Jump to content

Kampuran hihnapyörästä (T-1)


Guest PaKe

Recommended Posts

Onko ko. rinkula yleensä kuinka huolella kiinni, vaatiiko ulosvetäjän että saa irti ja ISON moskan että saapi takasi? Olettaen tietty että se mutteri siitä lähtee eka..

Link to comment

Aika tyyris on kyllä, hitto olis pitäny pysytellä metallialan hommis ni sais tommosen tekasta työpaikalla. Ilmaseks. Mutta jos nyt kattelis noita yleismallisia vetimiä jostai varaosaputkasta esti vaikkakin tyyriitä ne saattaa olla sieläki. Biltemas näytti aika halpoja rimpuloita olevan mitä äkkiä vilasin, kestää sen mitä kestää..?

Link to comment

toi kuvassa oleva on mulla toiminut vuosikausia.. varmaan 10v. Hyva laite, mahtuu irrottamaan pyoran ilman koneen irrotusta autosta. (Helman ja pultin valissa on liian vahan tilaa tilaa isommalle ulosvetajalle).

 

Oleellisin niksi on TASAINEN veto. Jos hihnapyora alkaa yhtaan vaantymaan, niin se puree kiinni akseliin kuin tauti. Pista pieni esijannitys ulosvetajalla, ja sitten naputtele vasaralla tasaisesti ympari ampari hihnapyoraa ja vaikka avitta kahdella isolla ruuvarilla.

 

Jan

Link to comment

Tavallinen ulosvetäjä = yleensä kiero hihnapyörä sen jälkeen. Alumiiniset lähtee helposti,peltiset ei jos on jämähtänyt. Missään tapauksessa en suosittele vasaraa irrotukseen/kiinnitykseen,päittäislaakeripesä ei tykkää hyvää kun sitä vasten hakataan.

Link to comment

Milläs ootte "lukinnu" tuon pyörän että saa sen ruuvin auki? Ei itellä välähtäny oikee mitää mikä ei mahollisesti rikkois mitää ja tiukalla tuntuu olevan..

Minkälaiseen momenttiin tuo kuuluu kiskasta?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...