaismassalla, niin olis vain muutaman kympin halvempi. Eli verokarhulle €€€ kelpaa.

 

Link to comment

Eiköhän keikari yks Datsuni kerrallaan meidän taloudessa riitä. Siinä on ajoneuvovero 170€/vuosi ja vituttaa sitäkin maksella. Ois kyllä moni käyttösempi tämmönen Elgrand. Pitää katella sitten, kun lehtisestä liisari loppuu.

Edited by -tipi-
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...