Jump to content

Urtsitaanko tulevaisuudessa?


juujoo

Recommended Posts

Haha, kerittiinkin jo miettimään yks päivä että saataiskohan teidät yllytettyä mukaan että saatais Rauma-Pori mittelöä aikaiseksi.

Tässä foorumilla ainakin tulitte jo 20min perässä ;)

Link to comment
Tää kiinnostaa itseäkin. Jos ja kun toivottavasti ajetaan, me Roomalaiset oltais kovasti osallistumassa meidän kilpurilla.

 

onkos poijjaat nyt ymmärtäneet tään lajin luonteen täysin....??

tässä kun ajetaan pikkasen pitempään, kuin 10 minuuttia...sama aika kuin ajelet kotoa abc-huoltsikalle litkimään sumppia....

 

ei vaiskaan, keijo vois olla juonessa mukana, jos teil on kilpurikin valmiina...

Link to comment
onkos poijjaat nyt ymmärtäneet tään lajin luonteen täysin....??

 

Kyllä Hanski ollaan, niin uskomattomalta ku se kuulostaakin. :) Mut ethän säkään oo radalla viihtynyt 14sekuntia kauempaa..?;) Ihan tosissaan ollaan asian suhteen. Mutta loistavaa jos urtsit jatkuu normaalisti ni päästään mukaan kuhan saadaan noi muodollisuudet hoidettua. Tyhmä olen, mut mitä toi suositushomma nyt sit käytännössä tarkoittaa? Pitääkö tässä alkaa soittelemaan urtsi-guruille ja luvata mäyriksiä tai jotain et saadaan suositukset?

Link to comment
Guest Mikko Pihala

Porilaisten autosta tuskin tulee nopein Urho, mutta tarkoitus olisi viihtyä radalla mahdollisimman pitkään. Vähän tunnissa ja paljon kuudessa tunnissa.

Link to comment

Porilaisten ajotaidottomuuden vuoksi Raumalaiset voisi tulla pätkim.. opettamaan Porilaisia vaikka CottonRingin radalle joku päev.

 

^tarpeeksi u.h.o? :)

 

 

Saataisko moinen aikaiseksi kun täksi kesäksi ei varmaan oikeen muualle enää kerkeä ajelemaan? Täältä olis ainakin koko mein tiimi mukana.

Link to comment

Motoparkissa on yleensä syksyllä ajettu päivä, viimeksi oli mukana muistaakseni DWL, KLR, KG-Racing ja Motturi. Sielläkin tavallaan vapaissa päivissä vähintään riittävästi aikaa ajaa, ja jos ei oo paljoo prätkiä (=eri vuorot prätkille ja autoille) niin voihan siellä hurjemmat testata koko 6h.

 

Tuo lysti on yleensä maksanu vissiin 50e/päivä. Siellä on sit viikonloppusin vapailla ajoilla aika tiukat äänimääräykset, mutta aina on radalle päästy.

 

Puavo @ www.dwl.fi

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...