Jump to content

Apuja jenkkilästä tilaamiseen...


Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Klikkailemalla vastaavat tuotteet ostoskoriin kotisivuillamme (http://www.aircooled.fi) pääsee n. 860 euron hintaan. Kun ottaa huomioon sen, että annamme kaikista yli 50 euron tilauksista automaattisen 5% alennuksen huhtikuun loppuun asti ja vielä pyöristämme mahdollisuuksien mukaan alaspäin, niin Arton hinta-arvio on aika lähellä totuutta.

 

Emme tosin suosittele 82mm akselia 4140 matskusta, vaan tarjoamme ennemmin 4340 akselia paremman kestävyyden takia. Hintaan tuo materiaalin muutos ei liiemmin vaikuta...

Link to comment
  • 1 year later...
  • 3 years later...

Nostellaas... Onkos jollain suomalaisella tavarantoimittajalla suhteita Airkewld kauppaan jenkkilässä? Vai onko vaan parempi tilata itse?

 

Onko tosiaan kokemuksia tuolta tilaamisesta? Tuleeko mahdollisesti verot ja muut maksettavaksi suomen päässä? Kun arvon tässä etuakseli osien tilaamista airkewld vs. limebug. Limebugilla hinta vähän korkeempi mutta tulevat briteistä. Vai tarviiko briteistä tullessa myös maksella tullille?

Link to comment

EU:n ulkopuolelta tuleville tavaroille tulee hinnan päälle tulli + alv. Tulli on auton osille kohtuullisen pieni, mutta alv on se joka pompsauttaa hinnan, ALV maksetaan myös rahdista.

 

EU:n sisältä (esim. Briteistä) ei tule (pääsääntöisesti) mitään ylimääräisiä maksuja vaan hinta on se joka siitä lähtömaassa maksetaan, eli mennään lähtömaan ALV:lla. Briteissä joskus tuotteet on hinnoiteltu ilman ALV:tä, joten tähän pitää päälle lisätä lähtömaan ALV jos sitä ei hinnoissa ole. Tuolla pääsääntöisesti tarkoitin sitä poikkeusta jos muualla EU:ssa oleva nettikauppa on suunnattu Suomen markkinoille ja firman Suomeen myyty kokonaismyynti ylittää tietyn rajan niin ko. yrityksen pitää periä Suomen ALV.

 

Sekavan selitys yksinkertaistettuna: Briteistä jos tilaat ko. osat niin ei tule tullia ja ALV:tä täällä päässä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...